hunnit med massor idag redan =)

Idag ska vi till karlskoga o till örebro o lämna katten... hon har troligtvis klöst melwin på magen eller om det är en leksak... men vilket som så har jag redan matat melwin, startat en diskmaskin o duschat.. så underbart skönt att ha det klart.. när disken är klar ska jag tömma den o i med en till o sen ska jag torka bänken o damsuga golvet i tv rummet, hallen o köket.. =) o inte med det så mår jag super bra idag.. inget illamående ALLS... fan vad jag är lycklig.. kanske vänder för lilla mig..
Idag har jag gått 9 fulla veckor så nu går jag in i v 10.. hehe jag känner att jag inte ens håller räkningen på hur långt gången jag är.. menar det märks när den är född.... men men nu har jag inte så mkt mer o säga =) dax o smörja mig nu efter jag duscha annars är jag som ett russin sen.. jo melwin satt själv o lekte med barnmusik medans jag duscha det är FÖRSTA gången han inte skriker o gråter när jag gick in i duschen... =) underbart =)
kommer en liten bild bomb på detta med
dom här tog vi hos farmor sist.. farmor tog den första o jag den andra =)
melwin när han bada sist.. här sitter han o säger BAJS
melwin äter pannkaka med grädde o sylt.. =) melwin äter själv
så här sover man om man heter melwin (pippi) han lå på täcket så då tog jag hans snuttis över honom.. =)
är den inte härlig.. se hur han ligger med benet när han ligger mellan oss o käkat nypon det är nu på morgonen detta.. =) mammas söta fis =) sen ligger min älskade micke bakom o sover då han har jobbat 2 nätter i rad.. han ska sova till 12-13 sen ska allt vara klart så vi bara kan åka.. frukost har vi inget hemma så det tar vi på vägen =)
ha det bäst.. ska försöka skriva varje dag i karlskoga kanske komma upp med lite bilder på vad vi gör o så =) älskar verkligen livet

Idag skickade jag in pappret

jag o micke har varit kluvna på om melwin ska få gå hemma med mig o bebis eller dagis.. o vi kom fram till det att dagis är nog bäst trots allt för han behöver få leka av sig o dom lär sig så mycket på dagis =) så idag skicka jag in papprena om att jag vill att han börjar i aug någon gång =) så skönt att få in honom på dagis så jag kan ta tag i fixa lite innan bebis kommer.. för vet ej vad jag skulle annars kunna göra i ungefär 3 månader. för kommer ju vara höggravid då o jag känner att det inte är någon idé att jobba eller sånt då.. hehe får se hur det blir någon månad med dåliga pengar men sånt e livet =)
Idag har vi träffat bästa katta o som jag har saknat henne..
men nu äter melwin o sen sängen mår jätte illa idag men men snart över hoppas jag

sting i maten

har du någon gång varit med om att du har varit sugen på mat du aldrig gillat förut? jag fick ett sug efter en gryta med massa sting i.. har inte så mycket mer o skriva idag men är det någon som har ett bra recept till mig... som jag kan äta i morgon?

=)

idag var det en seg dag.. jag vakna av att jag kände att jag inte var utvilad men bara o knalla upp o käka lite o sen duschen melwin bada o vi duscha jag duscha först för micke skulle ju kolla till melwin med o det var sååååååååååå  skönt sen när micke hade hela kroppen full med tvål o så försvinner varmvattnet så han får duscha i iskallt vatten sen blev det lysekil.. lekte lite i parken men så kallt så nä det var ej roligt o nu ska jag snart laga mat för jag är hungrig ha de

bajs inlägg

allså känner mig super elak mot min älskade melwin.... men han somna förut runt 1 o så skulle jag lägga mig o känner o ser att han har bajsat massor runt om men inget i sängen men hade han rört sig så hade det varit kört. så jag o micke böt på honom o han vakna o ville ej somna om men nu sover han i vagnen i värmen.. när han vaknar blir det mat o bad för hela slanten.. nä jag duschar för tror inte melwin skulle bli så glad om jag skulle försöka mig på att få plats i hans lilla badbalja :P
så nu sitter vi på balkongen eller melwin sover i vagnen o jag sitter o bloggar o njuter.. låter även skorpan komma ut o känna på värmen medans jag sitter här... hon får ej vara ute själv..

klockan är 20 över 11 o det är 29 grader ute..

som rubriken säger vi har 29 grader i solen o det är så varmt o skönt i solen.. funderar på om jag ska njuta ute i det fina hela dagen =) älskade sol o värme du är så välkommen till oss.. =)
melwin har nyss käkat frulle o vi ska äta hemmajorda hamburgare. =) har inte så mycket o skriva.. =) ska inte lägga ner allt jobbigt på er utan bara skriva det bra =) i helgen blir det mamma o ändra bm tid till den 4 april eftersom vi kommer hem igen den 3 april. =) underbart längtar som bara den till nästa besök hos henne =)
nä nu ska jag äta ha det bäst =)

=)

nu börjar det bli vår ute. i helgen blir det till örebro en sväng sen firas min födelsedag hos mamma.. =) så kommer vara i kga från fredag till måndag  förmiddag =) så underbart skönt att få komma till kga igen.
Idag har melwin varit duktig han sov mellan halv 1 till 20 över 3 tror han var trött o ja passade ju självklart på att sova med för jag var jätte trött.. men nu så är vi pigga o glada.. =) melwin är lös i magen.. kan dom bli det när dom redan har tänder o ska få fler för melwins 8-9 tand kommmer när som så tänkte om det är därför min lilla kille är lös?! Idag blir det bara lugnt mådde illa hela förmiddagen o trött så jag har inte gjort något alls idag =)
här har vi en härlig bild på melwin när vi sov en natt hos farmor o farfar efter vi var i norge då vi glömde alla snuttisar, det var svårt att få honom att sova utan dom så nu vet man vad dom betyder för honom.. :P  allså aldrig mer glömma dom :P
här är en jätte fin bild på min systerdotter.. <3 som jag älskar dig wilma =) <3 i helgen blir det massa mys med wilma Ikväll är det fullt med roliga saker på tv:n så det blir att kolla massa bra saker =) kanal 4 blir det o se =) nä nu ska jag mysa med melwin o sen kolla unga mödrar danmark vid 5 för det går på tv.n vid 4 men har inte kanal 5 :( så det blir o se webb tv

v9

Kroppen: Tandköttet blir uppmjukat och kan därför bli mer lättblödande, var därför extra noga med tandborstningen. Olika graviditetshormoner påverkar dig, man kan fortfarande känna sig trött och illamående, men det brukar gå över om några veckor. En del kvinnor har små blödningar tidigt under graviditeten, det är inte ovanligt att det sker när mensen brukade komma. Det kan bero på alla hormonförändringar och på att slemhinnorna i kroppen blöder lättare när man väntar barn. Om blödningen skulle göra ont ska du söka hjälp.

Embryot: Embryot är nu stort som jordgubbe, cirka tre centimeter och fötterna är cirka två millimeter stora. Halsen tar form och käkarna är färdigutvecklade. Munhåla och näsa förenas, öron och näsa kan nu ses och ansiktet börjar totalt sett få mänskliga drag. Känseln utvecklas och embryot kan redan nu få hicka ibland.

Det här händer under inskrivningssamtalet:
Du träffar din barnmorska som kommer att följa dig under graviditeten. Hon kommer att ställa en del frågor om hur ditt liv sett ut tidigare, som eventuella sjukdomar, läkemedel och din sociala situation. Hon kommer att upprätta en journal där allt som händer under graviditeten dokumenteras. Du får information om fosterdiagnostik. Om det är första barnet eller något speciellt med din graviditet erbjuds du ett läkarbesök. 
Barnmorskan tar en del prover, som blodtryck, urinprov och äggvita och blodsockerprov.
Din partner är välkommen att följa med vid varje besök. Det är viktigt att du trivs med din barnmorska, om du inte gör det kan du be att få byta till någon annan.

=) har inte så mkt att skriva kommer mer i morgon

=)

varit dålig på att upptatera.. :( sry men den 19 var vi i norge hela dagen o igår var vi in till uddevalla o köpte bas till babyskyddet som bebis nr 2 ska ha när den är född o sen köpte i en leksak till melwin som han gilla.
idag kom linda med ett tält som vi köpte till melwin men katten gilla det :P haha.. annars händer det inte mycket var på barn o ungdomsmot.. o kolla om melwin hade astma o det var dom ej säkra på för dom hörde inget idag men när han blir förkyld nästa gång ska dom se hur det låter... hoppas han klarar sig i från det.. Idag ska melwin få vara vaken hela eftermiddagen för att se om han somnar lättare inatt.. för han sov mellan 10.45-12.45 Idag o inte sovit sen dess.. o jag mena klockan är ju 5 så han kan allt pressa sig vaken 2 timmar till innan det blir sängen..
Micke ska iväg o göra löpartest idag o jag ska ligga på soffan med magont.. mmår så jävla illa så vissa dagar får jag ta lergigan comp mot det som ska dempa min illlamående o det gör det till en viss gräns men vad gör de om jag mår illa jag spyr iaf inte som jag gjorde med melwin o sen brukar man bara må illa till v 13 o jag har snart gått 8 fulla veckor så jag menar inte långt kvar =)
225 dagar kvar till bf =) upps längtar dit men inte till vintern.. men idag har det varit så varmt att jag har gått med linne ute =) såååå skönt nu blir det att underhålla melwin för micke ska åka nu..

idag är melwin 10 månader =)

mammas fina melwin är 10 månader idag.. =) kan inte fatta om 2 månader är det ett år sen mitt gryn föddes =) mamma älskar dig till tusen..  <3
denna bild tog jag igår när melwin myser med katten som ligger i mitt knä =) melwin blir så glad så fort skorpan syns till =)
på kvällen mötte vi pappa när han slutade kl 6 o melwin blev arg som skam när vagnen stod still.. o så fort pappa kom så var det som det var det bästa som fanns.. o melwin sitter idag med o bara tjatar efter pappa.. o när pappa ringer från jobbet så pratar han i en timma med pappa.. tur att micke har hörsnäcka i örat o pratar med annars hade pappa aldrig fått jobbat :P

stod upp i sängen

melwin är så rolig, igår kväll när han skulle sova så satte han sig upp i sängen o vägra ligga ner o sova så han fick komma upp en stund o då mös vi massor. <3 sen la jag honom när han var super trött... o han somnade så sött
så här sov han när vi gick in till sängen. o när jag vakna i morse stod melwin på alla 4 i sängen o pratade o jag tänkte jag går över mickes sida på sängen så ser inte melwin mig så mycket. o när jag varit o hämtat nypon tll honom så står han i sängen o gråter men så tokig jag är tar jag fram mobilen o tar kort :P
här står min lilla ledsna kille.. tror han blev paff att han stod upp då det var första gången för honom, =)
igår kvar det 1 månad sen melwin börja krypa o i morgon blir han 10 månader.. mammas stora kille... han har lärt sig något nytt varje gång just dagarna innan han blir en månad äldre.. =)
igår satt melwin i soffan o mös med pappa.. pappa låg i melwins knä o det tyckte melwin var skit roligt
så mysigt detta var tyckte melwin.. =) massa goss med världens bästa familj =) <3
nä nu händer det inte så mycket idag kanske ut o gå sen men inte roligt att gå ut när det halv regnar ute o är trist väder..

blåmärken o välling

kan börja med att melwin har varit bråkig med kvällsmaten i ca 2-3 månader men idag drack han upp 320ml vatten o 5 mått pulver.. jag brukar bara ha 4 mått men eftersom han äter så lite så brukar jag ge en mer.. o idag är flaskan helt TOM =) så himla nöjd över honom..
Melwin kryper hela tiden han är inte still 2 min så han har fått sina första blåmärken på knäna.. men vad gör de? inget.. <3
Idag var tommas o tim på besök omg vad killarna små lekte var så roligt o se melwin o tim leka =) dom lekte hemma hos dom igår o hos oss idag =)
micke jobbar mördar helgen denna helg som kommer. allså 12 timmar fredag,lördag o söndag men så ringde han chef idag o frågade..  " om du jobbar mellan 16,00-24,00 idag så får du ledigt i morgon!" o så klart tog vi det.. underbart att micke får en ledig dag i morgon o bara kunna vara med mig o melwin <3 allså mitt liv är så himla bra o jag är så nöjd med tillvaron =)
i morgon har jag gått 7 fulla veckor =) o jag har redan små ont i höften.. inte roligt men vad gör det om hundra år ? får ju en bebis för allt detta så det är värt alla besvär som finns =)
melwin o jag mös hela dagen med barnprogram på kvällen =)

onsdag kväll

kollat lite tv o nu så är det sängen.. idag har vi varit ute o fönstershoppat hus o gått ut 2 timmar =) sedan bölev det massa lek o bus med familjen bråten.. =) imorgon ska vi ses igen hemma hos oss på morgonen.. ska bli spännande =) nä har inte mycket o säga... natti

testa en ny sak på melwin

melwin hatar mackor av alla slag men rostat har vi ej testat så nu gjorde jag det o innan gröten fick han TOKSPEL på mig.. men efter gröten gick det ganska bra =) han smakar o tuggar =) han har nu 7-8 tänder så det börjar bli lättare o tugga macka.. =)
mammas fina kille =)
idag blir det kanske ut o gå när pappa vaknat o innan dess massa vila är så trött i kroppen...

v6+4

gjorde en gav kalender idag =)
så nu längtar man lite =) men men fick iaf se mitt gryn i magen. men man såg typ inget för det var så tidigt men ändå =)

bilder...

när vi kom hem från promenaden så ville katten mysa med micke.. o så tänkte jag att vi kunde ta kort på oss alla 3 vad gjorde hon då? jo hon stack snåla katt =)
men jag tog kort på oss ändå.. usch så snygga vi e =) älskar dig micke
o eftersom jag krama pappa så skulle melwin med göra det =) mammas goding =)

söndag =)

nu på morgonen var jag, micke o melwin ute i 2 timmar o 15 min så nu e jag helt slut i kroppen =) men vad gör det om hundra år bara otroligt skönt... tog lite vår bilder =)
en kort sammanfattning på dagen.. =) melwin sov 1 timma utan allt o han tyckte det var skönt att slippa overall utan det blev 2 långärmade då ena var flese o dubbla byxor o en tjock filt på det =)
hitta massa fina blommor jag tog kort på =) i eftermiddag när micke ska sova funderar jag på att gå ut igen med melwin men inte lika långt =) blir mat om en stund revbenspjäll o mos =) nom nom hungrig som bara den

lördag =)

idag blev det ingen kalas för melwin lekte med tim igår o tim kanske har vatten koppor =) men vad gör det? inte mycket för det är så roligt o se killarna leka med varandra =) idag var vi till torp o fick göra rätt med våra mobiler då dom hade råkat lagt till 100kr i mån på båda mobilerna så jag skulle allså behöva betala lite mer än 6 tusen för 2 mobiler o abonomang (stavning?) efter det blev det att köpa räkor för att ha till melodifestivalen =) så idag gick jag o micke ut med melwin för att ta en kortis o när vi kom hem o kolla klockan så såg vi att vi varit ute i 2 timmar :O vi kolla massa fina hus.. hitta ett vi skulle vilja ha =)
melwin fick lägga sig lite senare idag för han var ju tvungen o ha mys med oss när vi käka räk då fick melwin äpple =) fick ingen bild på honom när han käkade massa gott =)
dagens mat.. kyckling i ugnen, ris, curry o gurka.. nom nom detta blev innan promenaden =)
detta blev till efterrätt =) nom nom.. o medans vi åt lekte melwin massa o åt äpple som jag skrev nyss.. här har du min fina bebis =)
en sak jag är arg på det är att jag inte kan blogga på blogg.se på min samsung galaxy s2  *GAAAAAAH* kanske ska byta till en bättre blogg..? någon som e sugen på att snygga till min blogg lite? jag vill ha en ny startsida =)
nä god natt på er =)

TIPS

idag kom melwins paket från sin fadder... <3 det tackar vi starkt för massa fina kläder men nu har jag fått problem melwins kusin fyller 19 imorgon o tänkte han skulle få ha nya kläder på sig.. vilken av dessa tycker du att han ska ha imorgon?
dessa 3 har du att välja mellan... laddar upp alla kläder var för sig på honom::

här är den super fina tröjan han fick =)
här är alla 3 boddy han fick.. den blå är lite stor så den tänkte jag att han ej ska ha i morgon.. men vad jag älskar hans kläder men så klart kommer en bild på bara byxorna med
=) massa fina kläder... =) hjälp nu vilken boddy passa bäst till byxorna eller ser finast ut... ???
melwin reste sig för första gången på matstolen idag.. roligt o se =)

döv??

tråkigt... melwin somna tidigt ikväll o micke slutar om 2 timmar o jag sitter med öroninflammation som dom inte vill bota på vårdcentralen dom tycker att det går över när trumhinnan gått sönder..
sen blev vi lurade på vårat abonomang o nu ska vi häva det,.. suck massa knövel.. löser sig imorgon då vi ska ställa honom mot väggen..
jag känner mig väldigt döv just nu.. hör inget på vänster öra.. inte roligt då det är det örat som är mot sovrummet där melwin sover o ytterdörren som e låst.. katten vill mysa men jag vill sitta lite själv nu så hon ligger brevid mig..
längtar tills den 20 mars då jag ska få se min bebis för första gången <3 o se om det är en eller fler =)
denna vagn har jag bestämt mig för till nästa gång..http://www.youtube.com/watch?v=EsiGEZHt3DI blir det en eller så blir det denna ändå... =) älskar vagnen så mycket så jag kommer inte att ändra mig.. =)
när jag döpte min son till melwin så fanns det ingen i hela världen som hette det.. men idag heter alla det.. samma sak ni som ser på "Sveriges värsta bilförare" vet han som slåss så kan ej namn på han men han har ju blivit pappa till en melwin med... ja ja fint namn o jag förstår att alla vill ha det namnet =)
jaha nu har jag inte så mycket mer o säga...
natti

underbara melwin <3

vi har börjat med att ge melwin nyponsoppa på morgonen som jag tidigare har sagt, så imorse gjorde vi det med.. sen åt han gröt runt 10 o var super glad han åt mer änn någonsin. =) sen ville melwin sova så mellan 11-13.30 sov han.. tomt utan honom när han sov så länge. sen efter lunchen som blev lite sen idag så frågade jag melwin som stod vid kattburen, " melwin var är tissen? " o han titta i buren för hon ALLTID ligger där o det vet han med men när han kolla in så var det tomt o jag fråga " var tissen där?" melwin bara NÄÄÄÄ o skakade på skallen.. o jag visste att det var rätt för skorpan ligger i soffan hos mig.. så nu letar melwin efter katten =) haha jag blir så glad när han är så duktig =)
20mars ska vi kolla hur många bebis/ar jag har i magen =) ska göra det på gyn i lysekil =) längtar som den.. =)
Funderar på om jag har åkt på öroninflamation för jag har så ont i vänster öra... kanske blir en tripp till vc o kolla upp örat

snö? :O

vem har beställt snö? jag hatar snö.. det är mars o då ska det vara sommar... usch deppig på hög nivå... hatar verkligen vintern.. o inte bättre med det nästa gång jag föder är det vinter.. usch..

7 mars

allså jag tycker dagarna springer förbi.. hinner inget alls känner jag =) men idag ska jag iaf lägga in ett blogg inlägg =)
igår åkte jag o killarna till torp i uddevalla www.torp.nu =) där vi köpte lite saker till våran skorpan, micke jobbade till 14.00 så jag o melwin bestämde oss för att gå ner till pappas jobb.. men det var för långt så vi gick halva vägen o väntade  på en sten så pappa kunde möta oss där =)
här är en toppen fin bild på melwin när jag tog av han vantarna så han kunde käna på gräset =)  efter det fick så klart pappa bära honom till bilen =)
melwin har ju krånglat vid frukosten så nu har vi kommit på om han får en plaska nypon på morgonen när vi vaknar o sen upp o leka lite så kan han äta 2dl gröt sen =) inget bråk då.. skönt att frukosten kommit igång..
skorpan gillar att mysa i mickes knä =)
hahha det måste jag ju bara säga melwin gillar när jag ger honom släng pussar då han skrattar en massa =) roligt att man kan vara så lättroad

god morgon

min förkylning sitter kvar ännu o trött som en gris.. kommer massa bilder nu har inte så mkt att säga just nu..
mammas melwin är duktig på att krypa o äta äpple =) mammas goa kille
jo det måste jag ju bara berätta.. skorpan våran katt sover ju i sin bur bakom melwin på bilden..
o melwin gillar att ligga o klappa katten i buren.. kommer bilder på de =)
kollar ni noga i buren så ligger våran gråa katt där inne o myser med melwin =)
samma dag hittade jag melwin inne i buren
roliga var att han var skit arg tills kameran åkte fram =) så jag busa till det så han inte skulle vara ledsen
ja la honom i buren då jag öppna takluckan o det gilla melwin, han skratta o vart jätte glad =) mammas solstråle
melwin älskar att bada så i förrgår köpte jag skum till honom i badet o det var ju en ny upplevelse... han bara skratta o plaska =)
efter mycket lek o bus så blev melwin så trött så han sov tidigt den kvällen o när vi kom in låg han så här o sov mammas fina kille =)
igår var vi på bvc o då somnade melwin i vagnen
här är i busskuren medans vi vänta på bussen hem.. o melwin vägde 12kg o är 78,5cm lång =) stor kille jag har
bakom oss är det havet så när jag kollar dit så hitta jag sjöräddningen  =)
första gången jag såg den i lysekil o för första gången med för andra delen..
nä nu webb tv o vila mår inte alls bra idag :(

idag vakna jag pigg

melwin sover ännu o jag sitter o äter frukost o kollar på nyheterna =) idag blir det bvc på 10 mån kontroll. =) kommer mer tex sen

usch, jobbigt

igår blev det o hämta hem våran gamla katt igen.. välkommen hit skorpan <3
blev lite rädd hur melwin o hon skulle ta varandra men ska vara ärlig.. melwin är van med farfar o farmors katter så han bryr sig inte. o skorpan gossar bara med melwin allså dom går jätte bra ihop melwin tål henne också.. men lilla skorpan har levt på billig skit mat o skit sand.. så denna mån ska jag köpa fet mat som passar skorpans päls sen ska jag leta upp stamtavlan på skorpan så jag kan sätta ny försökring på henne i morgon för jag tror inte det finns någon på henne nu o hon är ren rasig main coon <3 liten o glans lös... kommer in bilder i kväll på henne.
micke är på fotbollskurs typ, micke fick veta igår kväll att dom ska ha löp test o prov så han plugga hela natten sen vakna micke tidigt i morse av att jag snodde hans täcke men det tror jag inget på :P haha melwin sov till 8 idag o vägra äta frulle så han fick osötad nyponsoppa o det gick hem
jag är fortfarande förkyld o har ingen ork i kroppen men det är ju tur att melwin leker bra själv på golvet o melwin kommer krypandes om han vill mysa eller äta så jag kan iaf ligga på soffan o vila.. =)
v 5+2 <3 funderar på att ringa i morgon o boka in ett gyn som jag får betala 200 kr för o se hur många bebisar jag väntar :P
någon som har förslag på vad jag kan äta göra för att få bort min trötthet?

vårdcentralen med mig o melwin

vi var på vårdcentralen med mig o melwin jag fick inget för jag e gravid så jag ska bara avvakta med hostan... men melwin där i mot kommer få remiss till astma motagningen i lysekil för han har skit svårt o andas när han e hostig kommer lite bilder på honom från besöket
denna fick melwin andas i.. han fick medicin för hans luftrör var trånga o han hade svårt med andningen
melwin var super duktig fast han var trött som en gris... men efter en stund så var det inte lika roligt så vi fick leka i honom medicinen...
här är 2 bilder när han vägra men så kom sköterskan in o hjälpte o han blev super glad när hon kom in.. sen tog dom sänkan på honom o han sa inte ett ljud.. mammas duktiga kille .. så stolt över honom. hoppas han verkligen blir bra inatt så han får sova
nu ska jag med sova.. natti

v5+0

idag var jag hos bm på inskrivningssamtal, micke o melwin var med. =) fick lite ny info som börja gälla iår =) sen var det mesta samma som förra gången=)
känns skönt o fått börja allt.. är så glad att jag är gravid med mitt andra barn.. =)
nu så blir det bara o chilla en månad innan man ska dit igen på min födelsedag fick jag en tid =) känns bara så bra att börjat om igen =) kan tänka mig att melwin kommer bli världens bästa storebror <3
nä nu e det fint vänder så det blir nog ut en sväng nu =)

hjälp

melwin krånglar med kvällsmaten... han äter gröt på morgonen sen vid 12 o 4 äter han vanlig varm mat o sen försöker jag ge honom något på kvällen har testat med yoggi, gröt med äpplemos ( det är favorit till frulle ), välling o plockmat men maten han får o ska äta själv säger han blä o kastar på golvet.. vad gör jag? orkar inte mer :(
ska jag nu ha en bebis till i nov-dec så vill jag att han kan äta utan problem så jag kan ta hand om 2 barn på kvällen.. melwin är inga problem alls på dagen annars med maten... snälla jag ber er om hjälp... trött på att vi går isäng griniga på varandra.. usch så tråkigt detta är... :( saknar den mysiga tiden o jag vill att det ska vara mysigt att sitta o mata/han äta själv på kvällen i lugnas ro o sen mysa lite innan sängen men så ser det inte ut nu för tiden :/

happy

eftersom jag medela på fb att jag var gravid så gör jag det här med...

melwin ska bli storebror... =)
räkna ut att jag e i v 4+6 typ o 1 nov är min bf

älskar livet =)

nu är snön borta sen ett tag tillbaka o det är runt 20-25 grader mot husväggen.. melwin kan inte ha overall längre för det blir för varmt utan han har strumpbyxor under vanliga byxor sen en mysig filt på sig o en halv tjock jacka.. o ändå dryper ungen i svett.. mne hur vet man när man kan sluta med jacka när det väl e dax.. jag mena inte att han ska sluta nu men när det väl är dax.. jag har ju slutat med jacka helt på mig men han ska självklart inte sluta ännu... men hur vet jag när det är dax? längtar till sommaren så jag bara kan ta på melwin kortbyxor o linne o gå ut =)
jag svettas som bara den o jag får ej ducha idag för målaren sa att färgen måste torka först.. så i morgon bitti ska jag duscha.. imorgon blir det bara att njuta av att duscha o städa =) älska min lgh för nu är detr varmt i lgh o melwin sover snart o gubben sover då han jobbar natt i natt =)
senare blir det mys med mamma som kommer o hämtar min syster o hennes dotter.. hon gilla inte o vara här för jag inte hjälper henne hela tiden men har som sagt mig själv o min son o ta hand om.. (= jag måste ju ta hand om det jag har o inte det andra har..
skriver kanske mer sen <3

RSS 2.0