Körskolan

Andra veckan på körskolan nu då. Är ganska trött o utmattad efter många dagar på körskolan o sen jobb hela helgen. Men nu har jag bara nästa helg kvar sen är min tid på raffet slut. Då blir de att söka sig till hemtjänsten så fort körkortet ramlar ner i fickan. Efter jag har fått min lön så ska jag, micke o barnen till badhuset. Funderar på om vi ska nöja oss med Lysekils badhus eller om vi ska åka  till Vänersborg eller jag vill till Örebro men dit upp åker vi inte förräns vid jul för mamma kommer hit nästa månad o de ska bli underbart. Nä nu blir de att göra sig klar och idag åker vinterjackan på tror jag. 
 
 
 
 
 
Lite bilder på mina barn o melwins nya skor.. 
 
 
Alwin har fått ligga i sittdelen nu för de e trångt i liggdelen en är han så förkyld att huvudet inte kan ligga plant.. Mammas fina kille tyckte de var skit kul o se lite mer 
 
Ha de bäst 

Mobil inlägg

Hej hej, varit några dagar sen jag skrev sist. Jag har kört  massa på bilskolan o jag är duktig säger bilskol lärare, igår köpte Mikael mig en ny mobil. Så en Samsung galaxy s4 har jag nu. Älskar den massor. Imorgon blir de till grebbestad och köpa skor till Melwin. 
 
Idag beställde vi en bilbarnstol till Melwin och då ska Alwin ärva melwins stol sen. Alwin o Melwin är hostiga och snoriga... Nä nu njuta av att veta att jag e ledig imorgon och då ska jag mysa med mina barn. Går ju hemifrån runt halv 7 och kommer hem kl 18...lnga o trötta dagar.. 
 
Nu tar jag natten så Godnatt 

en dag på torp

dagen sluta lite annorlunda än vad jag hade trott. vi skaffa busskort till mig för jag skulle ta mig till strömstad och hem under 2 veckor! så jag passa på o ta med melwin och louise till torp för att handla lite kläder till alwin för hans barnbidrag!
 
 
 
 
här är lite kläder som jag köpte till alwin! melwin har så mkt kläder så han behöver inte mer kläder nu! så jag kan säga att jag e nöjd med alla dessa kläder! till veckan nu ska en del 68 kläder säljas men kommer lägga upp de på tradera eftersom de mesta blir sålt där! 
När vi kom till hallinden så skulle de ta mer än 2 timmar innan nästa buss hem och då tänkte jag att jag går till ambulanshuset för mitt batteri hade dött! så jag fick låna deras telefon och melwin följde med en av killarna ut och kolla på ambulansen och fick blinka med lamporna osv! måste jag säga att han var lycklig! han fick också en nalle av killarna! 
 
NU har jag iaf bestämt jag ska bli ambulanssjukvårare för varje gång vi mött på dom har dom alltid varit så trevliga! underbart ju! 
 
nu blir de sängen för imorgon ska jag jobba! längtar massor 
 
godnatt 
 

min fina blogg

Åh så glad jag är. katta fixa min blogg åt mig! nu e jag super nöjd! =) älskar min nya blogg för nu e min fina alwin med också <3 

3 mån spruta

Idag fick alwin sin 3 mån spruta, han skötte de jätte bra och visa bvc tanten vad han kunde och att han var en glad bebis! Han väger nu 9230gram och är 68 cm lång så idag har jag tvättat hans 74 kläder då 68 börjar bli för smått! 
 
Nu ligger alwin o äter med feber! han har lite mer än 2 graders feber! han e slö och inte nöjd någon stans! hoppas han mår bättre imorgon! 
 
vi har varit i kga mellan måndag - onsdag och jag fick köra fram och tillbaka 
 
 
alwin och elvira! det är 5 månader mellan dessa!!! 
 
nu blir de natten! god natt 

saknar och längtar

 
 
saknar min virre massor <3 denna bild är på mig när jag är runt 17-18 år tror ja =) 
hon är barnens fadder och den bästa vännen man kan önska sig <3 
 
IDAG har jag jobbat men bara halva dagen då de inte var mkt o göra på jobbet
jobbade igår med men då jobbade jag 7-16. nu e jag så trött så jag orkar inte ett skit mer idag! snart mata alwin innan han ska sova och jag ska sova! HOPPAS han kan sova till ca 6-7 imorgon och sova hela natten så jag kan få sova ut! fick göra de inatt när alwin somna 9 o vakna halv 6 av mitt alarm! 
 
 
nu ser jag de okända och sen spårlöst innan sängen! sambon jobbar sista 12 timmars natten för denna gång! sen LEDIG VECKA TILLSAMMANS <3 längtar massor 
 
 
 
melwin går ut med grannens melwin och lillebror igår! söötisar
 
 
mammas fina skatt sovmiddag på mig <3 
 
 
 
alwin igår när han somna <3 älskar er mina pojkar <3 
 

blandat xD

Nu har jag börjat köra mkt mer! kör på vägarna. har fått köra på gamla vägen till uddevalla ,lysekil, munkedal! nästa vecka blir de ut på motorvägen =) jag har haft så mkt o tänka på så jag har glömt skriva! jag har gått från att inte kunna ett skit typ till att parkera och köra ur en parkering med massa bilar! fan jag lär mig snabbt! 
 
den 23 sep börjar jag körskolan 
kommer åka från mig 05.39 o vara i strömstad kl 8 och så börjar jag halv 9, sen slutar jag kl 16.00 och min buss går från strömstad 16,26 och då är jag hemma 18,05. allså fan kommer vara slut på dagarna! och sen ska de hålla på så här i 10 dagar vardagarna bara. sen ska jag jobba på helgerna! 
 
 
onsdags var de baby cafe i brastad som jag var på 
igår var de i lysekil som jag o alwin var i väg på. skulle åka från lysekil 11.15 o missa bussen med någon sekund! och nästa buss skulle gå 20 över 12 och då skulle jag missa melwin som sluta 10 över 12! ringde dagis o berätta att jag missa bussen med någon sekund! men de var la inga problem att ha melwin kvar han fick vara med på vilan bara! vi bestämde att jag skulle hämta honom kvart i 1 ist! men så ringer dagis 20 i 1 och frågar om melwin fick sova?! ja sa jag, bra sa dagisfröken han sover just nu så han kan väll få sova klart innan han går hem?! ja vissst sa jag så 12 över 1 hämta jag honom. jag fick själv gå in o väcka melwin och då blev alwin hysterisk i vagnen och vad gör fröknarna ? jo dom puttar på vagnen medans jag fixar melwin! som sagt och kommer stå för de! melwin har VÄRLDENS bästa dagis! 
 
Idag ska jag in till lysekil för de e mammagrupp på bvc.. så in o väcka micke nu! ha de bäst =) 

äntligen vardag igen

I helgen jobba jag så mkt o sov så dåligt så jag fick passa på o sova nu på morgonen medans micke lämna melwin! URK så trött man kan vara nu när man börjat jobba! 
Micke prata med dagis och melwin har rätt till sina tider fast jag jobbar helg för jag e mammaledig på vardagar! 
 
nu blir de göra något o äta ha de

Andra dagen gjord

Nu blir de Sova, imorgon är de sista dagen denna vecka. Sen e jag ledig till på lördag. Urk jag är så trött så inatt hoppas jag Alwin sover till halv 6 igen. Två nätter nu har han sovit till halv 6 . Älskar mammas killar. Godnatt 

jobba är skönt!

 
 
Idag började jag jobba! =) ska jobba helger nu ett tag framöver. lördagar och söndagar varje vecka och så är jag mammaledig på vardagarna! Ska också kämpa med mitt körkort nu för där jag jobbar måste jag ha körkort! så idag var jag o micke ute och körde en hel del ( på en parkering så klart ) och jag tkr jag klara de bra! var en annan tjej som övningskörde på samma parkering så vi fick varandra och se upp för med =) bra träning! 
 
Idag var farmor barnvakt för jag fick veta igår att jag skulle börja jobba idag så micke hann inte lägga in ledigt och imorgon är grannarna barnvakt! men från och med nästa helg så kommer micke eller gullvi ha barnen dom helger de krockar! allså 2 helger på 5 helger. kan inte gullvi hjälpa oss så får micke ta pappaledigt dom helgerna! men nu blir de hårdträna med körkort så jag kan ta mig till och från jobbet själv! 
Jag trivs så jävla bra på jobbet så jag längtar tillbaka! bara så många olika ställen vi städar på så de e svårt att komma ihåg vart jag har varit och inte varit! 
 
Nu blir de sängen för att orka en dag till på jobbet! 
 
 
 

Imorgon pigg?

Inte alls. Svintrött somna runt halv 11 igår o vakna inatt när micke var in till en ledsen melwin. Somnade om tunt halv 4 o halv 5 bestämde Alwin sig för att det var morgon. Jag hade tänkt gå hem och sova när melwin började dagis. Men de kan jag inte få ska jag till bm. Men jag sover till lunch. Men att vara vaken med en otroligt glad Alwin är inga fel. Han ler o skrattar. Men nu ligger han i vagnen och vill sova så då blir de att göra mat till melwin o väcka honom. Ha en bra morgon alla. 

Onsdag =)

Idag börja dagen klockan 7 och jag ringde dagis och sa att melwin är frisk nog att komma dit igen! för vilket barn har inte lite hosta o snuva och dagis höll med mig!  väl hemma bada jag med alwin och hade almänt mysigt med honom! hämtade hem melwin igen vid 12.10 och då handla vi och melwin ville bära lillebror hem och de tillåter inte jag så klart! men tänkte att jag fick göra något som han ville
 
 
sitta med lillebror i vagnen! melwin var toppen glad när lillebror låg i hans knä. så sitter dom ofta hemma med <3 
 
väl hemma så ville jag att melwin skulle vila lite men IIKKE men vi läste iaf en bok
 
 
ni ser kanske vilken bok han älskar mest! cars 2....
 
till middag blev de grilla med grannarna =)
 
 
 
så klart jag som e kocken =) sååååå gott de var! bara en seg jävla ko dom hade slaktat!! 
 
 
mammas fina kille! han skrattar mer och mer med ljud och han äter på händerna otroligt mkt! ALLT ska in i munnen.. skratta har han gjort sen 3v ålder men kommer mer ljud nu =) älskar dig mammas liten
 
nu sover båda barnen sen 30 min tillbaka så jag sitter och bara myser. ska snart sova! men måste visa vad en kille skrev till mig på fb. höll på att dö av skratt
 
 
 
 
ett gott skratt så här på kvällen 
 
Godnatt
 

blandat =)

 
så här låg alwin för någon dag sen! det är på en katt säng  =) mammas fina alwin
 
Idag skulle vi på babycafe men de var bara cafe idag o ingen rytmik så de var inga mammor där alls! så vi var i parken o lekte lite med melwin och vi käka lunch ute och kolla runt i butiker! sluta med att vi var i lysekil mellan 10-15 och blöjan var torr melwin hade på sig!!! DUKTIG skatt mamma har som inte kissa fast han kunde 
 
 
 
melwin i strömstad i fredags! han älskar cars filmerna =) 
 
nu vika tvätt o chilla har så ont i kroppen! melwin e hemma för sin hosta som håller på att ta kål på honom! 
 

Loppis fynd

 
 
 
lite saker jag hitta på loppisen! babybjörn stolen ska jag ha när jag är iväg o reser eller hälsar på folk som ej har barnstol! 
sen lite kläder till alwin och nya dregglisar 
en dagis overall till melwin blev de också
 
emelie har med kläder som e mina till loppisen så hoppas hon kommer o säger att mycket har blivit sålt sen!! =) 
 
nu myser jag med mina pojkar framför tvn =) ha de

RSS 2.0