v23 <3

 
VECKA 23
 
Kroppen: Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.
 
---------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
fick se denna vackra tös idag <3 det är min syster dotter o vad hon sov gott fast de var massa ljud ikring. <3 saknar dig grymt mkt mosters lilla fis 
 
nu ska jag se tv o halv sova eller om man snart ska sova för natten ist ja ja ha de bäst 

Kommentarer
Postat av: Fröken M - Vinn en Mix & Go Smoothie Mixer

Åh, finns det något härligare än att vara gravid ?
Att få se magen växa, känna sparkar och få längta :)

Svar: det har sin charm men gillar ej o vara gravid då detta är min andra med massa problem... men man får se de så att de är värt de när man ser att man får en bebis av de =)
Johanna Olsson

2013-02-09 @ 21:20:15
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0