en dag på torp

dagen sluta lite annorlunda än vad jag hade trott. vi skaffa busskort till mig för jag skulle ta mig till strömstad och hem under 2 veckor! så jag passa på o ta med melwin och louise till torp för att handla lite kläder till alwin för hans barnbidrag!
 
 
 
 
här är lite kläder som jag köpte till alwin! melwin har så mkt kläder så han behöver inte mer kläder nu! så jag kan säga att jag e nöjd med alla dessa kläder! till veckan nu ska en del 68 kläder säljas men kommer lägga upp de på tradera eftersom de mesta blir sålt där! 
När vi kom till hallinden så skulle de ta mer än 2 timmar innan nästa buss hem och då tänkte jag att jag går till ambulanshuset för mitt batteri hade dött! så jag fick låna deras telefon och melwin följde med en av killarna ut och kolla på ambulansen och fick blinka med lamporna osv! måste jag säga att han var lycklig! han fick också en nalle av killarna! 
 
NU har jag iaf bestämt jag ska bli ambulanssjukvårare för varje gång vi mött på dom har dom alltid varit så trevliga! underbart ju! 
 
nu blir de sängen för imorgon ska jag jobba! längtar massor 
 
godnatt 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0