tjabba

 
melwin kolla om tvätten blev ren igår =) haha söta melwin älskar att kolla på tvätten när den körs =) 
 
IDAG:
idag har jag haft mensverk till förbannelse o så blev det att åka till mickes mamma o pappa. satt där i flera timmar o så säger micke ska kolla på fotboll ikväll, jaha där fick jag sitta själv igen men bara till 9 TRODDE jag nää då ska han med jim hem o spela. lär sitta här själv i kväll igen. suck. ja ja sitta o halvdö i soffan och sen lägga mig men sovmorgon får inte micke iaf för NÖJEN gör han minst en gång i veckan och jag har gjort det en gång på hela sommaren inte rättvist :/ men men sånt e livet kvinnan är hemma med barnen o männen kan göra vad dom vill. ja ja orkar fan inte skriva mer lite besviken över att alltid behöva sitta hemma 

mens verk

igår kväll kom mensen o fy vad ont jag har i dag. sova bort hela dagen tro ? vet inte får se.. trött som bara den är jag iaf. nä blir nog till mickes mor och far idag.vet bara inte hur jag ska orka. ja ja skriver kanske mer i kväll

måndag

hejsan, tänkte ta ett fisk inlägg idag, har ett kar med 50l och min gravida fisk vaar smal i morse men inga yngel förräns vid lunch märkte jag av dom. kan inte räkna dom riktigt men runt 8-11 yngel har vi fått det till =) underbart med mer yngel.
mitt stora kar hade jag massa snäckor och 4 algätare. en hoppa ur en skål när jag skulle förflytta dom och upptäckte det när han var död, sen dog alla andra en efter en förutom en kvar som jagg kunde rädda. så böt vatten och kände illa luktande doft i hela karet och då var alla snäckor DÖDA så troligtvis var det dom som hade gjort så fiskarna dog.Idag köpte jag 10 st neontetror, så vi får se hur dom mår. köpte också hem ett medel som är bra o ha i vattnet åt fiskarna så när det kommer hem så blir det i med lite sånt med =) vad gör man inte för sina små fiskar =) 
i veckan kommer jag få en 2 nya kar ett 60l och ett 35 l och då ska jag moblera om lite i mina kar
 
i mitt 170l ska det bli ciklider 
i mitt 60l ska neontetrorna in 
i mitt 50l ska jag ha kvar mina guppies 
i mitt 35l ska bli ett räkkar =) kommer bli så snyggt o längtar redan tills jag får fylla dom med lite roliga saker =) 
 
nä nu har jag inte så mkt mer o säga idag än att solbrännan annars har börjat lägga sig och har inte alls lika ont och att jag ska sova snart =) 
 
natti på er alla 

Underbar dag

Idag blev det städa lite, duscha och iväg o gratta mickes farbror som nyss fyllt 70år. Trevligt var det med. Sen bar det hem till mickes mamma o pappa för att umgås lite till. Melwin fick kvällsmat och massa bus med sin faster. Vi kom hem till runt 8 och Melwin sov inget i bilen utan fick yoghurt och lite soff mys innan han somnade. Idag somnade han på två röda, jag somnade på soffan kl halv tio och vakna till vid 11. Då gick ett program som jag ville se som heter monsters inside me. Vidrigt men coolt att se på. Nu Sova. Natti

bild bomb..

har inte skrivit på några dagar. ber om ursäkt men idag kommer massa dagar i samma inlägg!
 
Onsdag:
I torsdags åkte jag o melwin till hans två tremänningar och deras mamma veronica. vi åkte från oss vid typ 5 o det var massa kö o sånt på vägen så vi kom inte fram förräns vid 8 till dom. Barnen börja leka på en gång fast dom inte träffats på 8 månader typ så var kul o se =) vi la barnen vid 9 men dom ville leka så efter ALLT stim kom dom isäng runt 10-11 
 
Torsdag: 
Vi åkte till stranden i göteborg, stranden var fin och lång grunt och stranden heter askim tror jag =) 
vi åkte hemifrån dom vid 11 och kom inte hem igen förräns 7 på kvällen så det blev pizza o ta det lugnt, barnen somna sent denna dag med. 
 
 
BILDER FRÅN BADET
 
 
melwin, simon o linus på lite bilder =) 
 
jag blev solbränd också så jag fick massa blåsor o skit på hela kroppen :( 
 
 
FREDAG: 
 
morgonen bestod av mycket lek o bus framför allt mellan melwin o simon 
 
 
 
pojkarna små busade hela tiden, 
 
efter massa lek o bus kommer micke o hämtar oss då bar det av till borås o kolla på djuren =)
 
 
namn på alla djur bild för bild. ettan är högst upp 
 
1. afrikansk vild hund
2.pingviner 
3.sälsjö
4.björn
5.varg 
6.lejon
7.tiger
8.orangutang 
9.sebramanguster
10 och 11.apa ( kommer inte ihåg namn på dom)
12.schimpans 
13.norshörning 
14.elefant
15.giraff ( olika svann djur i samma hage ) 
16.bongoantilop
17.flamingo
18.kan ej namn på denna 
( hoppas alla djur hamna på rätt namn ) 
 
lite andra bilder från zoot =)
 
 
melwin o micke i parken. melwin snodde min glass o fick inte tillbaka den :( men men så länge han hade det bra så är vi glada)
 
 orkar inte skriva mer så skriver mer i morgon för idag har vi inte gjort mycket har så ont av solbrännan men hoppas det går över snart =) ha det bästa alla
 
 
 

Är o gbg

hej bloggen. igår åkte jag o melwin till gbg för att umgås lite med melwins tremänningar tror jag det blir. är hos mickes kusin + barn. nu har vi käkat frukost. så ut o leka, skriver mer sen

melwin

måste bara berätta att melwin har börjat sen 1 v tillbaka att tända och släcka lamporna i taket =) han tycker också det är roligt nu när han står på soptunnan på toan och får tvätta händerna själv o hjälpa till med tandborsten =)

melwin har börjat med ett ord jag tkr är så sött.. nomi nomi nomi säger han varje gång han börjar bli hungrig/sugen på något =) älskar att han säger till. =)

kände att jag ville skriva av mig lite till


god morgon

 
somnade klockan 5 imorse så micke gick upp med denna söta prins <3 när jag vakna så värmde jag maten från igår o det var gott. så här såg melwin ut efter att ha käkat mat =) nu är klockan 20 över 12 o melwin ligger för sin middagsvila =) och jag sitter o dricker energi dryck. för mitt test visa - idag så nu kommer jag släppa detta o hoppas mensen kommer så jag kan börja om. kommer inte mensen innan den 14 aug så kommer jag kontakta BM igen sen kommer jag ringa gyn o be dom kolla vad felet är. för inte roligt när man har massa grav syntom o så får man ej +.jag mår illa hela tiden, trött, stinn i magen, lätt retad, kissar hela tiden, halsbränna detta är vad jag har till o från.  nu sover iaf melwin så jag ska spela lite o ta det lugnt o inse att halva dagen redan är förbi. skönt att jag har så underbart snäll pojkvänn som hjälper mig med det mesta. =) för som idag ställde jag frågan om han ville ta köket eller melwin ( om du ser hur melwin ser ut kan du gissa hur resten såg ut) o micke valde köket då han plocka ur diskmaskinen, plocka i och torka rent efter melwin så tog jag rent denna troll unge o la honom. skönt när man kan dela på sysslorna. men nu känner jag att semstern kan ta slut för man går lite på varandra (fast inte så vi blir ovänner för det kan vi inte bli ) 
nä nog med skrivande nu. ha det bäst 

Natt inlägg

Somna så gott ikväll, så fort jag somna typ börja micke prata med en kompis på datorn och jag vakna. Nu ligger jag är och har sovit en timma typ på 24 timmar. Detta är inte okej o det vet micke om. Gött sur på honom då han låg i sängen och prata och kolla när hans kompis spela poker. Men men gubben får iaf ingen sovmorgon för det är inget jävla hotell han bor på. Rädd för att jag inte kommer somna alls mer inatt. Känner mig febrig och jag mår sjukt illa. Tog nyss en natt macka för att lugna hungern då jag höll på o spy. Fan inte skoj detta. Men imorgon blir det att kissa på en sticka då micke kräver det. Ja ja får göra som gubben i hemmet säger. Kanske läsa en bok så kanske jag blir trött. Eller somna i soffan till skit tv. Jag vet inte blev mycket gnäll nu. Men måste ha skit dagar med. Bästa är att det snart är onsdag och då ska vi köpa saker så jag får igång mitt stora kar och inredning ska jag köpa av virre o chrille. Underbart. Nä ha en bra natt på er.

23 juli

har inte så mycket o skriva idag. men kan iaf säga att det har blivit inne dag då vädret har varit tråkigt o illamående till förbannelse. ringde min bm idag så klart hade hon semster o den andra som jag inte vill ha eller gillar så sa vänta 2 v och återkom om inte mensen är tillbaka. ja ja bara o vänta.
 
fått försmak på fiskar så skulle behöva till gbg för i köpa lite av mickes kusin men har lång väg dit o kan inte just nu. micke vill inte köra mig heller så får la se hur detta går.
 
nä blir snart sova för varit vaken sen 3 inatt.. kan verkligen inte sova längre. många tankar o orolig i kroppen. detta är inte bra inte 
 
nä ha det gött. hoppas på bättre väder i morgon så jag slipper allt med regn o rusk HATAR HÖSTEN SOM ÄR PÅ BESÖK
 
 
denna är så fin =) därför får den vara med idag på min blogg
 
 ha det bäst

söndag =)

då var det söndag igen, tycker dagarna rinner på ganska bra =) idag har vi varit nere vid havet o snackat lite med familjen bråten, när vi åkte hem där i från så somna äntligen melwin då klockan var halv 2 när vi kom hem så han fick bara sova en timma. Tycker dagen annars varit kanon melwin har käkat super bra till kvällen och nu ligger han. två kvällar i rad utan bråk vid kvällsmaten o han ligger innan 8 =) så skönt. kommer bli tidig kväll för mig med idag. är så trött o mår inte så jätte bra. har kväljningar nu på kvällen, undrar vart dom kom ifrån.

hittat ett spel som är ganska roligt o spela " Wedding Dash 2" lite avkoppling <3 älskar spel som typ cake mania o sånt. men spelat klart alla dessa så fler spel tips tack =)

ska spela lite Wedding Dash 2 nu. ha det gott mina vänner =)

yes

Idag har vi solat, badat, käkat grönskaks - frukt- kycklingsallad och grillat =) Inte mer än så dagen sluta utan krig med melwin då han brukar kunna bli arg för allt om han e trött. men nu sover han o käkat bra o varit almänt snäll idag.
Nu sitter min älskade och jag o kollar på afv på kanal 5 o inväntar sockerkakan som står i ugnen sen sova tidigt är trött som bara den. imorgon hoppas vi på mer sol så vi kan nuta i solen o bada ännu mer. 
 
Vill köpa mig en stutsmatta. blir så sugen på en när jag ser kompisar har det o melwin tycker det var skit kul när vi var där i veckan o hoppade =) 
 
INGEN MENS ÄNNU.. vart i helvete har du tagit vägen? jag väntar på dig!!!!!! nä nu mys framför tv:n 
 
 
HAAA det gött 

lek o buslandet

Idag var vi i väg på lek o buslandet i GBG o det var roligt melwin o min bror lekte massor =) men så varmt det var. o det var också där det var den DISKO branden för några år sen där massor av folk dog osv. men gud vad stort o roligt. jag lekte lite jag med. melwin kunde ju inte göra alt själv men klart jag kommer åka åter dit men melwin ska få bli lite större tror jag =) 
 
nu sitter vi o äter buddapest bakelse och njuter av lugnet =)
 
blir sängen tidigt idag o mensen är ännu sen o JAG ÄR INTE gravid  för jag testa med cb test o den sa minus :( så nu blir det att vänta på mens o börja om
 
 natti

städat

idag har vi städat o latat oss =) sen på kvällen blev det en tur till familjen bråten och melwin fick hoppa stutsmatta o det var poppis. han hoppade tillsammans med tim o theo o hade super kul. sedan hem o äta, bädda rent i sängen ( tvättar sängkläderna nu) sen duschat. 
 
idag har jag inte så mkt o skriva så det får bli i morgon =) saknar känslan av att vara gravid. mhmm har inte haft mens sen den 14 juni o inte fått ett plus är det min kropp som spelar mig ett spratt? eller kan min levaxin ljuga för billiga tester ?! attans men vi får se. eller så kanske bara mensen är så orgelbunden  :S
 
ja ja natti natti sov så gott alla 

Vikt problem

Ni som känner mig vet att jag väger allt för mycket. Fått höra mycket om att det är lahet att vara fet. Men jag som har problem med ämnesomsättningen har inte lika lätt att gå ner i vikt. Men imorgon blir det bättring. Inget små ätande, läsk eller annat skit. Sen ringa vc imorgon och höra om jag kan få möte med dietist som kan hjälpa mig upp på banan igen. Jag blir ledsen av att höra folk prata om min vikt. Ja jag vet att jag är fet. Mitt mål är ca 30kg. Kommer skriva om det här så ni kan följa min kamp. 38 i storlek ska jag ha på byxor när jag e klar
Natti

händelse rik dag

dagen börja med soffhäng till katta o patric + barn sa att dom skulle bada o vi följde med. så roligt bada inte hela mig men bada lite iaf. Micke o melwin bada som aldrig förr, efter det blev det grillning o när vi var där så ringde min RIKTIGA pappa o sa vi är ändå i gbg så vi kommer förbi er. o tänkte inte mer på det o sen ringer han o säger att han redan var i brastad o jag bara omg, blev att sätta sig i bilen o åka hem o träffa dom. åkte ut till utsikten i lysekil o kollade o lekte lite.
 
 
här är bilder på min andra familj på min pappas sida =) melwin tyckte detta var super kul o efter lek o bus så somna melwin på 2 röda sek i kväll. så nu ta det lugnt sen sova själv.. NATTI
 
KÄRLEK till micke <3 

melwin 14 mån

 
Idag blir melwin 14 månader. grattis till min lilla älskling <3 Detta är en bild från igår kväll..
 
detta är en stund efter melwin somna o när vi gick o la oss såg det ut så här
 
 
så låg melwin vid 12 när vi skulle lägga oss så blev o lägga honom till rätta
 
 
så nu sover min älskling gott.. <3 
 
Idag är det sol, hade velat åka ner till stranden o sola lite, ska försöka få med mig micke ner på det så vi kan ha det super skönt isf att städa. det kan jag göra när det regnar. så nu övertala min gubbe att vi ska bada o sola =)

Snart ska jag sova

Grillat idag. Det var super gott, älskar att grilla. Imorgon blir det städdag. Det ska dammsugas, skruva, putsa fönster, bädda rent i våran säng (Melwins säng bädda jag rent idag, tvätta, vika tvätt och sen duscha. Alltså som ni förstå har vi mycket o ta hand o. Så nu blir det att sova så jag orkar i morgon

Grilla!

Idag är det kalas väder. sovit mellan 10-13 idag för jag sov så lite inatt så sambon fick sova till 10 idag. två utvilade föräldrar, just nu sitter melwin o bygger pussel på en filt under parasoll. själv sitter jag här o väntar på att jimsan o micke kommer så vi kan grilla köttet som ligger i marinad. =) underbara tisdag <3 melwin har sovit middag o verkar vara på super bra humör TACK o LOV. nä älskade sommar du är så välkommen o du får gärna stanna till typ oktober så jag kan få fin färg innan sommaren är över. har inte så mycket o skriva just nu. pratat med hyresvärden idag med och planerar hur jag vill ha på trädgården vi har. vill köpa mig gräsklippare o staket men pengarna finns inte riktigt för det.sen vill jag köpa lite leksaker till melwin o ha på tomten men jag vet inte vad ännu. 
 
Ha det så gött alla vänner o ovänner. ( vet jag har sånna som följer bloggen min med. ) 

God morgon

Inatt sov melwin super bra förutom vid 1 när grannen inte kunde sänka sin musik så det dunka i hela vår lgh. vad less jag blir. jag vet att hon gör detta bara för hon inte ville att vi skulle flytta hit, men sånt e livet. vi flyttar inte så hon kan nu ge sig allt drabbar bara melwin när han har 2 trötta föräldrar o är själv trött. nä nu äta frulle, micke sover nu så ska jag sova lite sen ha det GOTT alle sammans

duktig melwin.

melwin sov 1.5timmar på madrassen till middagen, o nu ikväll valde han madrassen igen. så skönt att ha honom på en plats där han trivs =) han kröp upp på madrassen ikväll med så en natt testar vi madrassen får se om han slipper fastna så mellan spjälorna på sängen.

 
så här hitta jag melwin sovandes ikväll =) massa kärlek till melwin.
Idag har vi gjort egen rödvinbärssaft =) 
 
natti på er

får se hur detta blir

melwin vakna i morse klockan 7. så det var bara o stiga upp trött som jag var. Vi mös lite, lekte lite inne och ute, tog med melwin på en prommenad utan vagn o han gick hela vägen ( inte för det var långt men ändå) sen kom vi in o tvätta händerna för han har lekt i sanden, sedan blev det lat mat idag en burk mat men jag orka inte laga mat nu för jag sov 2 timmar inatt o tycker det är okej att vara trött då. sen efter maten böt jag blöjan o sa till melwin att vi ska sova en stund! Då gick han in till madrassen på vårat rum o la sig så jag frågade honom om han ville sova på madrassen idag på middagen o det veka han velat för han låg kvar. la in madrassen på hans rum o la honom TÄNKTE då " han kommer ju följa efter mig upp men ändå kul o testa!" men nu har han legat en stund o ligger ännu för jag har dörren öppen lite så han kan komma upp när han vill. hör honom inte prata,leka eller vara från madrassen. riktigt stolt är jag om han verkligen gilla att sova på madrassen =) 
 
så om melwin somnar nu så ska jag också lägga mig fast i min säng så klart =) mer sömn till mamma JA TACK
 
har nu kollat in på melwins rum för o se vad han gör o vad gör han? jo han sover halva kroppen på golvet o halva på madrassen
 
 
så här låg melwin när  jag kom in, klart han inte kan sova så, så jag la honom till rätta. 
 
 
så här sover han nu när jag la honom till rätta.. =) mammas duktiga melwin <3 
allså jag känner mig inte trött nog för att sova så kanske slänga om kull mig på soffan en stund iaf eller spela lite sims 3 =) 

Varför sova?

 
 
 
Melwin vakna 20 över 1 inatt, jag försökte söva om honom. Det gick inte så bra så jag la honom mellan oss. Där var det trångt och jag kände att jag inte skulle få någon sömn alls inatt. Så jag bedda åt Melwin på våran extra madrass och där ligger han och fick lite nyponsoppa så han kom till ro. Nu tror jag att han har somnat hoppas det iaf. Bara två timmar för lite sömn sen ska micke iväg en sväng under hela dagen så jag får sova middag idag. Natti mina vänner och bekanta.
 

bilder på mig som liten/mindre

 
här har ni bilder på mig som liten. min mamma, mormor o morfar är med här med =) så fin jag var som bebis. tänk om man kunde vara så här söööt ännu <3 vackra jag. hade dop den 22/6-90 o jag är född 2/4-90 så var inte gammal men ser rätt så stabil ut ändå =) 
 
--------------------------------
 
nu ska jag lägga mig på soffan o mysa med min micke <3 ÄNTLIGEN ENSAMA. <3

=)

 
detta var min dag igår. frukost med virre o jonathan o sen 50års kalas för min riktiga pappa som jag inte träffat sen jag var 6 månader. så underbart roligt o få träffa honom. melwin busa massor med lasse. fick också ett smygkort på farfar o farmor ( dom vet inte att jag är deras dotter ) men det ska dom få veta inom kort =) så jag kunde inte fotta dom så blev smyg kort =) men så fina dom var o ville bara slänga händerna kring deras hals o berätta vem jag är.  (kan inte lägga upp bild då dom kanske inte vill vara med på internet ) 
 
Nu sitter jag o kollar på gamla kort på mig som liten =) kommer ett inlägg på dom med ikväll. melwin är lik mig iaf men det vill inte micke säga för det är han melwin e lik. men ikke bevis kommer ikväll =) eller om en stund får se =)

bra avslut på kvällen

Idag har dagen börjat med illamående o yr som bara den. vänta besök som inte kom :/ men så hörde melwins fadder av sig så det blev lite lek med henne o hennes kille i lekparken =) Man blir verkligen som barn igen när man har jätte stor gräsmatta med massa leksaker =) bra avslut på en dålig start på dagen. nu mys i soffan med min älskade micke, tänkte att jag skulle ladda upp lite bilder på kvällen med dom bästa <3 
 
 
pappa tyckte det var tråkigt i parken som VANLIGT :P MEN.......
 
 
 
sen var pappa micke med på noterna =) han blev som ett barn han med till slut =)
 
 
melwin gunga lite med hjälp av virre o jonathan =)
 
 
 
virre leker =) 
 
 
jonathan o melwin =) 
 
detta är lite av bilderna från idag. Tack snälla virre och jonathan för en toppen kväll. ni är bara bäst ska ni veta 
nu när melwin sover ska vi ha lite egentid sen sova. imorgon bär det av på äventyr mer får ni veta imorgon

fredag den 13de =)

idag fyller min riktiga pappa 50 år =) grattis lasse =)
vakna med nackspärr imorse o nu ligger melwin. funderar på att lägga mig jag med, men vet ej om jag orkar det. orkar inte ett skit

bilder från igår =)

för två dagar sen tog jag massa fina bilder på melwin o wilma, det är ren kusinkärlek mellan dom för wilma får så många pussar o kramar av melwin hela tiden<3 
 
 
här är lite bilder på barnen när dom myser med mormor som ligger nyvaken =)
-----------------------------------------------------------------
 
Igår skrev jag att vi var i parken o här kommer lite bilder från där
 
 
 
här är lite bilder på gårdagen =) 
när melwin åkte den kutchekanan eller hur det nu stavas ( SKIT SAMMA ni fattar ) så släppte micke honom o jag tog imot honom o attans som han skratta.. melewin gunga lite. denna park är helt staket ikring så man behöver inte vara orolig att barn går ut på vägen =)
 
-------------------
 Nu sover melwin o jag tar det lugnt. blir så less när det hände kompisen en olycka igår så kompisen la sig i diket med bilen. inte roligt men men tur att det gick lite bra iaf.. nu ta det lugnt o vänta in min älskade pojkvänn som kör kompisen när bilen är på lagning 

första doppet klart =)

Idag har jag, micke, melwin, virre och jonathan badat  =) för micke, melwin o mig var det första gången idag så det var så JÄVLA KALLT.. men så gott att få det gjort. men jag lovar isbjörnarna var där med typ. BRRRRR.. Tidigare idag var vi i parken o lekte (kommer bilder i morgon) o där lekte vi länge =) 
Skriver mer i morgon, trött som bara den

STOLT mamma

Idag sov vi nere i en lgh vi fått lånat. en etta och vi tänkte melwin skulle få ligga på en madrass på golvet i natt. Så micke la honom på madrassen o sen nu typ 15 min efter somna melwin UTAN att resa sig upp eller vilja gå ur sängen. =) STOLT som bara den över melwin <3 Så kanske kan sluta ha melwin i spjälsängen o kanske gå över till en madrass på golvet snart =) älskade melwin <3 
 
varit på Gustavsvik idag o melwin var inte ur vattnet många min. haha Älskade melwin vakna kl 7 imorse o somna i bilen vid 3 så han var vaken länge. han fick bara sova en liten stund sen har han varit glad hela dagen =) underbara melwin <3 
 
ja nu ska jag snart sova =) sov gott 

Första kvällen

Idag åkte vi till mamma, När vo kom hit skulle vi sova 3 vuxna o melwin i en etta vilket inte skulle funka då melwin måste somna i eget rum. Så jag och melwin sover hemma hos mamma inatt och micke o våran kompis sover i ettan. Min bror ska åka bort onsadag-söndag så då ska micke o jag ta hans rum o våran kompis får ettan för sig själv. Så nu sitter jag o håller på att somna sittandes men snart ska jag bära ut sängen som melwin sover i till tv rummet där vi ska sova inatt. Melwin fick somna i mammas rum. Passar min systerdotter en stund i kväll.
 
nä nu ska jag sova

packat

torktummlar lite kläder så dom blir torra så jag kan packa ner dom med. melwin s saker är klart o mickes nästan klart o mitt är nästan klart. =) ska bli en otroligt mysig vecka hos mamma. massa bus o lek <3 micke o jim har fått 6 fiskar tillsammans och dom har varit ute drygt 3 timmar.. börja må illa runt lunch, jag la mig men blev bara värre o värre sen inte förräns typ en timma sen blev det bättre o där i mellan har jag pressat i mig mat.. urk för detta måendet. men men sånt e livet =)

morgon mys

God morgon bloggen, inatt somna jag sent men lika illa att gå upp kl 8 när melwin vakna. Micke ska ha sovmorgon nu på morgonen så det är inte mer än rätt då han har låtit mig få 2 sovmorgon på rad =) så nu har jag o melwin käkat o melwin får lite nypon på flaska för han fråga om det. han vet hur han ska förmedla sig. Melwin tar mig i handen o går dit han vill. så lite bus med kameran blev det idag med. Vilket innebär titt ut mellan kameran o melwin.
 
härliga bilder på melwin. alltid så glad. Han brukar gå i blöja vanligt vis men eftersom den lätt åker av ( han tar av sig den ) så blir det kortbyxor på sig.. troll unge vi har =) <3 
Allså denna trollunge får mig glad när som på året =) hoppas på massa regn idag, jätte mkt regn =) för då kan vi vara inne på packa för imorgon åker vi till mamma o på tisdag ska vi till gustavsvik med mamma <3 mamma o melwin kommer vara i barnbasängen medans micke o jag får lite mer egen tid o bara vara =) tack älskade mamma för att du är så snäll o följer med oss <3 melwin o micke har lika dana badbyxor så folk kommer kunna se vem som är far o son där inne =) 
BTW: dom som hade lgh innan oss har fått en bebis o jag såg henne för ett par dagar sen med magen o man saknar den inte jag lovar " ljuger dåligt". o nu har hon en super sööööööt liten kille.. grattis till honom =) nä nu blir det lite mys framför sommarlov =) <3 
nu kom melwin o säger usch så blöjbytar dax.  ha det bäst alla där ute o hoppas på en regning dag

mhmmm

Imorgon ska min sambo ut med båten o 3 kompisar, själv får man inte följa med denna gång eller någon annan heller. För mickes kompis tkr det är bökigt att ha barn med. Det är ju inte hans unge = inte hans ansvar om barnet. Jag önskar jag hade körkort o båt o allt var man ska ha för att kunna ut o åka båt. Melwin har inte varit ute för första gången ännu o vi har ingen båt o ingen vill ha med melwin så jag känner att livet suger när det gäller sånt :/ 
ja ja sånt är livet
 
nu ska melwin få bli badad i handfatet efter få lekt lite med kvällsmaten :P
 
ha det gott nu skiter jag i allt o deppar sönder för att min dag kommer bestå av att vara ute på våran gård o hemma för INGEN vill ha med mig o melwin eller vara med oss :S 

städdag

 
Idag har vi haft en städ dag =) melwin var så klart med o hjälpte till. duktig son jag har <3 
Mat i magen så funderar vi på att ta det lugnt efter vi har haft tvätt,städ o fixa akvarium idag =) 
var nere o handla lite förut med =)
nä har inte så mkt o säga för vi har bara städat o finns inte så mkt o säga om det än lite bilder som ni nyss fått se =)

vad fin bloggen blev

kompisen har fixat min blogg. så nu är den super fin, så kul o få lite ändring när man själv inte kan eller orkar =) tack snälla sandra. nu ska jag snart sova för jag är trött efter nattens för lite sömn.. men micke lät mig få sovmorgon vilket jag tackar för =) ha det bäst skriver mer i morgon
 
här är tjejen som har gjort min http://lordmontgomery.blogg.se/

Micke har semester

Dagen börja med sovmorgon för min del, sov dåligt under natten till idag,blev ut o leka med melwin hela dagen. fick lära känna grannarna över oss, barnen lekte lite med melwin sen hade dom med sig två små kattungar ut. super mysigt, sedan var leon här en stund och sedan kom hans mor och stanna långt in på natten. Micke fick semester idag så blev grilla o då bjöd vi ner grannarna. melwin somna halv 9 idag.när grannarna gicl hem så blev det lite mer prat o sen började grannen (en annan granne) spela hög musik o har inte slutar ännu. klockan är kvart i tre o orkar inte säga till dom för dom super och jag har inget nummer till störningsjouren. bara o stå ut? ge igen när hon ska sova under förmiddagen. är så trött men men får sova bort våran första semester dag. micke sover iaf o melwin sover.
 
 
 nu kommer en bild på melwin o leon.

JAG HAR VÄRLDENS SÖTASTE SYSTERDOTTER =)

allså nu ska jag visa er alla världens vackraste flicka, detta är min syster tös som blir 11 månader den 12 juli. allså kan bara säga att känslan att vara moster till denna underbara flicka är så fantastiskt <3 
 
 
här har ni mosters wilma <3 så fin sessa <3 detta är min mammas granne som har tagit bilderna o det TACKAR jag varmt för <3 moster kommer i sommar wilma o moster saknar dig runt jorden o tillbaka <3 kan gråta när jag ser denna vackra unge <3 

barnvakt =)

Idag har jag o melwin haft bebis på besök =) världens sötaste leon har varit här några timmar. melwin somna vid 12 o då kom leon. Jag satt o mös med honom till klockan 2 då visa han att han var trött så jag la honom i babysittern för att få sova
 
 
så här somnade han men när han somna så vaknade så klart melwin o melwin ville INTE att han skulle sova så han väckte leon och jag kände det att istället för att säga till melwin när det inte är vårat barn eller att jag har bebisar här hela tiden så bar jag in leon till min säng o bädda upp så han inte skulle kunna ta sig ur sängen.
melwin o jag leker o busar tills jag får en känsla att jag ska kolla till leon. Jag går in o kollar in honom då ligger han vaken o skrattar åt mig när jag kommer in.så 30 min vila blev det. =)
Sedan blev det lite lek o bus med båda killarna.
 
 
här är lite bilder på killarna.. melwin är snäll mot leon o ibland får jag påminna honom om att vara försiktig med honom. melwin vill hela tiden "ta bort" hans smultron märke o då säger jag till melwin o han förstår att det är aj aj =) 
melwin visar leon hur man leker med babygymmet =)
 
efter leon har åkt hem
 
så börja melwin ropa efter bebis!!! o leta i sängen där han såg att jag hämta han sist. sen släpte melwin det efter ca 30 min ropade =)
 
sen försökte melwin klättra upp i sin ikea fotölj.
 
 
nu har melwin kommit upp SJÄLV o vad gör han då? undersöker det han har i byxan. han drar ner blöja o kallsongerna o kissar lite var stans.. 
nästa problem är att komma ner 
 
 
det var ju inte heller svårt. =)
 
Ikväll har han också börjat klättra på tv bänken. han drar ur en låda som har barnlås så blir det litet hål när den är utdragen ( fick ingen bild på det )= ) men men nu sitter jag här o kollar på tv:n ska snart äta är hungrigo har ont i halsen.  :( men men ha en bra kväll så skriver jag kanske mer i morgon

skämt inlägg..

 
haha hitta massa bilder jag digga.. haha.. litet så där skoj inlägg. kommer ett bättre sen ikväll när melwin sover 

munkedal

 
melwin fick gå naken hemma hos farmor o farfar i munkedal efter maten =) 
 
Idag har jag inte mått så bra, skulle varit barnvakt med blev inte av :( så när micke kom hem blev det munkedal för att hämta ena sängmobilen som ska komma en köpare på och en bärselen. kan själv inte ha den för jag fick så ont av att bära melwin i när han var liten. men men nu blir det se lite på IDIOTER som kör lastbil på klippkanter i indien tror jag dom e =) nu kl 6 på 4an =) ha en bra kväll allesammans 

god morgon

sov dåligt inatt för jag hade svårt o andas o min sambo sa att vi skulle åka till akuten, men kände inte mig sugen på det då micke jobbar idag o melwin behövde sova. men efter mycket om o men så somna jag kl 5 när gubben gick upp för att gå till jobbet =) nu sitter jag efter typ 3 timmar sömn o kollar på barnkanalen med melwin =) så mysigt o se på det =) nyss käkat frukost o melwin hr blivit så duktig med att göra sig förstådd. TEX 
när han vill ha något så tar han mig i handen o säger mamma o pekar på det han vill ha, han tackar när han får det han vill ha TEX majskrokar, när han tex tar dosan på bordet och jag säger nej melwin det är mammas då kommer han med den o säger tatt tatt ( tack tack ) sen kan jag fråga efter en kram eller puss o då får jag mig en =) underbart o vara mamma till en sådan duktig kille =) 
 
NU sitter jag o dricker honungste ihopp om att det ska underlätta i halsen på mig. hostan är så jobbig att jag får panik o utmattad 
idag får jag besök av leon o så det blir mys med honom medans han mamma ska iväg en sväng =) men vad gör man inte för vännerna?! skriver mer sen troligtvis 

Tv tittande

Idag har vi varit på vc jag och Melwin. Jag hade ej halsfluss ändå mår jag dåligt. Jag är tjock i halsen, svimfärdig, trött, hostar o mår illa. Melwin gjorde ett näsprov för att se varför han har hostat så länge. Nu sitter jag med migrän o kollar på lotta på Liseberg. Där ser jag en pojke som såg ut som min lillebror Viktor. När jag ringde dom så satt dom Hemma. Helt sjukt hur någon kan vara så lik honom. Snart sova för imorgon får jag bebisbesök av leon. Hans mamma ska iväg på ett ärende och då passar jag o Melwin på att mysa med leon. När nu orkar jag inte skriva mer för jag sitter på mobilen.

cup cakes

kolla vad jag har gjort =) blev ju inte dom bästa men va fan första gången kan man ju inte klaga alls.. 
Idag hostar jag o melwin som bara den melwin har hostat en månad men får ingen hjälp på vc o jag misstänker halsfluss på mig då jag är tjock i halsen. urk. får se hur detta slutar. mår sjukt illa o är sjukt trött.. ska till vc idag med melwin för att ta prover o då ska jag kolla min hals.  orkar inte skriva mer nu. 

Mobil inlägg

Idag har jag gjort grunder för cup cakes, hoppas det smakar gott imorgon. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Fattar inte varför jag är så trött hela tiden? Kanske bebis dax? Ja vem vet? Jag vill inget hellre än att bli gravid. När God natt sov så gott.

tråkig dag

Idag har det regnat massor, melwin tog sovmorgon idag men jag själv vakna runt 6. kunde ej somna om... allså är så bebis sjuk nu så jag bara drömmer om det dag som natt. hoppas det händer något snart så jag får ett fint +
Melwin går o ropar på bebis ibland så säger han till sina leksaker BEBIS? jag bara nä och sen säger jag vad det är :P
Snart ut o gå mednas det är okej väder då det har regnat massor idag, var i väg till vc med melwin med för han har sådan hosta men dom sa bara ÖKA hans mediciner o se om det hjälper sen ska vi in på odling i morgon o se om han har någon bakterie som gör att han hostar hela tiden i en månads tid. inatt hade jag en cp dröm att jag hade fiskar i en påse o flög runt mellan olika världar o träffa gamla kompisar till mig =)

" extra sak, vad tycker ni om detta? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15054545.ab .  jag blev så ledsen när jag läste att en mamma lämnat sitt barn för o dö. själv kämpar jag på ett syskon till melwin o får missfall. jag menar jag har råd o tid för en till men hon verka inte ha det :( 
 
 
 
melwin la pussel idag medans jag lagade mat =) 
 
 
här om dagen bytte vi plats i bilen på melwin för jag tkr att när man sitter fler i bilen så får man bättre plats så. =) så testar så här ett tag för melwin ska sitta där när nästa bebis kommer då bebisen ska sitta vid kanten ni ser på bilen o sen på andra sidan ska någon kunna åka med oss om det ska behövas =) nä fan ut nu då sen sova tidigt ikväll.. är så trött nu för tiden.
ha det gött =) S

RSS 2.0