ny tv möbel

 
heej! nu har vi moblerat om i tv rummet för vi fick oss en tv möbel igår som inte passa på den "lilla" väggen, så här ser den ut =) gillar den massor =) 
Idag har vi haft carl och jim på grillning och tjat! känner mig så jävla nere för min mobil börjar ge UPP helt så måste spara allt på min mobil på datorn nu för jag är rädd att förlora alla bilder! :/ 
 
nu lägga över alt på datorn sen sova! GOD NATT 
 

kvaft ute!?

när ska de sluta? vill ha sol och värme tillbaka igen nu! måste tvätta ofta och hela tiden när de är så varmt o svettigt! tvätten på tvättställningen tvättade jag runt 3-4 dagar sen och de var blött ännu! HELVETE vad jag hatar detta.. hade de varit sol o 25 grader så skulle tvätten vara klar på mindre än 24 timmar! 
 
Igår kom min fina mamma och larza på besök! melwin var super glad i morse när dom var här! 
Alwin var vaken hela natten istortsätt och sovit skit dåligt idag så kan ju hoppas att de kunde ÅSKA ur luften igen för alwin lider av denna kvava värme! 
mamma o larza åkte hem idag igen! 
 
nu blir de soff mys innan jag ska hänga mer tvätt! vet bara inte vart jag ska hänga allt!! 

klappar mig på axeln

Idag fick jag sova till 10 när jag själv vakna! matade då alwin och micke tog med sig melwin för att köpa bröd! räkmackor från bageriet blev de! sen kände jag hur de klia i kroppen behövde köra slut på min kropp...
 
vi bestämde oss för att dra sias slingan! det är en slinga på ca 3-3.5 km och den är så ojämn terräng... JAG DROG DUBBELVAGNEN HELA VÄGEN! så stolt över mig själv! när jag kom hem så var jag så svettig så de blev en dusch vilket var skönt! nu sitter jag i handduk och ska snart klä på mig för idag kommer mamma o larza en sväng. dom stannar till i morgon. önkskar nästan mamma o larza kunde stanna några nätter! känner att jag vill ha massa tid med min underbara mamma och larza! <3 
 
 
här är hela slingan vi gick! ska gå den varannan dag i två veckor sen ska jag öka till varje dag för jag går den bara och då gör de inget om man går varje dag! sen efter en månad ska jag börja springa den 3-4 ggr i veckan! så underbart skönt när jag har fått LUSTEN att göra något åt detta!!!! 
 
sagt det att jag ska väga ca 70-75 kg innan jag ska bli gravid igen. vill ha en 3a men sen är det STOPP.. en unge till men ska ner massa i vikt och se om jag kan fixa körkort och jobba lite innan! som ni märker så planerar jag inte en ny på en gång utan om ett tag allt från om ett år till 3 år...
 
 
nu klä på mig o bara vara innan vi ska laga mat och mysa! 
 

heej =)

Igår blev de ingen bloggande! det börja åska vid 12 tiden på dagen och höll på till o från till kl 5 imorse allså drykt 17 timmar höll de på sen har de mullrat lite nu på eftermiddagen med.
 
var på bvc igår och alwin väger 5960gram och drar 62 i kläder =) mammas stora skatt 
 
 
älskar dessa kundvagnar! skulle vilja ha dessa som finns två sitsar bredvid varandra med sen! så smidigt när man handlar o vet vart man har killarna! 
 
 
här sitter familjen o kollar på åska! melwin gilla det inte speciellt mkt men inte rädd för de så länge vi är nära! men han lär sig att älska de också =) 
 
 
Idag har vi varit o handlat lite och jag har även beställt hem två nappar till alwin
 
 
dessa kom jag o micke överrens om =) stämmer så bra in på alwin <3 
 
 
alwin har börjat intressera sig för leksaker så dessa satt han o slog på idag o skratta. så underbart o se när han är nöjd 
 
 
alwin har tagit natten!  mätt o go i pappas knä
 
 
nu blir de natten! imorgon hoppas vi på bra väder så vi kan bada och bara vara! 
 
 
 
 

sol sol och åter sol

nu har de varit sol så länge! så jag önskar en regn dag så alla växter och gräs kan få vatten! 
 
Idag har vi varit o badat och var nere i går med! trött som fan är jag idag.
Åkt på solsting också :( fan att man aldrig lär sig! 
nu blir de bara o ta de lugnt och softa! 
tröttast i stan är jag! sover hur mkt som helst och nu mår jag sjukt illa.
skulle också ringt bm idag och beställt p-piller för jag skiter i hormonspiralen för jag vågar inte stoppa in den så kör med p-piller ist! 
 
 
alwin mös med mig på stranden! =) 
 
ha en bra tisdag alla 
 
 

dop

Idag döpte vi alwin och denna dag har varit helt underbar! =) 
har inte så mkt o säga mer än TACK alla underbara för denna dag och tack jim och veronica som ville vara fadder till alwin <3 
 
 
detta var lite bilder på fadder virre som bar alwin på dopet, fadder jim och hans tös och våran stora kille <3 
denna dag har varit fartfylld och rolig =) 
 
nu ska denna mamma sova för att orka med en dag i morgon med =) GOD NATT 
 

torsdag

idag började dagen med tandläkarbesök och laga en gammal lagning som har gått sönder. sen köote vi resten till staketet och byggde upp de! 
 
 
blev super bra men melwin fatta låsningen på en gång :/ så nu kör vi med rep också så får vi lösa de! 
 
bilder på alwin 
 
 
 
min söta smurf mössan är 62 storlek och dressen är 56. den passar ännu för den är kortärmad och korta ben! 
Tänkte testa alwin på en dress i storlek 62 
 
så här blev de! 
 
 
fick vika upp lite vid fötterna det var de ända! så nu har vi bara 62 kläder i garderoben =) mammas kille börjar bli stor nu...
 

hejdå 56 kläder

Idag bestämde jag mig för att byta ut kläderna i alwins klä låda! hans 56 kläder sitter som korvskin på honom så nu blir de att köra med 62 kläder. måste köpa lite mer av de för han har inte så många kläder av 62.
 
med gråten i halsen säljer jag ALLA kläder i storlek 56 för vi känner så att blir de någon mer unge så köper vi allt nytt.. känns som en liten risk att vi vill ha fler! 
 
 
min skalle e konstig har börjat drömma om en graviditet till FAST jag ingen ska ha nu inte planerat iaf för 5 sep ska jag sätta in en hormonspiral och sen ska jag börja jobba kvällar och helger som inte micke jobbar! 
 
nä nu äter vi morötter o dipp sen ska vi sova för alwin äter nu! 
GOD natt 

stora barn?

var på bvc med alwin idag så vi tänkte vi mäter melwin med! han är 96cm lång o väger 15kg.. <3 mammas stora melwin <3 
 
alwin växer han med! han är 57cm lång o väger 5470gram! alwin har fått börja med treor på blöjorna! och snart blir de att öka storlek i kläderna! för han kan inte ha långärmade boddys i storlek 56 längre för dom börjar bli för korta men storlek 60/62 är lite stort ännu så får köra med kortärmade boddys, men snart blir de at börja med nästa storlek för bättre lite stort än för litet! 
 
Första natten i nya sängen! 
vi la alwin kl 12 och jag somna på två sekunder och alwin sov till klockan var halv 5 o ville ha mat
och jag somna ifrån alarmet som jag hade ställt för att komma iväg till bvc! nu blir de vila lite till är trött som fan idag
 

skåne

hej hej. inte varit så aktiv i helgen för vi var i skåne och jag hade inte med mig datorn! 
vi hälsade på barnens faster och de var rätt kul. bara för mkt myggor så melwin samlade på sig 33 myggbett!! 
 
 
 
 
här är en bild på melwin idag när vi satt o käkade på vägen hem! här ser man liten del av alla myggbett!! 
 
handlat lite kläder till micke och lite till alwin! 
 
schemat för denna vecka är fan full
 
tisdag= BVC
onsdag= klippning
torsdag= tandläkaren
fredag= handla
lördag= baka om jag inte köper fika bröd
söndag= DOP!!
 
ja ja nu sova i våra nya sängar vi köpte igår! 
 
http://www.kilamobler.se/jensen/kontinental-sang/379937 länk till våra sängar! åh vad jag längtar tills alwin somnar så jag kan lägga mig! han håller på att somna efter han nyss käkat... så god natt 

storstädat

Igår somna alwin vid halv ett och då la jag o micke oss också! vi hann nog somna och vid ett skrek melwin i ren panik. micke kommer in och försöker prata med honom men micke frågar honom för mkt saker så han blir bara argare och ropar efter mig. jag kommer och sätter mig på golvet bredvid hans säng och försöker trösta honom. han greppar min hand i ren panik och jag frågar om han vill kramas lite och de ville han så klart! han hoppa ur sängen krama mig och tände lampan och då skakade han av rädsla! stackars barn. han skulle inte tillbaka till sängen så vi kände att han får sova inne hos oss inatt! så vi låg 4 st i vårat lilla rum! melwin sov bra resten av natten tack o lov. alwin vakna halv 5 o ville ha mat! somna om runt halv 6 och jag somna inte om förräns halv 7 och halv 8 vakna båda killarna då var de bara att stiga upp och börja dagen! 
Började med frukost för oss alla, sen städade jag o micke medans alwin sov på golvet på en fårpläd och melwin kolla på tv! =) 
 
 
en kille som sov i draget mellan alltandörren och ytterdörren =) 
 
blev att tvätta klädseln till killarnas bilbarnstolar, putsat förster, skurat, damsugat och bädda rent i alla sängar igår! kan ju inte klaga men vad skönt de var att få allt gjort. nu e jag grymt trött men ingen rast ingen ro ingen vila. melwin sover och alwin sover snart blir de att väcka melwin och då ska vi ut och leka och bara vara! funderar på att kolla om bilbarnstolarna är torra så vi kanske kan åka till stranden en stund innan vi ska hjälpa tilja med staketet! eller kanske skiter i stranden idag men vi får se vart denna dag leder! 
nu ska jag lägga mig på soffan och värma mig. fryser som bara den idag ;( 
 
HA DE =) 
 

dop

Idag har jag bokat dop tid till alwin! han ska döpas den 21 juli kl 13.00.. 
 
skickade inbjudan på fb och sms för jag hinner inte få ut dopinbjudan! visst skulle han kunnas döpas senare men nu ville vi ha de i juli månad! 
 
nu sitter jag o funderar på fika och sånt som ska bjudas på och fikat kommer serveras hemma hos oss! 
 
känns som det kommer bli väldigt få personer som kommer för ALLA skyller på att dom inte har råd! men har sagt länge nu menar jag sen våras att jag ska ha dop i juli månad för alwin. 
 
 

kolik????

Ikväll var de meningen att vi skulle sova hos mickes mamma men vi blev där en stund på kvällen men vi valde att åka hem, för alwin har varit otröstbar stundvis idag! verkar som han har ont i magen och han får semperdroppar och äter 120ml ersättning per mål som han har gjort en vecka snart! han visar inga tecken på hunger utan mest att han har ont! testat med massage, tempat honom för att lätta på fisar och jag har testat att vagga honom lätt! men inget funkar någon längre stund. när han satt i babysittern nu när vi kom hem så funka de också bara en stund innan han börja igen :( hoppas hoppas bara det är ikväll han e sådan så han inte håller på o få kolik! vad gör man mot de annars? har aldrig varit med om sånt innan... usch känner mig hjälplös när han e ledsen, micke o jag turas om att försöka. jobbigt jobbigt när man ej kan hjälpa honom! 
 
 
vi var på bvc idag och alwin väger 5kg prick så mammas kille växer och imorgon blir han 3v gammal! <3 
nä nu ska jag ta över så micke slipper sitta hela kvällen med alwin vi får ju hjälpas åt nu när inget funkar för våran lilla skatt

alwin <3

 
min fina bebis sover hos farmor, han lider av värmen! har han kläder på sig så skriker han tills jag tar av honom! 
 
Idag köpte vi en beg babysitter till alwin och han HATAR den vi har hemma en babybjörn så vi tänkte att en annan måste han ha! 
 
 
 
sagt och gjort här är skönheten! 
 
 
 
alwin fick testa den första gången med viberation och han verkade super nöjd! 
 
på kvällen åkte pjamasen på och vi la alwin i babysittern igen en stund och vad händer då??? 
 
 
 
jo han somnar, skönt att han kan somna någon annan stans än på oss så vi båda får fria händer! denna kommer hjälpa oss till tusen när vi städar, lagar mat eller äter mat! för de e alltid då alwin vill vara i famnen! 
 
vi har varit hos svärmor hela dagen så när vi kom hem så satte jag mig i soffan med alwin och då skrattade han MASSOR och gjorde också skratt ljud.. visste inte att en bebis på 16 dagar kunde göra små skratt ljud! melwin börja med de runt 4-5v ålder så blev så paff när han skrattade! 
 
 
fick en bild på ett litet leende! och de e inte magknips leende för då hade han inte visar de med ögonen! mammas sööööööta lilla alwin <3 
 
nu sitter jag här nyduschad och väntar på att alwin ska äta sista gången innan vi lägger oss så GOD NATT 

fredag =)

Inatt var en jobbig natt!!! alwin somna vid ett efter micke matade honom vid 12 jag la mig då för jag tar ju natten! kl halv 5 vakna han o fick mat och somna om vid halv 6 men knorra ända tills kl 7 då somna jag och så vakna alwin igen vid halv 8 då fick micke ta med honom upp så jag fick sova till 10 =) 
 
nu sitter jag i soffan med en nybadade killar (alla 3) alwin somna i soffan efter badet och sovit ca en timme =) 
 
 
här ligger liten o sover =) <3 älskar min fina kille <3 
 
 
melwin o jag gick ut med grannen och hennes flickor medans pappa o lillebror var hemma! 
 
 
melwin o alwin i badet =) <3 
 
nu sitter jag o letar lite saker till alwin som jag vill ha. hoppas man hittar de till ett bra pris =) 

tisdag

Idag har vi inte gjort så mkt, tvättat lite och bara varit =) skönt o ha en sådan dag med! melwin har lekt med wilma (
hans kusin) 
 
Igår träffade vi min kusins tjej och deras barn igår och de var super kul, barnen lekte i parken och vi vuxna satt o tjata med dom minsta (alwin o freddie) 
 
har inte så mkt o skriva om just nu men lite bilder kommer upp iaf
 
 
melwin hjälpte pappa igår o bära in lillebror =) 
 
bild på melwin och mig idag när vi mös i soffan =) 
 

RSS 2.0