dåligt med uppdatering

jag har aldrig tid o sitta o blogga längre! idag har jag testat på o vara tre barns mamma! lånade grannens melwin så två melwin o en alwin har jag haft idag! lite trött i kroppen. väntar in min galne gubbe som e ute o roar sig! tror inte jag e vaken tills han kommer hem men men. imorgon bär de av till lysekil och gå på rytmiken! =) 
 
 
 
två fina melwin <3 så underbart go liten kille =)
 
 
 
syskonkärlek! 
alwin älskar sin bror så mkt,, <3 
 
 
 
nu sover båda barnen <3 så jag ska kolla på tv:n sen sova själv...
GODNATT 

jobb + restaurang

idag var de jobb =) blev nästan 6 timmar och när jag kommer hem så åker jag o micke ut och käka mat och hade de riktigt trevligt för barnens faster ville inte lämna tillbaka dom!
 nu sover båda barnen så gott efter en dag med faster! så skönt att få sakna dom så mkt! och se att barnen mår bra och käkat bra! kamilla fick byta sin första bajsblöja! bra träning för henne! tack snälla för all hjälp idag
 
nu blir de att plugga teori frågor och sen bara ta de lugnt! imorgon blir de inget jobb :( hade gärna jobbat imorgon med! men men hoppas på mer jobb framöver! 
 
 
mammas fina alwin <3 

jobb imorgon

imorgon ska barnen vara med faser deras medans micke sover o jag ska jobba! skönt att få jobba lite! idag beställde jag skal till min mobil bilder kommer när de kommer hem =) 
 
orkar inte skriva så mkt nu måste sova så jag orkar natten! 

4 månader

jag sitter ju aldrig vid datorn! har fullt upp från 6-21 på dagen så svårt o hinna sitta här och skriva! men nu kan jag iaf skriva lite medans jag väntar på att klockan ska gå för att få åka till lysekil med alwin för att göra 4 mån kollen! fan så roligt de ska bli o få se vad min skatt väger o hur lång han är ! kan itne fatta att mammas bebis e så stor :) han har börjat hålla flaskan själv och nästan till att kunna vända sig! snälla alwin sluta nu! var bebis en stund till 
 
i helgen var mamma här och skämde bort oss hela bunten! låg sjuk hela helgen men nu e jag ganska pigg har lite ont i halsen och lite rethosta annars så är jag kry. i helgen jobbar micke 12 timmars natt och än så länge jobbar inte jag men de återstår o ser! tkr veckorna går så fort nu när alwin sover lite mer åt gången! innan har de varit 10 min där o 10 min här och alltid en trött kille! men nu kan han sova nästan 3 timmar i stöten på dagen! allså en riktigt sovar gris! 
på natten har han börjat vaknat och inatt kom jag tänka på ett nytt sätt o få honom att somna om utan att ta upp honom! ge nappen och ge honom min hand en stund så somnar han! har så nära till hans säng så kan ligga kvar o göra detta! mammas lilla skatt vakna 6 ggr inatt första gången var vid 2 och sen höll de på till halv 6 då gick vi upp! men känner mig rätt utvilad ändå =)
 
lite bilder nu då! 
 
 
alwin håller flaskan själv! första bilden är i larzas famn och då tog han flaskan första gången själv! den andra är på city gross!! =) 
 
 
min fina alwin e så söööt när han sover =) 
 
 
 
 
alwin fick smaka lite gröt i förrgår och de var mumms sa han =) 
 
 
 
i söndags var melwin och jag ute och gick med deras faster o hennes man. var till stallet och kollade på farmors och fasters häst som kom upp i helgen! och melwin fick självklart sitta på traktorn =) snacka om en nöjd kille! 
 
melwin har börjat mycket med TEX mamma fågel, pappa, mamma, bebis häst osv! han fattar att djur också har en mamma, pappa och kanske syskon! =) kul o höra när han berättar! samma sak han säger TEX brandbilen sover "zzzz" så gör han snarkljud! samma sak när melwin lossas sover så lossas snarkar han! ( varför jag tog brandbilen är de för vi bor nära där och vi går hela tiden förbi brandstationen och brandbilen sover lite för ofta om melwin få säga sitt"""
 
nu blir de att göra oss klara för o dra till lysekil =) ha de gott alla! =) 
 
 

bildbomb

 
 
 
bildbomb på min fina alwin <3 
 
 
alwin har fått börja åka framåt i dubbelvagnen för jag tkr liggdelen är för kort! men han var ej missnöjd sov 2 timmar i vagnen! 
 
Igår var de barncafe i brastad och idag var de i lysekil (babycafe då) och imorgon ska jag med mammagruppen till fjälla i väntan på att mamma och larza kommer hit! <3 
 
 
 
min fina melwin sjunger o pratar med alwin och de gör att alwin gillar o ligga på golvet när storebror är med o leker!! <3 
 
var i lysekil idag och alwin bajsa igenom ALLT han hade på sig ( tur jag hade extra kläder till honom) så vi gick till bvc för o byta på toan där uppe! men då kommer våran underbara bvc tant och säger! byt på honom här inne ist för där vet du att de e rent och fint! sen har du större yta! behöver du mata honom också så fixar jag ett fika rum till dig, tackade nej till att mata honom för han hade just käkat! allså en sådan sak gör en så otroligt glad! 
 
halsen är inte helt bra på mig men börjar lätta tack o lov! nu sover alwin så städa står på listan! ha de! 
 
 

Sjuk

Tjabba, är sjuk ännu har så ont i halsen till o från o hes. Hittar inte felet o snart blir de vc besök igen för jag orkar inte leva så här.. Melwin trotsar mig hela tiden, ända som biter på honom är att jag ryter på honom. Inatt jobbar micke så försöker klara vardagen fast man inte mår så bra. Tränar på teorin med o försöker få sova ut men sover Skit dåligt fast Alwin går in i sin 3dje vecka med att sova fulla nätter.. Så lycklig att han började sova fulla nätter.. Nu lägga barn o sen försöka äta kvällsmat, plugga sen sova. 
 

halkan

Idag har jag varit i norge och kört HALKAN med körskolan!
började med att grannen försov sig som skulle köra mig, hon hade ställt klockan men på fel dag så fick väcka henne och hjälpa henne att rasta hundarna medans hon fixade sig! tack BÄSTA tilja för hjälpen! 
Just nu sitter jag o myser med alwin medans melwin nyss la sig! skönt att körskolan är över nu eller iaf intensiven! så nu blir de bara o ta dagen som den kommer med babycafe igen på onsdag och torsdag, föräldrar grupp på fredag och sen kommer mamma i helgen så blir massa mys med min underbara mamma och styvfar! <3 
 
 
 
lånad bild från GOOGLE!!!!'
men fan vad halkan var rolig men ändå läskig! hoppas jag slipper halkan eller inte slippa halkan men slippa allt jag fått testat idag! 
nä skriver nog mer imorgon för jag e ensam hemma med barnen medans sambon drog på innebandy kväll vilket jag tkr han e värd <3 
 
 
btw. idag köpte vi ny bilstol till melwin, vi behövde en till då alwin ska ha melwins gamla sen! 
 
 
 
 
älskar denna stol! imorgon ska vi ut oc

sjuk + fulla dagar

haft så mkt stress i två veckor sen i tisdags kväll blev jag sjuk och sitter i ännu! vet snart inte vart jag ska ta vägen! sry att jag inte skriver så mkt nu! men jobbade 21 sep sen börja jag körskolan hela förra veckan och jobba hela helen förra veckan och nu har jag varit i skolan varje dag förutom idag för jag behövde träffa en läkare för min jävla hals! och imorgon är de halkan!!! så till veckan blir de mer uppdateringar! men passat på o myst massa med mina barn idag! älskar mina trollungar <3
 
igår tog melwin dagis kort!!
 
 
 
 
 
mammas fina alwin <3 handen smakar väldigt gott 
 
nu ska jag natta melwin och sen är de alwins tur!! 
 

RSS 2.0