detta kanske kan funka!

nu vill jag få in nya rutiner i alwins liv.. välling på morgonen i sängen så somnar han om efter ca en timme och så sover vi till killarna vaknar! sen sover alwin inte mer förräns halv 12 och då sover han till senast 14 sen får han vara vaken till 19 när de e läggning! =) tror detta kan funka för oss alla! =) 
 
Idag har jag testat detta (än så länge) så klart läggning kvar =) sen var vi hos farmor idag o hälsa på!!! barnen älskar o vara hos farmor för hon bor i ett jätte hus 
 
 
 
alwin fick nya fina nappar här om dagen=)
 
 
detta är melwins favorit kläder syns de vad han gillar? skona + ett par stövlar köpte vi här nu i veckan =) nu e han klar för våren ( alwin ärver av melwin )
 
 
mammas pojkar sover =) lite bilder under veckan på pojkarna mina! sista bilden tog jag igår. la honom med ca 10 cm från sängens kant där uppe och kan inte se 10 cm nu!! undra om han är som mig o vill sova högt i sängen =)
 
 
 
här är mina fina barn idag hos farmor! kompstgallret har vi där för hennes stora hund inte ska vara i tv rummet för han fäller så mkt hår o alwin är full av de sen gillar inte melwin digger alls..
 
nu var de bra för mig! hörs en annan dag 

Krypa

I lördags började Alwin krypa. Nu finns de inge stopp i honom. Och han har börjat resa sig mer o mer.. 
Inatt sov Alwin rätt okej men jag sov skit dåligt så jag tänker sova bort hela förmiddagen om nu Alwin tänker sova. Men hoppas på de. Ibland sover han 30 min på morgonen o ibland 2 timmar.. Så hoppas jag får iaf 2 timmar sömn idag.. 
Ja ja..  Nu ska barnen göras iordning för dagis. 
Igår gick jag en promenad på 8,4km på en timme o 8 min.. O kan säga att jag är helt slut i kroppen men ska ut o gå sen med. Ha de gött .
 
 

ett år sen

för ett år sen förlorade vi världens finaste människa! barnens farfar <3 hoppas du har de bra nu utan smärta. du är den bästa i hela världen och kommer tycka de fast du ej är i liv längre! <3 
 
nu sitter vi o kollar en ny vagn till alwin! behöver en mindre som inte tar upp hela bilen! 
 
 
nä orkar inte skriva mer.. ha de

JOBB

Nu har jag börjat söka lite jobb. behöver ett jobb nu! jag har sökt 4 st på 3 dagar =) tycker de e ganska bra =) idag blir de bara en ta de lugnt dag för imorgon ska jag till bm och få en ny p-spruta =) 
här gör vi allt för att hindra ett syskon till killarna ännu! om kanske 2 år kan jag väll tänka mig en liten igen! många krav först.
Alwin ska sova fulla nätter
få upp mamma pengen
flytta till hus! ja när allt detta är uppfyllt så kan jag tänka mig o skaffa en liten =)
 
 
lite bilder från igår när alwin blev 8 månader =)
 
 
 
melwin på väg till dagis för sista dagen denna vecka! men de var ej kul sa melwin för han kompis inte skulle komma idag, o vad händer jo mamman till denna pojk kom för o hämta overallen och melwin trodde då sin kompis skulle komma! men ikke.. så melwin blev åter sugen på o följa med mig hem! men de e bra träning då dom inte kommer sitta ihop hela livet! men dom är lika gamla så kanske dom kommer gå på samma skola sen :P 
 
nu chilla innan melwin ska hämtas! o han vill till farmor varje dag.. men i helgen blir de farmor för hela slanten =)

alwin 8 månader

Idag blir våran skatt 8 månader..
hos bvc i måndags var alwin 78 cm lång och 12 kg =) fattar inte hur astma motagningen kunde mäta alwin tilll 84,5cm förra månaden! ja ja men nu är han inte så lång vilket jag blev så fundersam om! för tyckte inte alwin var så lång som melwin var vid 15 mån så jag var ganska säker på att de skulle va en  annan längd på honom! =) 
 
bvc ville också att vi skulle dra ner på alwins vila! så han skulle vara vaken till lunch och sen sova en gång!! HOPPAS alwin sover till 14 iaf för jag kan inte hålla honom längre än 4.5 timmar typ så vaknar han innan så måste jag ge han en kort vila till sen! 
 
nu blir de o slappa resten av stunden innan melwin ska hämtas
 
 
mammas fina alwin <3
 
 
 
alwin har mer och mer börjat ställa sig i krypställning så undra när han kommer börja krypa! melwin var 9 månader så de återstår o ser =) mammas stora kille <3 

Söndag

Natten var hemsk, Alwin gråter så mycket på natten, undrar om det är tanden som gör ont.. Får han inte Alvedon en timme innan välling så kan han inte suga på flaskan.. Hoppas detta ger sig snart. 
Idag var vi inne hos Louise och käkade mat och lekte lite..  Nu sitter jag o kollar på formen sen ska jag sova. Imorgon är de BVC besök för Alwin.. Undra vad han väger o hur lång han är imorgon!? Vad tror ni? Han är 8 mån på onsdag o sist var han 84cm o 11.3kg o detta var i januari så vad tror ni? 
 
 
 
Alwin o Louise myser 

Första tanden

För två dagar sen kom Alwins första tand. Känner man i munnen på honom så känner man tanden o man ser den med..  Inatt har Alwin bara skrikit och varit orolig.. Så min sömn blev inge bra inatt.. Så när Alwin somnar sen runt halv 9-9 så ska jag sätta på bompa till melwin så jag kan blunda lite på soffan. Melwin är så enkel så det går bra o göra så... 
 
Satt i soffan med Alwin i mot mig. O han tittar bortom mig o skrattar och i samma veva känner jag en doft som jag känner igen. Jag fick en känsla av att min älskade svärfar var på besök. Saknar honom så att de gör ont i hela kroppen.. Snart har världens bästa farfar varit från oss ett år. Önskar vi hade fått behålla dig frisk o här iaf några år till.. Du missade väldigt mycket. Men hoppas du ser allt uppifrån....  Saknar dig Folke <3 
 
Nu har iaf Micke gjort sin sista natt för denna gång och han sover nu så ska jag sova sen då jag aldrig fick sova inatt.. 
Alwin har börjat resa sig o han backar, tar sig fram på rumpan och han rullar över allt... 
 
 
Lite bilder på Alwin 
 
 
Mammas fina melwin.. 
Melwin har börjat låna en häst som han rider ibland. Två gånger hittills och de klicka så fint mellan melwin o rasse. Melwin pratar om honom hela tiden.. 
Nä nu ska jag försöka hålla Alwin glad en stund till innan sovdax för oss båda.. Är så trött 

Tjosan

Måndag igen! alwin sov hela natten inatt han sov 11 timmar ungefär! melwin där i mot vakna vid 11 o hade ramlat så vi skulle ringa ambulansen sa han! men han hade så klart inte ramlat! 
SÅ imorse fick jag sovmorgon fast jag sov skit dåligt! nu sitter jag här o nyss skrivit i dagis ansökan för alwin och pojkarna mina vilar! alwin ligger i sin säng trött o melwin vill vila på soffan o klart man kan vila om han vill de =) får la se om han somnar eller inte! 
Eftersom alwin vakna halv 7 imorse så sov han mellan 9-9.40 och sen varit vaken till nu! så nu orka han inte mer så blev en vila till.. 
sitter o kollar på några som testar bröllopsklänningar på TLC och melwin säger.. Mis (melwin) vill att mamma ska vara så fin! 
jag: vill du att jag ska ha en sådan klänning?
Melwin: ja mamma blir fin då =) undra om han vill att mamma o pappa ska gifta sig =) 
 
 
pojkarna innan pappa stack till jobbet! melwin käkar en kaka som jag baka igår.. bakade två olika kakor igår =) 
 
nä nu får jag sluta o börja städa när alwin ändå sover! =) ha de toppen

inte skrivit på ett tag

åkte till mamma i tisdags o kom hem igår! 
haft en super vecka fram till nu typ! 
onsdag: gustavsik och melwin åkte ALLT som jag eller micke åkte! 
Torsdag: käkade på ikea på k-stad sen träffade vi jessie och chip! något jag vill göra om snart
fredag: umgicks vi med virre och med anna och rasmus
lördag: åkte vi hem och träffade johanna + familj på vägen  hem! stannade på ikea o käkade och vi handla innan vi åkte vidare hem! 
lite bilder från veckan 
 
 
alwin somna på golvet när vi hade varit i badhuset
 
 
käkade bufeé och melwin fick detta och de gilla han
 
 
mosters fisan.. <3 
 
 
mosters wilma <3 
 
 
alwin sover hos mormor
 
 
annas hund och vad mysigt jag hade de <3 
 
 
alwin somna innan vi ens var ur kga
 
 
melwin tyckte han var snygg med mössan på toppen av huvudet <3 
 
 
 
alwin krånglar så jävlans med vällingen men igår hitta jag en lösning som funka. hoppas de funkar ikväll med! tråkigt när han vill ha välling men är så svullen i näsan hela tiden!
 
 
Inatt vaknade alwin 12 och somnade om av sängmobilen och sen vakna han halv 5 och då var han iskall och fick ligga bredvid mig o då sov han till 10 över 7 VILKET typ aldrig hänt!! 
blev frukost med alwin sen med melwin och sen somna alwin runt kvart över 9 o då la jag mig med för jag somna aldrig om när han la sig bredvid oss! 
 
Idag hade jag tänkt göra storkok med mat till alwin o frysa in! och tänkte baka bullar och jag tänkte vika all tvätt och jag tänkte putsa alla fönster men men men så fick micke en match nu kl 12 och sen ska han tillbaka till munkedal igen och gå på möte ikväll! så ALLLLLLLLLLT skiter sig när jag ändå vill och har orken!! men kan inte göra allt detta när jag e ensam! visst jag kan göra små saker men vill göra allt eller inget! men micke påstår att han ska vara hemma innan 2 igen så vi har 3 timmar på oss och göra allt innan han ska åka igen! men som de ser ut nu kommer jag få göra ALLT när barnen sover i kväll!! sällan jag bara kan få vara på kvällen! känner mig inte lite deppig när jag ALLTID hamnar i andra hand när jag vill göra något! ja ja får passa på o göra allt sen när alwin sover sin middags vila vid 2-3 sen!! jätte rolig dag eller inte!!! :( :(
 
alslutar med en söt bild på alwin i morse
 
 
 
nu stänger jag ner så får vi se när jag orkar o har lust o skriva igen! känner mig så nere just nu!! 

bild bomb

 
lite bilder på mina barn! alwin har sovit åt helvete i helgen han har också haft feber i helgen! han fick nya nappar av mormor dessa som lyser i mörket gud vad lätt de var o hitta nappen!! =) 
melwin var o lekte på boll o lek med mormor och larza i lördags och vi var på torp då med! efter de kom alwins feber! han började be te sig som när han fick feberkramperna men blev aldrig mer än så! nu e micke ledig en vecka! o de känns så skönt =) 
 
nu hänga tvätt sen spela lite sims eller kanske sova! har sovit 4 timmar på  hela helgen! 

RSS 2.0