tänkvärt

TÄNKVÄRT:

En pappa kommer hem sent från jobbet, trött & irriterad, när hans 5-åriga son väntar på honom vid dörren.

Sonen: Pappa får jag fråga dig en fråga?
Pappan: Ja, vad är det?
Sonen: Pappa, vad tjänar du i timmen?
Pappan: Det har du inte med att göra, varför frågar du sånt? Svarade pappan argt.
Sonen: Jag vill bara veta, berätta va du tjänar i timmen!
Pappan: Om du absolut vill veta de, så tjänar jag 100 kr i timmen.
Sonen: Ohhhh :( Får jag 50 kr?
Pappan svarade förbannat: om den enda anledningen till att du fråga är att du ska få låna pengar för att köpa något fånig leksak eller något annat skit så kan du gå och lägga dig med detsamma i ditt rum! tänk på varför du håller på att bli så egoistisk, jag arbetar hårt var dag för att tjäna pengar och så uppför du dig så barnsligt!!!

Den lilla pojken gick till sitt rum och stängde dörren.

Mannen satte sig ner, och blev ännu argare över pojkens fråga. Hur vågar han ställa såna frågor för att få pengar? Efter ca. 1 timme hade pappan fallit till ro och började tänka: kanske va de något som han verkligen behövde dom 50 kronorna till, för pojken bad väldigt sällan om pengar Han gick till pojkens rum och öppnade dörren....

Sover du, min son? frågade han
Nej pappa, jag är vaken.
Jag har tänk, kanske va jag lite hård mot dig innan, det har varit en lång dag och jag lät min frustration gå ut över dig, här har du dina 50 kronor du frågade om!

Pojken satte sig upp och log, "åååhh, tack pappa!"
så lyfte han sin kudde och tog upp några skrynkliga pengar.

Pappan såg att pojken redan hade pengar och började bli arg igen.
Varför ville du ha mer pengar när du redan har?!! frågade pappan.

Den lilla pojken började räkna sina pengar och så tittade han upp på sin pappa:
"för ja inte hade tillräcklit men nu har jag! pappa jag har 100 kr nu kan jag köpa en timme utav din tid sa pojken och räckte pengarna till pappan! Var snäll att komma hem tidigt i morgon, jag vill gärna äta middag med dig!.

Pappan blev förkrossad. Han la sina armar runt sin lilla son och bad honom om att förlåta honom.

Kommentarer
Postat av: Tina - Minnas mamma

Tack :) Visst är sängen hur fin som helst! Vi har faktiskt köpt den på blocket, 300kr gick stommen på :) Madrassen hade vi sen innan.

Svar: Okej. Gilla den massa. Blocket är bra o köpa saker på
Johanna Olsson

2013-01-07 @ 20:22:14
URL: http://www.hejtina.blogg.se
Postat av: Tina - Minnas mamma

Det är bara att ta bort blöjan, så gjorde vi. Ta bort blöjan och låt honom gå naken och kissa vart han vill. När han kissar på golvet säger du att "åh, nu kommer det kiss! Kissar gör vi på pottan, kom!" och så ser du om han vill sitta på pottan (efter att han kissat färdigt på golvet först). Vill han inte sitta måste han inte. Sen låter du honom gå naken någon vecka och låter honom kissa fritt och erbjuder och påminner om pottan emellan varven. Det är inte så kul att kissa på sig så efter några nakna dagar kissar de flesta frivilligt på pottan eller toan. Det blir ju mycket torkande förstås men det får man ta!

När man haft 2-3 helt torra dagar naken kan du sätta på kalsonger. Då börjar han kanske kissa på sig igen men då påminner man precis som när dom är nakna och efter några dagar är det inte så roligt att kissa i kalsongerna heller,. Man kan ju ställa in sig på att ta iaf en veckas alla kissningar på golvet så man är förberedd på jobbet, men det kan ju gå bättre. Minna kissade på golvet 4 gånger första dagen och från dag 2 var hon torr naken. Sen kissade hon på sig 5 gånger med trosor och nu är hon torr med dom också,!

Svar: tack snälla för tips! ska börja med o plocka bort mina mattor, men om jag försöker bli av med blöjan på honom allså han hatar o bära blöja kanske man kan få lite stöttning på vägen ? :P
Johanna Olsson

2013-01-08 @ 11:47:08
URL: http://www.hejtina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0