Många tankar

Sen alwin blev sjuk så visa han inget intresse för o äta, gestalta saker, leka eller något annat sånt. Men sen han fick lactulos så är han mer matglad, testar gärna nya saker o han leker allt mer o mer själv.. Allså behöver jag säga att jag är lycklig lottad som har dom två bästa killarna i världen... Alwin växer så fort o han är mer nyfiken på smaker o andra saker än innan. Kände att jag bara ville skriva av mig lite. Älskade killar. Vad hade jag gjort utan mina små Killar. Hade aldrig varit den jag är utan dom.
 Fick reda på att jag måste till Volvo innan jobbet idag så vi kan få dit våran backspegel som lossna för några dagar/ vecka sen. Nu hade den kommit så bilen blir komplett då vi ska till Bilprovningen o se ombilen går igenom iår. Nä nu ska jag snart ( om en timme tidigast) ge alwin mat o lägga honom sen. Grannen kommer in till honom så jag kan ta bilen o hämta Melwin för att han slutar ungefär 10 över 12 o går vi brukar vi vara hemma vid 10 i 1 då han sällan kommer ut i tid, tar en stund innan han vill följa med mig hem. O eftersom jag ska åka här ifrån runt 20 i ett så behöver jag ta bilen o då vill jag ej väcka alwin som förhoppningsvis fortfarande sover då. 
 
Ja ja leka lite med alwin nu. 

Hemska drömmar

Igår sov alwin en pm sent så han somna runt 9 på kvällen o jag la mig runt 10. Somna fort o sov gottt tills jag drömde att min säng stod ute i snön, hemska dröm. Jag vill ej sova ute på vintern. Var vaken en hel del i natt men det var inte alwins fel för han sov Hela natten. Jag var vaken i två timmar typ. Alwin vakna halv 6 imorse. Så lite trött idag.
Idag börjar Micke 06.00 - 14.00 men eftersom jag också jobbar idag (kväll) så slutar Micke halv 1 för jag åker från brastad kl 1. Så. Idag gr vi om varandra
Samma sak imorgon. Jag jobbar 06, 45 - 15, 30 o micke skulle igentligen börja kl 14 men han får börja så fort jag kommer hem. Så två dagar i rad går vi om varandra.
Nä nu morgon mysa med alwin tills melwin ska upp.. Idag är de dagis för honom.
Ha de 

En underbar dag

Dagen börja som vanligt med dagis lämning/hämtning sedan ringde jag vc för vi ville ha hjälp med alwins hosta. Han fick Ventoline för han har haft det tidigare o sen hämtade jag ut mer lactolus sedan år vi mat ute idag, lekte i parken o käkade första mjukglassen. Denna dag har varit helt perfekt. Nu duscha o lägga barn sen ska vi se film en vi köpte idag.
 
 
Hoppas den är bra då jag läst boken o lyssnat på ljudboken så nu ska filmen ses.
 
 
Alwin älskade o gunga. Mjukglass käkade vi också...
 
Ha en toppen kväll för de har jag med haft

Blir tokig snart

Varit vaken ännu  natt.. Alwin krånglar som mest när Micke jobbar eller jag ska jobba.. Fattar inte varför han inte kan sova lika bra alla nätter eller iaf vakna en gång o lägga sig i vår säng. Nä vakna 3 o skrika till nyss. Fan  skoj. Får ju ingen större sömn o på de ska jag ta hand om hemmet, melwin, jobbet, skolan. Hulken morsan vill jag snart kunna kalla mig. Men jag är inte mer än människa så jag bryter snart ihop..  Skulle behöva sova ett par dygn men har ingen lång ledigt någon gång. En dag här o en dag där. Så man hinner ej mkt. Men nu äter Alwin o hoppas han kan ge mig lite sömn så jag orkar månadshandla idag o plugga. Hade velat storstäda o vika massa tvätt med. Men de lär inte hinnas med. Får ta de innan jobbet imorgon. Ja ja  nu e Alwin färdig så nu ska jag se  om han har lust o ge mig någon sömn alls mer.. Ha de 

God morgon

Med 3, 5 timmar sömn inatt så börjar vi dagen. Jag käkar gröt, o snart ska melwin vakna för frukost o sen till dagis.
Micke har jobbat inatt så. Han ligger o sover eller ska sova nu. Han får sova till ca 1 sen måste han gå upp o ta barnen tills dom har lagt sig, då kan han sova en stund till innan han ska jobba en natt till... Jag önskar mig mer sömn men det går inte för alwin ska ej sova innan 11 o melwin ska hämtas 12 o jag åker 13. Så dagen är tajt. Nu ska jag äta klart gröten innan melwin ska väckas...
 
 
Melwin hjälpte pappa o baka.
 
 
Så. Här. Ligger alwin på kvällen när han äter sin välling. Mammas söta pojkar

Trötta barn

Sista timmen innan alwin ska sova är han så trött o gnällig. Just nu leker han o melwin titt ut. Så just nu har jag två glada o nöjda barn. Jag är så trött själv nu varje kväll. Ibland hinner inte melwin somna innan jag lägger mig. Ikväll ska jag försöka sova tidigt för Micke ska jobba inatt o jag jobbar kväll imorgon så Micke får sova till ett sen får han inte sova innan barnen sover på kvällen.. Så hoppas barnen är snälla mot Micke imorgon.
Idag började med o hoppa över alwin pm på morgonen. Så idag vakna han lite efter 5 o var vaken till 11 somnade då o sov till ett så nu e han vaken ännu... Snart ska alwin sova vilket ska bli skönt...
 
 
Alwin ska börja på dagis i höst.. Liten blir stor

Glad påsk

God förmiddag alla som läser detta. Imorse vid frukosten sa melwin att han önskar sig en cykel o en hög säng. Detta köpte vi för två dagar sen till honom. Allt som allt kosta de 3000 kr ungefär. Så de bli väll något litet till honom. Alwin tänkte vi köpa lekbord o ett hoppdjur.
Idag får vi se vad som händer, min dag började med sovmorgon o frukost iaf. Skönt det är att kunna blogga utan den stora datorn.
 
 
Alwin i sin nya Solhatt
 
 
Skön sovstil han har.
Ha en toppen dag alla för de ska jag ha.

köpt mig en padda

Nu kommer jag kunna blogga när som på dygnet. Idag jag köpt mig en Samsung galaxy tab pro 10.1,
Jag kände att jag ville unna familjen lite lyx
Imorgon kom jag försent förde var en olycka på vägen till jobbet. Sen blev de en tur till torp. 
Idag är jag grymt trött för jag gör inge annat än att jobba...
 
 
Alwin på Ikea. 
Nä nu sova för imorgon är det jobb igen. God natt
 

alwins problem?!

var på akuten i lördags med alwin då de kom blod från hans rumpa! och då berättade dom att hans symtom är FÖRSTOPPNING!!!!!!!!! så dom gav honom laxerande och de tog 1 min från vi tog på blöjan tills han började bajsa! och han skrek o gnällde o när vi öppna var de en gigantisk bajskorv och massa blod o skit!  barnläkaren sa " de e inte friskt att en snart 10 månader ska kunna bajsa ut en sådan korv" stackars alwin. men sen söndags morse så har vi gett honom 5ml lactolus eller vad de heter o de funkar skit bra REDAN!! han är inte lös o inte hård. han är helt perfekt ut! lyckig mamma, lycklig alwin <3 alwin är sällan arg, ledsen eller sover dåligt!!! 
 
har varit så mkt o tänka på sista tiden så jag orkar snart inte mer! 
 
lite bilder på barnen! 
 
 
 
alwin mordhöll mig när jag kom hem från jobbet <3
 
 
 
 
min söta alwin! i veckan nu började med 92 i kläder! så nu ska ALLA 86 kläder säljas
 
melwin är så svår o ta kort på men fått ett bra kort på länge
 
 
 
mammas fina killar <3 
 
nu lägga upp alla kläder till salu så jag kan få in mer pengar o kan köpa mer kläder till alwin 
 
ha de 

jobb jobb o åter jobb

Funderar på att ha någon som jag kan anlita eller något som kan lära sig o ta hand om mina pojkar när allt skiter sig! jag kan fan inte konsentrera mig när inget går som jag vill! så får väll kolla om jag hittar någon man kan lita på som kan ta barnen dom helgerna de krockar och inte farmor kan! 
 
denna vecka jobbar jag 6 dagar av 7.. så blir en tuff o jobbig vecka 

börja sy barnkläder!

tänkte börja sy barnkläder som jag sen tänkte sälja o lite ha kvar till mina skatter! tycker dagens kläder är så tråkiga så tänkte att jag ska göra mina egna! jag har fått en sy maskin av mamma så blir o köpa tyger,mönster, ja allså detta kommer bli bra avkoppling på kvällarna när barnen sover =) tänkte börja sy till mina barn först o se om detta är något för mig!! om de blir så att jag vill fortsätta måste jag komma på min egna logga som ska sitta på barnkläderna och låsa de till ett namn som jag kan starta ett företag i sen om de går så bra! vill ha en symaskin som man kan brodera med eller sy in mönter eller namn med som jag sen kan sälja! TEX på snuttisar, dregglisar osv,, =)  nä nu blir de o ta hand om min lilla gnällis innan han ska sova! har så ont i mina ben (bär honom så mkt att jag snart inte orkar mer! ) haha 
 

vad är du för sjuk mitt barn?

nu har de snart varat i 3v. och jag tkr inte de blir bättre! han har slutat spy på natten men spyr mesto mer på dagen! han har inte rota virus och han är inte magsjuk och nu utreder dom honom för någon allergi så ikväll var vi åter igen på akuten för andra gången denna vecka! HOPPAS alwin sover bra inatt och att han sover länge skulle verkligen behöva de! 
inte hänt så mkt under den veckan som varit! varje dag har varit stress, oro, dålig sömn och käkat dåligt! hatar o se den jag älskar så dålig som alwin blir på natten! 
 
nu kommer lite bilder på veckan som varit =)
 
 
är man sjuk så är man, somnar där man leker i stort sätt.
 
 
sista bilden ville melwin sitta i diggers nya bur och alwin satte jag där innan för jag ville ej ha honom på golvet i garaget när vi skulle flytta bordet med buren på! och alwin skulle då inte ut! de var skoj tyckte han =)
 
dom andra bilderna är blandade bilder över lag.! bilderna på hela melwin är han själv som valt kläderna och klätt på sig =) älskar mina skatter <3 
 
 
nu ska jag sova så jag orkar med ännu en dag med en sjuk kille.. men imorgon drar vi på boll o lek eftersom alwin inte är smittsam sjuk och melwin ska inte behöva bli drabbad av  att alwin e sjuk., så nuu ska vi ha massa skoj imorgon =)
 
godnatt

RSS 2.0