200 dagar kvar

Idag är det 200 dagar kvar till bf. jag ska säga att jag längtar så otroligt mkt till rul och allt detta så jag får se min lilla skatt. mycket tjat om längtan men jag ska inte vara gravid för jag mår inte bra av det. föda och ta hand om barnen är inga problem alls bara jobbigt att alla andra får må bra men inte jag!! Idag kommer mamma och erika ( lillebrors tjej ) hämta oss i mariestad där micke lämnar oss. fan kommer sakna sönder mig efter min fina underbara micke <3 kommer snart hem igen och då hoppas jag att jag mår bra!!! idag ska jag pussa på min systerdotter och se henne gå har inte sett det ännu. fick se i webbcamen men det är inte samma som i verkligheten. sist jag var hemma så kunde hon inte gå.. så jag längtar massa <3 och snö har dom i kga så vi ska äntligen börja använda melwins overall på riktigt.. =)

oj

Hej alla läsare, Har inte skrivit på ett par dagar för Jag mått så där! idag bestämde jag mig för att börja med lergigan comp igen, men blev dålig av dom. somna ifrån melwin hela tiden, hjärtklappning och yrsel! inte okej så vi skiter i dom, Micke ska jobba jobbiga veckorna nu så jag o melwin åker till mormor i morgon, så kommer spendera några dagar där, melwin har varit ledig denna vecka pga snorig näsa o lite hosta och han ska vara ledig till den 18 dec för när vi kommer hem den 10 dec så har micke ledig vecka och då får micke med vara hemma =) sen ska melwin gå 3 dagar hos ella sen är det dax för jul ledigt till andra veckan i jan OCH då ska vi också få se våran älskade bebis imagen <3 längtar sönder mig efter o få se vem som bråkar med mig så, mår illa och trött och vem ställer till detta? en liten tjej hoppas vi på =) för detta blir mitt sista barn för jag orkar inte må så här en gång till.
 
 
här har ni från igår =) BÖT vecka igår <3 så 11+1 idag <3 <3 <3 
 
nu packa och duscha, ha det bäst kommer kanske mer bilder och sånt nu när jag ska få träffa familjen och det kommer vara kallt när vi kommer vara där =) 

en v till första dec <3

helt sjukt, det är ca 6-8 grader ute och melwin går med jacka på sig ute och det är en vecka kvar till DEC!!!!! vart har snön och vintern tagit vägen? 
 
Idag har vi varit hos svärmor och svärfar en stund medans micke dömt matcher! när vi kom hem så fick melwin mat i magen och sen satte vi oss i soffan och mös lite! sen börjar klockan dra sig mot halv 8, fixar välling,byter blöja, på med pjamas och sen tänderna blev fina o rena! sen sa jag till melwin vi skiter i o städa idag för du e så trött och vad gör han? jo han sätter sig på golvet och städar sen hoppar han upp i sängen o lägger sig rätt med täcke på. ska min älskade pojk bli så stor så jag slipper tjata om att städa rummet varje kväll och allt detta.. underbart att han vet vad som skall göras innan det blir välling och sova.
 
Micke är på g hem och jag ska nu lägga mig i soffan o vänta in min älskade micke! blir att sova tidigt idag för jag är helt slut i kroppen! micke ska iväg en sväng till imorgon. så det är underbart med lite mer pengar i kassan =) 
 
HA en toppen lördag för det har jag haft =) 

melwin <3

jag har nog haft en bra kväll, melwin lekte på sitt rum helt själv och det tkr jag var skönt, nu ligger han o sover efter en blöjbyte som jag trodde jag skulle skippa men det kom 10 min innan han skulle sova. tack o lov att jag inte spydde nu eftersom vi åt kvällsmat nyss =)

ha en bra kväll mina vänner o ovänner

dålig dag

heej, igår jobba micke 14-22 och melwin fyllde en över full blöja o jag klara inte av de så blev dålig o det bara välde ur mig. usch sedan var kvällen ganska bra! 
Idag har melwin tagit dagis kort! Han var den ända sa dagmamman som hade ro o sitta still o LE mot kameran. har höga förväntningar på fotografen. blir inte bilden bra blir jag besviken och samma sak om melwin har snor under näsan! bad dagmamman ta bort innan fotograferingen och det skulle hon sa hon, så nu ska vi bara vänta 2-3v så får vi se korten! =) längtar som skam efter att få se kortet o sätta upp det i tv rummet =) 
 
nu sitter jag o väntar på att melwin ska göra en b blöja så jag får det över för idag. mår så dåligt vid blöjbyten. 
Melwin kom hem med en för liten blöja idag med. kul kul.. 
 
I TISDAGS så lekte melwin o rasmus och vi blev bjudna på mat! sen blev det att sova hos farmor för hon ville ha oss där! 
 
 
här är en hejdå kram mellan melwin o rasmus <3 så söta underbara barn <3 
 
 
melwin älskar att ha mina solglasögon och titta vad snygg han är =) 
 
ha de gott nu blir det soff häng för hela slanten 
 

18 mån krontroll

hejsan, idag har melwin varit på bvc för 18 mån spruta och det fick fina fisken han är 90.5cm lång och han väger 13,7kg. han var en duktig kille som ville visa allt han kan =) 
 
 
 
har inte så mkt o säga idag men det var ett litet inlägg iaf 

jul pynt + 18 mån melwin

Idag blir min fina melwin 18 månader, vart tog tiden vägen? känns som det var igår han var nyfödd.. <3 
 
Igår julpynta vi lite och hade tända ljus, julskinka på mackan o te! måste säga att det är livet. mår lite bättre nu. igår skruva vi ihop en ny tv bänk utan större yrsel vilket var otroligt skönt, åt mycket igår mot jag brukar. Idag började det bra iaf får se hur resten av dagen blir.
Melwin har börjat bli snorig så första sjuk perioden har börjat nu! 
Sen börjar tankarna snurra åt att klippa melwin för hans hår börjar bli långt o se ut som svinto i nacken, vill ha honom julefin inför mormor besöket om en mån.
 
 OMG melwin gör allt för att klättra efter saker. han kommer med vassa saker fast vi lagt dom högt upp :O blir kanske grind till köket igen 
 
 
julpyntet!  <3
 
 
våran tv-bänk skit snygg
 
 
macka är sååååå gott.. skulle kunna leva på detta! <3 
 
nu är det bra för idag kanske skulle ta rakaparaten o klippa melwin ändå
 

Heeej =)

Det händer inte så mycket just nu i min vardagen, mår lite illa o yr så tröttsamnt, Melwin är i full gång hela dagarna, han har nästan inte ro till att vila lite middag :( nu ligger han o tjatar i sängen, men så länge han pratar bara så är de lugnt, se lite tv nu o sen sova när min älskade micke kommer hem vid 10! 
 
Drömmer var o varannan natt om bebisen så kan ju säga att det bara är en tös som kan bo där inne eftersom det är hon som kommer upp i drömmen! 
 
Ledsen att det är FOTBOLL i morgon på tv:n så det inte blir bonde söker fru. attans så arg jag är ja ja orkar inte skriva mer,
 
 
 
melwin myser i soffan förut idag

blandade saker

lördag dömde micke innebandy så melwin o jag stanna hos farmor en stund på dagen, massa lek o bus blev det,
 
söndag skulle micke också döma men blev inte av, så vi åkte till farmor o farfar för att fira farsdag =) underbart att fira med familjen, mickes storebror med fru och mellersta barnet kom dit med. var så mysigt för tösa deras väntar barn och har gått över med 3 dagar idag.. hoppas hon får sin efterlngtade bebis idag, jag tror hon får en pojk, fick också känna på magen o det var så fantastiskt att träffa henne innan bebisen skulle komma. ska på kalas för minsta barnet i den familjen inom snart framtid o då har hon med all säkerhet fått lillen och då får vi träffa bebisen, 
 
 
denna fick farfar av oss alla i familjen <3 
 
INATT: drömde jag om bebisen i min mage. Det blev en tös i drömmen, så konstig dröm men så underbar =) älskade bebis längtar jag efter mer o mer när jag börjat drömma om henne.. fast nu är det så att jag INTE vet vad det är i magen för den har inget kön riktigt ännu... men ska ta reda på könet i januari när vi ska på rul =)
 
 
Idag bytte jag vecka, så nu är jag i v 10 =) så här ser bebisen ut nu =) <3 

jobbig tid

just nu orkar jag inte mkt, mår sjukt illa och ont i magen, o mår jag mot förmodan bra så har jag yrsel så just nu blir det inte mkt, Idag har vi haft tim och theo på besök och så klart deras pappa =) melwin var kinkig mesta dels av tiden för han var hungrig o maten var på gång, nu har vi fikat o käkat och allt det man gör när man har fin besök från två härliga killar med humör =) 
 
Idag har jag bara haft massa yrsel men kunnat äta bra och vara lite trevlig =) 
Igår blödde jag lite och åkte in för att kolla och blev backad fräån v9+0 till v8+3 ( idag är jag i v8+4) 
 
 
var skönt o få se bebisen, medans vi var där passade farmor melwin och fick för första gången lägga honom till natten och det gick fint fint =)  så vi sov kvar där för vi kom hem lite över 9. så lite soffmys med farmor sen sova! 
 
Melwin har vaknat halv 6, 2 dagar i rad förutom idag då sov han till 20 över 7, skönt med sovmorgon någon gång iaf =)

win 8

vad är detta för jävla skit? fan det värsta jag har varit med om någonsin, gubben köpte grisen i säcken.. o han vill inte byta tillbaka till win 7.. usch... ska jag verkligen stå ut med detta skit eller bara köra med mobilen.....
 
slut på gnäll, idag har jag käkat super bra utan något större illamående och yrsel =) vilket är super bra! 
micke har gjort köttfärsås som på minde om pappas <3 underbart med pappas mat =) saknar min familj i karlskoga! kanske får ringa honom o se om han lever men varför ska alltid jag ringa och inte honom?
 
ja ja sak samma ha en toppen dag alla

DUKTIG JAG ÄR

Idag ska fan ingen klaga på mig, har städat hela hemmet förutom vårat rum där micke sover ( kommer städas i eftermiddag) disken är fixad och tvätten är snart klar i maskinen, men måste hinna duscha innan för vi har tvättställningen över badkaret! så duscha mig o meliwn innan tvätten ska hängas. idag ska också sängarna bäddas rent.
 
Måste bara säga att städa när man mår bra är så skönt, funderar på om mitt illamående är på g över för jag mår mindre illa för varje dag som går. trodde aldrig att jag skulle må så här bra =) bara ett problem jag har andedräckten, jag borstar tänderna morgon och kväll då jag kör med tandtråd och munnskölj, men fan 10 min efter har jag skit andedräckt och då tuggar jag lite tuggumi men det hjälper fan inte. trött på att det luktar moster ur min mun :( 
 
Ja ja skulle duscha ja, måste göra det nu för tvätten är klar så den kan ligga i maskinen medans jag duschar =) ha en toppen dag alla för det kommer jag ha, micke har ledig vecka nu o det finns la inget bättre än när han e ledig en hel vecka!!! 

bakat + må bra

Idag har jag mått bättre än förväntan, ingen ysel och bara lite illamående, åt rå lök förut och det gjorde min mage helt skrot. grät av smärta men det gick över efter en stund. 
Ikväll bakade jag o melwin, det tyckte han var super kul o få hjälpa mamma. lättare att låta honom vara med när jag har min älskade köksassistent som gör allt det jobbiga åt mig =)
 
 
melwin när han hjälper till =) 
 
 
 
melwin mös med pappa idag <3 älskar mina killar mer än allt annat <3 

lång hår

usch vilket långt hår melwin börjar få. han satt i mitt knä igår och då fick jag en lockande idé att sätta upp tofs i håret på melwin.. han blev sååå sööt ju =)
 
 
 
här är en bild på min söta kille =) 
 
Idag vakna han kl 7 och jag känner mig helt slut och trött men ska ju inte klaga finns dom barn som vaknar tidigare! 
Undra vad jag ska hitta på idag! har inte mkt ork i kroppen! vila middag sen iaf så får vi se vad som händer. micke jobbar iaf sin sista natt inatt så imorgon ska han bara sova en liten stund och det är skoj tråkigt o göra allt själv men det är ett måste när han jobbar 12 timmars natt hela helgen,.. men nu är det bara en natt kvar!!
 
ha en bra dag alla 

lek o bus

Idag duschade jag på morgonen vilket gav mig yrsel :( men snart blir det att dra på lek o bus. mår inte så jätte bra idag men det sätter ej stopp för att melwin ska få leka av sig lite! så snart blir det sporthallen i brastad =) 
 
trött som en gris, sov dåligt på soffan inatt :( så natten som kommer ska jag sova i sängen.
 
skriver mer sen eller en annan dag mår som sagt inte bra idag

lite bättre inlägg än igår

Igår bestämde jag mig för att ta lergigan comp mot illamående, så idag tog jag en tablett vid 10 o vi var inne o handla och det gick bra ( brukar inte kunna känna doften av mat) träffa lite vänner som vi prata med och det var guld värt o prata med dom. Sen kom vi till matbiten och vi viste inte vad vi skulle laga då vi blev sena hem så blev tunnbrödsrulle med västkuströra och jag tänkte hoppas det går ner, o det fick jag med, en hel tunnbrödsrulle så underbart gott och mådde inte dåligt alls efter, blev en liten vila med melwin efter lunchen. Micke sov i sängen o vi på soffan för micke ska jobba hela helgen så han fick sova själv på rummet ( var inte meningen att somna men gjorde det o det var skönt) 
Efter vilan lekte vi lite och var super duper yr, och tog en ny lergigan comp för att kunna äta middag idag med och det gick super bra. och det gjorde mig lite mindre yr men inte helt bra :( 
Nu är iaf micke på jobbet och melwin ny duchad,klipptnaglarna och fixad för att lägga sig om ca 1,5 timmar. skönt att inte ha några mer måsten för idag =) 
 
måste bara visa två fina bilder på min älskade wilma ( moster till denna tjej) hon är världens bästa och jag saknar henne så himla mycket 
 
 
titta så söööt man kan vara. men ska mysa massor med henne på jul för då åker vi till mamma nästa gång, skulle åkt på måndag men har inte råd med 2 besök på så kort tid så vi bestämde att jul blir skit bra =) <3 <3 <3 <3 
 
nä nu lägga sig i soffan o chilla medans melwin leker. ha en toppen fredag alla där ute, själv ska jag sova tidigt för att orka imorgon.

Gnäll inlägg..

mitt illamående ger sig inte. funderar på hur jag ska klara detta, blir nog inga mer barn för min del för jag orkar inte må så illa, men försöker med nästan allt.ska börja ta lergigan comp 3ggr om dagen. för i veckan ska vi till mamma om jag nu orkar.
micke jobbar 12 timmars natt i helgen så blir inte mkt hjälp här hemma.blir väll o göra mat som inte luktar för mkt. trötten tar slut på mig somnar innan 10 varje dag o sover oroligt. nä nu har jag gnällt klart. ha de bra
 
byter vecka idag.
 
 

RSS 2.0