reser sig

alwin börjar försöka resa sig mot ALLT! o när de inte går så får han tok spel!
 
nu sitter jag o ska spela lite sims som jag hade han igår för de tog sin tid o installera de och natta barn! 
 
i 3 dagar nu har vi kämpat med o få alwin o somna i sin säng.
första kvällen tog de 8 min innan han somna
andra kvällen ( igår) tog de 4 min innan han somna
och idag på middagen tog de ca 2 min innan han somna! allså de går åt rätt håll snart kanske jag kan lägga honom utan att han gråter en massa! 
 
 
 
alwin sitter skit bra i badstolen nu med =)
 
 
finisen sover i bilen iväntan på babcafet skulle börja! 
 
 
här är vi ensamma innan dom andra 14 barnen kom! så skoj med så många barn! älskar babycafét i lysekil 
 
 
alwin försöker resa sig upp sluta med att han ramla men tack o lov tog jag imot honom så han slog sig inte så hårt! 
 
nä nnu skiter jag i detta ska spela o sova tidigt för imorgon börjar mickes 12 timmars natt helg.. :( 
 

massa lek

Idag lämna jag melwin på dagis och sen hem o ducha för att sen ut o gräva fram bilen för o åka till babycafe för o sen hämta melwin för o åka till katta o barnen o leka! blev en del lek tills dom skulle äta o jag var hungrig o alwin trött så vi bestämde oss för att åka hem där micke laga underbart god mat =) kyckling, ris, sås och sallad! nom nom nom. nu ska jag spela lite sims 3 men måste installera skiten först =) ha de bäst

känner mig som världens sämsta mamma!

vi kämpar för att få alwin o somna i sin säng o ikväll grät han en stund innan han somna! gillar inte att min lilla bebis ska vara så ledsen :( men men efter mkt om och men så somna alwin! nu blir de en duch för mig o sen se lite tv och sen ska jag sova! usch är så seg.. imorgon blir de babycafe i brastad och sen blir de till katta imorgon! ska bli kul o se hennes minsta igen som e 5 dagar yngre än alwin och så duktig på o krypa! lilla snuttan =)
 
 
köpte en onepice i fredags av  emelie =) tack snälla =) de blev o åka o handla igår så köpte jag lite mer kläder som barnen behövde! melwins köpte vi beg o alwin lite nytt
 
 
 
melwins tröjor ( bilden längst ner köpte vi nya!) meningen var en tjock tröja och en tun lång ärmad och en pjamas! men IKKKE kom två lika dana tröjor och de gjorde mig besviken! 
 
ja ja duscha nu då! seg i hela kroppen. ha de
 

funderingar runt kalas?!

jag fyller i april o tänker inte göra något stort av de! men pojkarna fyller i maj o juni! ska man slå ihop kalasen nu när dom e så små? eller ska man köra enskillt? vi funderar på om vi slår ihop de mitt i mellan pojkarnas födelsedagar. typ en dag för vänner o en dag för familj =) många tankar! kan inte fatta att jag redan vill planera deras kalas! men de e för att jag vill ha de så bra de bara går =) förra året var jag hög gravid så jag orka inte ett skit! så frågan är hur jag ska göra! 
 
idag tyckte alwin de var morgon kl 5 o nu kl 6 är han trött! funderar på o låta han sova nu så kanske jag kunde lägga mig o sen kanske han kunde sova igen när de e boll o lek för melwin sen!! nä känner mig otroligt rrastlös. ändå är disken fixad o startad o tvätten är startad. ska bara vika tvätt också och hänga den blöta! 
 
nä nu äta klart o kolla om alwin vill sova eller ej.. ha de

Trötta barn?

Melwin somna halv 8 igår o sover ännu, klockan är nu kvart över 7. Önskar att Alwin kunde sova lika länge för jag älskar att melwin sover så bra. Alwin somnade i sin säng igår vid 7 o sen vakna han halv 8 i ren panik. Gick ej o söva om honom! Dumma jag tog upp honom o så somna han på mig. O inte mer med de Alwin har mer o mer sovit hela natten i sin säng fast jag får ge honom nappen ibland. Inatt vakna han bara två gånger så jag e super nöjd. Halv 6 var de morgon tyckte han o somna om nu vid 7 så båda barnen sover o jag kokar ägg.. Finns inget godare o ha på mackan.. Hoppas melwin bus vaknar snart så vi kan äta! 
Idag ska jag ta nya bilder till körkortet då Micke tappade bort den 30 dec. Så ska bli skönt o snart få tillbaka en körkort! Sen blir de o åka till Lilly o Wilde o leka för barnen medans jag o Emelie kommer sitta o tjata... Alltid mysigt o träffa dom. Söndag blir de stallet o måndag träffa Elin o milo och sen månads handla..  Roliga dagar fram över. Micke jobbar 12 timmars dag i dag.. 

MINA UNDERBARA BARN <3

börjar med melwin.. jag tänkte vi testar utan pottan o kör toan! och klart går han med på de och FRIVILLIGT säger alwin får melwins potta!! duktiga melwin<3 kissat på toa flera gånger! har en pall så han kan komma upp självmant! 
duktiga duktiga melwin <3 
 
alwin då... han har slutat med välling så gröt och sen blev de duschen och la honom i sängen och han började små gråta men lät han vara för han var mer tyck synd om mig, 4 min senare var de tyst! gick in efter 10 min och vad gör alwin då? JO HAN SOVER I SIN SÄNG UTAN MIN HJÄLP.... happy mamma <3  <3 <3 <3
 
eftersom min mobil är tillbaka nu så kommer de bilder igen =)
 
 
 
mammas fina killar =) <3 
 
köpte alwin nya nappar idag, hoppas han gillar dom 
 
 
nu ska jag se på tv4an fram till 10 ikväll.. massa bra på tvn... ha en toppen kväll! 

idag mina vänner

IDAG ska jag köpa min mobil =) en samsung galaxy s4+
 
 
 
nu fixa oss för dagis o sen köpa mobilen! idag tar jag nog en vila efter vi köpt mobilen är så trött
 

mobilen!!

Micke ringde vårat försäkringsbolag o dom betalar ut en ny får bara stå för ca 1000 kr o så får jag en ny mobil! så nu väntar jag spänt på pengarna så ska jag åka o köpa mig en ny samsung fast denna gång blir de VIT som jag alltid velat ha! =) 
så snart kommer de bilder igen och snart kan jag bli nådd igen 
 
nu ska jag sova en stund då alwin krångla vid 4 inatt så är gött trött.

vad händer?

vad händer med min alwin??????? han sitter på en filt och ramlar bakåt och då satt han på ett helt annat ställe på golvet!!! flyttat sig i sitt läge?
samma sak i tv rummet i morse så gick han från sittandes till ligga på magen och då såg jag ej honom och nästa gång jag titta så ser jag honom på magen komma ålandes! är de så att han ska börja ta sig framåt nu?! 
 
bilder blir de inga på ett tag då jag ingen mobil har just nu! 
 
nu e mina små syskon i brastad! vilket är skönt o ha dom här! lillebror har med sig sin tjej som man också fått träffat! alltid skoj o träffa syskonens killar/tjejer =)
 
nu lagar vi mat! FLÄSK, POTATIS och LÖKSÅS <3 nom nom nom 

irriterade!!

först tappa micke min plånbok och de blev massa kostnader runt där! sen nu tappade jag min mobil. nu funkar den inte så micke ska ringa vårat försäkringsbolag idag så kanske vi kan få en ny mot en liten slant! usch känner mig ursel o naken utan mobil! så datorn får vara på under hela dagen så jag iaf kan bli nådd på skype eller fb chatten!! 
 
alwin vakna vid 4 inatt super ledsen o inte ens min famn hjälpte! usch så dåligt man mår när man inte vet vad som e feler på sin skatt!! iaf somna han om men inte jag så jag är svin trött nu! somna 12 o vakna 4 och där i mellan vakna jag 2 ggr o stoppa in nappen i munnen på min lilla skit unge!!! 
klockan 6 vakna han sen o då gick vi upp o käka och tog mediciner och fyllde en blöja ja allt han brukar göra! nu leker han och jag sitter här o känner mig sämst! men nu ska jag stänga ner o sätta mig hos alwin en stund! snart vaknar melwin då ska de bli kul o se hans min för han ville ha en blå pulka och då köper världens bästa mormor en till honom! <3 så idag ska vi åka pulka!!! 
 
 
 
alwin somna så här på pappa igår vid halv 3
 
 
 
 
alwin har börjat hålla i flaskan ordentligt nu så snart ska han börja få somna i sängen med flaskan då han tog på sig 1,5 timmar för o somna igår. 
 
ja ja ha de bäst 

Stora barn?

Alwin har sovit super bra i tre nätter o igår kväll bytte vi napp på flaskan till x då han låg o sög på treans napp i 10 min o fick inte i sig något! 
Och inte nog med de! Melwin vakna torr i blöjan de händer oftare o oftare! Mammas stora killar. 
Alwin har två dagar kvar på kåvepeninen o om 3 dagar blir min skatt 7 mån.  Mammas underbara pojke.. 
 
Nu kommer de lite bilder från igår! Melwin Somna vid bordet vid middagen o vi var ute o lekte i snön igår, 
 
 
Melwins nya overall som han han fick förra  av faster kamilla, men nu äntligen kan han ha den, 
 
En sak jag tänkte på. Alwin är 7 mån snart o är 84,5cm lång o de var Melwin vid 15 mån. När Melwin var 7 mån var han 75,5cm lång! Alltså Alwin är 9cm längre än Melwin när båda var 7 mån. 
 
Nu göra klara för dagis. Ha de 

Måndag

Idag är de svin kallt ute så försöker hålla Alwin vaken så han kan somna när han har fått alla vinterkläder på sig! Fryser innan jag ens hinner öppna dörren! Hur roar man en snart 7 mån?? Sätter honom framför e spegel. Alla är klädda, fått frukost o borstat tänderna! Idag ska jag till tandläkaren o grannen blir med för att roa Alwin för han gilla de inte sist..  Inatt har Alwin varit hemsk som nästan varit vaken hela natten, så behöver jag säga att jag är Skit trött? 
 
 
 
 
Så här här sitter Alwin, 
 
 
Melwin Melwin Melwin ville att Alwin skulle sitta bredvid honom på hans stol vid frukosten.. 

Magknip av kåvepenin

Alwin har sovit Skit dåligt i två nätter o de är Magknip o jag kan Inte bara vänta ut de! Så ringde BVC för råd o jag berätta vad jag har testat o mina idéer tex om semper droppar då de ska vara bra vid förstoppning och vid magsjuka då tänkte jag att den kanske kan hjälpa på Magknip vid medicin med o de sa BVC att de borde funka sen köpa a fil o proviva som skulle hjälpa o få tillbaka tarmbakterien som kåvepeninen tar bort! Så imorgon natt borde de börja effekt så en natt Natt till med helvete står på listan. Tycker så synd om Alwin! 

Kåvepenin

Alwin har käkat kåvepenin i två dagar nu o märkte natten till onsdagen att Alwin  hade en jobbig natt o samma natten till idag har han vaknat mkt o varit ledsen! Hittade ett sätt som funkade okej men jag fick inte alls för många timmar sömn, fick lägga Alwin på sidan o bompa honom i rumpan så funkade de ganska bra! Så idag ska  ringa till avdelningen på näl som vi låg på o kolla vad man kan göra!! Hört att jag borde ge honom goda bakterier till magen o tänkte då semper droppar är ju goda bakterier för magen så jag gav Alwin 5 droppar nu på morgonen så de ska bli kul o se om jag lyckas hitta något som passar honom! 
 
 
 
Alwin sov bredvid mig  natten för han hade så ont i jag kände att jag ville  honom nära! Gick Gick super o osv med Alwin i sängen när micke  natten! Nu Nu sover micke o Melwin ska snart till dagis då Då hoppas   Alwin sover massor mellan lämningen o hämtningen så jag kanske kan  lite pigg i skallen! Trött som bara den idag men de är lättare o vara så här trött när man vet varför han krånglade på nätterna! 
Nu ska jag göra oss klara för dagis Iof ska vi gå om ca en timme men lika bra o vara klar 

Ambulans + sjukhus

Jag la mig tidigt går för att hoppas på sömn men somna halv 12 och 20 över tolv börjar Alwin krampa och ögonvitan kom helt fram o han hade 40,2 i temp  112 o dom skickade ut en ambulans som skulle ta oss till sjukhuset för observation över natten! Alwin  om i ambulansen och i detta skede så var han kallsvettig och pissblöt. Efter en stund på barn akuten Får jag reda på att han är röd i halsen o därför han har haft feber så länge! Blev inlagda o nu sitter vi i karantän för dom vet ej om detta smittar eller inte! Alwin fick sin första kåvepenin nyss o den tog de 5 min så spydde han upp den! Nu sover Alwin i sängen bredvid mig. Skönt att han kan  bort denna tråkiga tid! Hoppas på att vi får åka hem idag för jag är  sugen på mer sjukhus nu.! Sov inte ett Skit i natt o Alwin sov till 20 över 7 vilket aldrig händer annars! 
Nu kommer lite bilder på  från sjukhuset! Väntar in micke som snart kommer hit och ronden för o se vad dom säger
 
 
 
Detta var inatt när vi kom in 
 
 
 
Så här sover Alwin nu 
 
 
 
Alwin inatt när han sov på avdelningen. 
Nu ska jag lägga mig på på sängen o slappa iväntan på ronden 
 

Feber

Fan vad jag hatar att Alwin har feber! Önskar att jag kunde ta de ifrån honom! Mammas fina lilla kille. Han är hängig o sover oroligt oroligt Både dag och natt. 
Jag har världens yrsel o frossa idag men det är nog för att jag sover så dåligt varje natt. Om 13 dagar blir min bebis 7 mån... Älskade unge vad jag älskar dig. 
Imorgon börjar Melwin dagis och det ska bli skönt för honom och få rutiner igen. Så ikväll lägger jag båda barnen tidigt och jag ska med lägga mig tidigt ikväll 
 
 
 
Så här har han legat hela dagen typ. 
 

grattis min fina mamma <3

Idag fyller min fina mamma 43 år gammal! sjukt hon är mormor till 4 trollungar o så UNG!!!!! vill med vara så ung mormor/farmor (om ja nu blir mamma till en tös någon gång ) 
 
i helgen var jag hos mamma så jag kunde hälsa på henne när hon fyller år =) 
 
mamma fick av mig, emelie och barnen en personlig almenacka =) så glad mamma blev 
 
lite bilder från helgen 
 
 
när man inte har en matstol så får man sitta på golvet o käka =) 
 
 
 
här är bilder på barnen!
 
just de! micke tappa min plånbok, så nu blir de att börja om allt igen! väntar på att mitt körkort och bankkort kommer när som helst!!
 
min nya plånbok 
 
 
 
alwin har haft feber i flera dagar! iof bara 38.5 men de e mkt för han som har 36.4 i normal temp
 
 
 
 
mammas sjukling har sovit större delen av dagen! vet ej om de e tänder eller sjukdom! mammas fina skatt 
 
nu lägga mig en stund! fryser så efter ett varmt bad 

RSS 2.0