emmaljunga Alu UniQ

Idag köpte jag en super snygg barnvagn! känns konstigt o gå från små däck fram till fasta däck fram! bästa med vagnen är att liggdelen är lite större så alwin kan ligga i den ännu och sittdelen är så stor att melwin kan sitta i den och de kunde han inte i våran förra vagn! ( inte för han åker vagn men ändå)
Idag käka vi lunch med louise och hade de super mysigt! första gången jag åkte själv med båda barnen längre sträcka! mina barn e så duktiga. <3 
 
nu sitter vi och har lördags mys med melwin medans alwin sover! melwin får lite russin och torkade aprikoser som godis =) 
 
nä snart blir de o läsa lite bok och sen sova! fick låna en bok av mamma =)
ha de bäst 

Körkort

I måndags åkte vi till mamma efter jag äntlien klarat körkortet! så nu har jag haft körkort sen i måndags o jag älskar livet när jag kan ta mig vart jag vill! 
på måndag kan jag hämta ut körkortet för de har kommit =) fan vad jag längtar =) =) 
 
 
 
lite bilder från kga 
 
 
mosters vackra sessa <3 tänk att världens bästa elvria snart blir 10 mån
 
 
mammas fina alwin<3 testade 86 kläder o de e lite stort så väntar någon vecka till. men när ska dom börja plana ut!?
 
 
wilma sover så sött<3 
 
 
 
melwin.. sista bilden är hans märke på näsan efter en smäll i marken i örebro. kan lova att han fick ont så han grät <3 
 
nu ta det lugnt innan min lilla ska i sängen han med =) imorgon blir det en tur in till uddevalla =) 

kga

Imorgon bär de av till mamma! så melwin ska till dagis så micke kan sova eftersom han jobbar inatt! så ska jag o alwin packa lite kläder och saker som behövs med! sen kanske de blir k-stad för mig o micke på onsdag! julklappar ska handlas och sen hockey med middag för två.. ja ja vi får se om de blir av eller hur de nu blir! 
 
kväll var alwin svår o få isäng. han var skit trött men vägra somna, efter mkt om och men så la jag honom i min säng med mitt täcke då tog de två min så somna han! nu funderar jag på om han ska få sova i min säng inatt eller om jag ska lägga över honom i sin säng " risken finns att han vaknar" 
 
 
 
detta är från inatt när han krångla som mest! han har fått dille på o sova hos oss! men försöker vänja av honom de! 
 
nä nu kolla tv sen sova! eller om man ska sova direkt! alwin har varit hemsk ett par dagar då han har ont av sprutan! 
 
godnatt 

alwin

 
 
denna vackra pojk växer =) <3 73 cm lång o 10.9 kg =) massa kärlek 
 
några timmar senare är han lite gnällig o ont i benen. men e de allt så är jag nöjd
 
hinner inte skriva mer 
 

har inte orkat skriva!

hej hej. nu var de några dagar sen jag skrev för jag har varit nere o mått skit! teoriprovet har gått åt helvete! har kuggat 6 ggr redan! tröttsamt att vara så nära! har haft 50 och 51 nästan varje gång.. men nu väntar jag på nästa tid som jag inte kommer gå ut med! ska hålla proven hemliga så slipper jag känna mer press för att göra bra i från mig! 
Idag blir de att lämna in lite saker på loppis som jag vill sälja och innan dess ska alwin på sin 5 mån kontroll... =) ska bli roligt o se hur stor mammas kille har blivit! 
 
kommer skriva mer sen när vi är klara på bvc! ha en bra dag alla  
 
 
 
vi köpte alwins första tandborste här om dagen då tänderna kommer när som! tyckte denna var så super sööt =)
 
 
melwin fick också en ny och de var så klart bergarn på den =) 
 
nu ska vi fixa oss för bvc besök! ha de gott =) 
 
 
min glada skit unge =) 
 

???

 
 
gjort allt jag kan o lite till.. nu måste jag bara klara det imorgon
 

:)

Imorgon gäller de igen! nytt teoriprov som jag ska klara! för tänkte att vi ska åka till mamma på tisdag o då hade de varit super skönt o varit klar med körtkortet! hade tänkte ta en resa till min fina mamma som jag saknar så mkt! älskar dig massor! 

Försöker få alwin till o somna nu så jag kan plugga lite mer. men han e trött men kommer inte till ro.. vill få honom o somna i sängen så ofta de går! men verkar inte riktigt som han vill som jag vill! men vad gör de! han kan få sova bredvid mig i soffan också.. 
 
skriver i morgon om jag klarar de el ej
 
 
 
 
alwin somn på mig igår 

plugga plugga plugga

nu kan de inte gå fel på måndag för jag pluggar som bara den! gjort 8 prov idag och fått 7 godkända prov.. snälla säg att de kan släppa! pratade med körskolan idag och hon sa att de e konstigt att jag inte klarar de! men jag tror de beror på att jag är ett nervvrak på provet! men klarar jag provet på måndag så tar vi bilen till mamma jag o barnen =) hade varit underbart kul o få åka till mamma ett par dagar! 
 
nu blir de sängen. är så trött och jag behöver sova " natten som var vakna alwin BARA 2 ggr för att få nappen o somna om båda gångerna på en gång. så inatt sov han hela natten i sin säng och jag sov skit bra! " tänker gå in och göra en repris..
 
GOD NATT 
 
Imorogn ska vi på ett års kalas =) 
 
 
 
 
alwin håller flaskan själv när han mös i babysittern medans jag pluggade idag 

kuggade!!!

skit bara o göra om de på måndag o hela helgen jobbar micke 12 timmars så de kommer bli tufft o plugga o ha hand om barnen samtidigt men de löser jag på ett eller annat sätt

Imorgon gäller de

Nu ligger jag i sängen o försöker sova. Ska till BVC med Melwin för en 2.5års kontroll, sen sälja en bärsele på väg till teoriprovet som är imorgon. Hoppas o önskar att jag klarar klarar detta  nu. Längtar tills körkortet är klart för på lördag ska vi på kalas så på fredag skulle jag vilja ta mina barn o åka till torp o leta present till en underbart fin liten Amelia "det är  kusins dotter" hon hosta fira sin första födelsedag och vi får äran o vara där o fira henne. Känns som de var igår hon föddes i nu e hon redan 1 eller snart.  Ja ja måste sova. Alwin har hostat massor ikväll så bäst o sova medans man har chansen 
 
Godnatt  
 
 
 
 
 

Dagarna står stilla

Känns som de inte händer så mkt i mitt liv just nu. Allt bara rullar på i samma spår varje dag. Men en sak är säkert jag älskar detta liv. Idag köpte vi Melwins första julklapp och på rea också sånt är väll underbart. Har bara en hakvdyr sak kvar o lite små plock som han ska få. Alwin har jag ej köpt till ännu men tar de smått när vi ser att vi har råd. Kommer nog handla de sista för lönen i dec alltså dagarna innan jul. I januari ska jag börja plugga o hopas på få en fast anställning någonstans när jag pluggat klart. 
 
Ligger nu i sängen o lyssnar på min minsta skatt när han snarkar o sover så gott. Älskar mina barn så otroligt mycket. Kan ligga o gråta av lycka, jag har fått världens bästa liv med två underbara barn och världens bästa sambo. 
 
Ska sova lite. Kommer uppdatera på torsdag om jag klara körkortet eller inte. Har teoriprovet då nervös som fan är jag 
 

jag börjar känna mig vuxen nu

i januari ska jag börja en lälingsutbildning som USKA. tror utbildningen är på ett år " inte säker" sen har jag nästan gjort klart körkortet! och jag har ett hem o två barn. ja jag känner mig så vuxen man kan nu! älskar mitt liv så jävla mycket! så underbart att snart ha en utbildning och kunna visa mina barn att de e VIKTIGT att ha utbildning nu för tiden! 
 
nu försöka göra iordning alla papper som ska skickas in och sen ska jag vika tvätt och städa lite för alwin håller på o somnar just nu så då får jag allt från 5 min till 2 timmar fria händer så försöka göra så mkt jag kan för sen kan jag bara sitta o chilla medans jag har honom vaken då han VÄGRAR allt annat!!! 
 
 
alwin hatar gröt om man inte blandar i något gott i den! så katrinplommonpuré funkar skit bra! han åt 1dl gröt och så skulle han prutta med munnen o då blev de så kladdigt!! 
 
nu fixa här hemma bara alwin somnar till så! ha de gott

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jag klarade uppkörninggen idag.....
teoriprovet kvar om 8 dagar

bilen fixad!

Igår bytte mickes svåger ( tror ja de heter! hans systers kille ) våra bromsar! skönt att dom äntligen är hela igen! nu e de massa annat som ska bytas på bilen! dragkrok åker på idag TROLIGTVIS men fick höra igår att från 1 nov behöver man inte typa om bilen utan att dom litar på att man satt den rätt! skönt för oss då vi ska sätta på våran idag o de e den 3dje så sparade 300 kr :P 
Imorgon ska jag till körskolan och köra mina sista lektioner innan uppkörningen på onsdag! 
Efter alwin fick sin medicin för astman så har han börjat sova bra igen! klockan halv 7-7 vaknar han nu ISF 5-halv 6 så skönt o få sova lite längre på morgonen! =)
 
nä nu plugga lite teori för jag tänkte få en ny chans så fort jag e klar på onsdag! ska klara de har jag bestämt... 
 
ha de gött 

kuggade!!!

hinner ju aldrig skriva! men vad har hänt sen sist? jo jag kuggade med två poäng på teoriprovet! alwin har fått astma, han har i en månad låtit fruktansvärt ansträngd i luftvägarna, så nu blir de o lära en liten o ta medicin. han skriker som bara den när han får den men de gjorde melwin med i den åldern! ja ja 
 
nu ska jag laga lyxiga pannbiff, stekt lök, brunsås, potatis med lingon till =) 
imorgon blir de till munkedal o fixa bilen, nya bromsskivor, eller vad de heter ska vi sätta på bilen! sen ska kärran få sig en dragkrok så blir o typa om den i veckan med! och iveckan ska jag upp o köra mina sista lektioner och sen på torsdag ska jag ha uppkörningen och efter de om jag klarar de ska jag boka in nytt teoriprov! måste lära mig mer om trafikregler sa datorn på provet så hårdplugga på de sen kommer de sitta som smäck!! =)
 
lite bilder 
 
 
 
mina skatter! melwin leker med alwin och då tkr alwin de e skit kul o ligga på magen
 
 
 
lite bilder på alwin när han tränar! 
 
 
satt o lekte med melwin förut och alwin somna i melwins säng! så medans melwin lekte på sitt rum där alwin sov så städade jag halva hemmet =) SÅ SKÖNT
 
men nu måste jag laga mat så de blir klart idag =) 

ska försöka bli bättre på att uppdatera...
 
ha de bäst där ute i november regnet/blåsten! 

RSS 2.0