ett till kapitel är avslutat

 
idag var vi hemma hos melwins farmor och hälsade på! var där o fixa lite saker så nu börjar vi på nytt kapitel och tar vara på varandra! <3 melwin satt o spela på farmors padda som var super kul tyckte han! massa bus o lek blev de! melwins kusin lisa och hennes fina dotter amelia kom dit på besök o var så mysigt o se hur hennes lilla goding växer =) så fort amelia var ledsen så var melwin där o titta till henne så hoppas han blir lika snäll mot lillebror som kommer om ca 14-15 v. Micke ligger o sover för han ska jobba i natt så nu blir de 2 nätter ensam i sängen! i helgen består allt av boll o lek, innebandy match för gubben, städning och vika massa tvätt. funderar på att kanske ta in bilbarnstolen ( melwins han har nu) och tvätta den och sen kanske tvätta bebisens med så är den ren o fin! funderar även på att ta in alla kläder o kolla igenom dom som e till bebisen så jag vet vad som måste handlas på ullared om en månad när vi åker ner och ska handla de sista till lillebror! Melwin behöver MASSA nya kläder och snart skor med! inte lätt när han växer så mkt! vill skaffa bättre förvaring på melwins rum sen! men de kommer sen när min mamma peng kommer igång då ska hela hemmet bli nytt! börjar med ett rum i taget först melwins rum, köket,tv rummet, hallen, vårat rum sen toan! har massa små fix o göra innan ullared för jag måste se vad vi behöver handla o inte! nu farmen sen sova natti

kvällen =)

Nu sitter jag o melwin o myser i soffan! halsbränna delux men de försvinner ej med tabletterna! inte hungrig men åt lite gröt förut! Pratat lite med min fina som är på jobbet då jag HATAR FK på internet och telefonen!!!! fisk på dom.. 
 
På tvn är de massa bra nu! melwin ser pis eller vad han säger o det är POLIS! (112 på liv och död REPRIS) sen är de ju farmen, familjen annorlunda. sen blir de ullared på webben och sen blir de 112 på liv o död nya avsnitten imorgon när melwin får vara med o se! han avgudar dessa program! 
sitter o kollar på gamla bilder från dessa snart 2 år som har gått o vad jag har ändras och vad melwin är olik sig! mammas kille börjar bli stor. snart har vi en bebis till o jag längtar sönder mig snart går jag ner från 3 siffrigt till två siffrigt i nedräkningen =) ha de gott o sov gott

måndag

Idag är det måndag igen! melwin o jag sitter o myser framför bompa och jag gör de som de flesta gör idag! betalar tråkiga räkningar! micke sover o ska göra de tills han vaknar! 
 
yr i hela skallen och trött som fan! sover skit dåligt på natten då bebisen är så aktiv när jag ska sova! 
nä orkar inte ens sitta så jag lägger mig på soffan o myser med min fina melwin <3 skriver kanske mer i kväll
 
 
jag är i vecka 25 (24+2 Idag) men bilden togs i fredags
 
 
i lördags mös melwin i vattnet! mammas kille höll på att somna! min fina älskling 
 
 
min morgon glada melwin! så här glad är man när vi äter frukost =) älskar dig min fina älskade älskling <3
 
i april kommer mormor och larza hit ( allså min mamma ) när jag fyller år och när melwin fyller i maj så kommer virre och hennes gubbe som e melwins lekfarbror =) fan vad jag längtar tills dessa dagar när vi har folk hemma <3 nä nu ska vi mysa jag o melwin ha de bra 

vilken dag

Idag har melwin o jag varit ute i lysekil o lekt med kompisar till honom! han hade super kul o vi blev bjudna på mat o de tackar jag för! melwin somna på bussen på väg hem och fick sova lite. snart ska han sova för natten o jag ska se farmen ikväll! =) sen sova imorgon kommer min vackra micke hem som varit borta ett par dagar! ska bli skönt o få ha sambon hemma! melwin ropar dag in och dag ut efter pappa! men imorgon så! 
 
 
så här satt melwin o vänta på bussen när vi åkte till lysekil idag =) 
 
 
här sover han på mig! medans jag hade honom sovandes på mig så sparkade bebisen massor! helt sjukt att lillebror sparkar så fort melwin ligger eller kramar magen! <3 
 
nä nu orkar jag itne sitta här mer. ha de bra 

Blandat

Idag har de inte hänt så mkt. Blev en tur till Lysekil o handla lite, hem o käka med familjen. Sen hade jag o Melwin en egen eftermiddag tillsammans då micke var iväg ett par timmar. Då passa tommas o hans pojkar på att hälsa på vilket var kul. Vi fika o lekte massor. Micke kom hem vid 5 o vi satt o snacka lite. Melwin var trött idag så han somna kvart över 7 ikväll uran vällingen. Han fick kvällsmat innan han la sig. Sen drog micke in till Uddevalla för att kolla på innebandy och snacka med domar kollegor. 
 
Imorgon ska jag till sjukgymnasten och träna i vatten, så micke ska leka med Melwin i lekparken i Lysekil sen ska vi ha en hemma dag utan att göra något annat. Funderar på att ta in babyskyddet och bebis kläderna o tvätta de så slipper jag tänka på de som höggravid. Får se hur de blir. 
 
När kolla lite tv och vänta in micke som kommer hem vid halv 11- 11... Så God natt på er alla. 

bm besök

21/1 var jag 21cm om magen. IDAG snart en månad senare så är jag 25cm om magen! =) 
inte gått upp något i vikt och alla värden var bra! så nu blir de att vänta på nästa besök 5/4 kändes så länge dit men de är ju inte de för jag är i v 23+3 idag o ska dit i v29+5. känns skönt att snart vara på besök där igen. längtar massa! vill bara tiden ska gå fort 
 
nä arg som ett bi just nu men tar inte de här iaf. så känner mig deppig.. livet suger stund vis

god morgon

Idag är de söndag =) o de betyder att micke bara har en natt kvar o jobba sen har han LEDIG vecka <3 under lediga veckan blir det lugnt förutom bm på tisdag o torsdag till sjukgymnasten o träna! Igår vakna melwin kl halv 9 och samma gjorde han idag =) vilket är skönt för då är han inte så trött idag o är en snäll liten melwin hela dagen! 
Melwin vakna 2 omgångar inatt men somna om lika fort som jag kom in o prata lite med honom! Nu sitter han o ser bompa efter han har käkat 2 hela mackor! frukost glad kille! 
Idag vakna han också på bushumör o de brukar sluta med massa bus o sånt gillas =) 
 
Nä nu händer de inte så mkt mer! ta de lugnt kanske tvätta lite o vika lite tvätt. är super trött idag o fattar inte varför, somna innan 11 igår o sov till halv 9 vakna 2 ggr inatt! en av gångerna kunde jag ej somna för lillebror var vaken o hade liv i lådan 
 
bebisen har varit små elak senaste veckan! han ligger långt bak o högt upp, o sparkar ner i bekenbenet och sparkar på en nerv så jag får ont i högra rumpan o benet! 
 
Ha de gott.. 

inatt!

inatt ska jag sova ensam i sängen! har varit på dåligt humör idag för jag har sovit för lite inatt! så melwin ligger nu o FÖRHOPPNINGSVIS o sover i sin säng nu! han brukar inte ta många minuter på sig o somna men eftersom han sov 2 timmar mer imorse än vanligt så vet jag inte vad de leder till ikväll för han såg inte så trött ut som han brukar vid läggdax! önskar mig sovmorgon imorgon med för de var skönt att få sova längre än halv 8. ja jag vet ska inte klaga på halv 8 för flera av mina vänner går upp mellan 5-7 på morgonen. nu blir de o se bidragen på melodifestivalen sen ska jag sova o hoppas på att somna typ på 2 sek i kväll behöver verkligen de känner ja

v 24

 
ny vecka! tar bara kort varannan vecka ett tag nu för jag har inte så mkt mage o visa! den ser lika dan ut som förra veckan =)
 
IGÅR:
melwin slog sig ganska hårt o hade svårt med andningen igår kväll så jag beslöt mig att inatt skulle han få sova med mig i sängen! PROBLEMET var att han är som en turnados i sängen så hans mamma sov skit dåligt inatt! så när pappa kom hem vid halv 7 så skulle han med ha plats o då brukar melwin vanligtvis vakna! men inte idag halv 9 steg vi upp jag o melwin! micke sover ännu för han jobbar 12 timmars natt denna helg.
Händer idag? fixa disken o laga mat är de ända som står på listan idag! har sådan huvudvärk för jag sov dåligt inatt så melwin får inte sova inne hos mig mer usch usch usch för att sova dåligt! 
 
 
här är en bild på min smyis som sover på pappas sida i sängen<3 älskar min lilla tornados =) <3 
 
nu se lite tv med melwin sen fixa här hemma o jag är så trött så orkar inte mer än så idag... 

städa, mys och alla <3 dag

Idag börja vi med frukost i magen, sen börja vi plocka ur disken o melwin skällde på mig för jag ville hjälpa honom. skit i de då tänkte jag o drog fram damsugaren o städa lite medans han la sakerna på sin plats förutom de som står i höga skåpen för de ställde han på bordet! sen skulle de plockas in o skuras men då ville han se bompa o klart han får de! så jag fortsatte städa efter de så nu är HALVA lgh gjord och vi sitter o myser i soffan jag o min skatt! fick sova lite inatt.. natten till igår sov jag 1 timma o 30 min. men inatt sov jag lite till vilket var otroligt skönt för kroppen. så idag är jag ganska pigg o med de betyder de städ dag medans micke jobbar så slipper han se skiten när han kommer hem =) 
 
Idag vill folk på stå att de e alla <3 dag.. men jag skiter i denna "speciella" dag för jag o micke tänker på varandra varje dag isf en gång om året! vi ger varandras uppskattning och omtanke året om! så vi firar inte denna dag så mkt. 
<3 nä nu har jag inte tid med datorn mer ska städa melwins rum o vårat rum så tar jag tv rummet efter lunchen sen! =) 

gianotti-crosti

 
min fina melwin innan läkarbesöket idag... 
 
Idag var vi som ni vet hos läkaren, blev en timma sen in för våran läkare var sjuk, Vi fick en super trevlig SVENSK läkare som titta noga på melwin o tog honom ca 5 min efter undersökningen så sa han melwin har gianotti-crosti, jahaa tänkte ja säger inte mig ett skit. sen sa han att de är en barnsjukdom som INTE smittar, varar ca 8v, barn mellan 1-6 år kan få de o som sagt inte farligt på något sätt... finns inget som tar bort de utan de läker ut av sig själv. Det var så ovanligt att ha gianotti-crosti så varända läkare kom in o kände o tittade och beundra melwin för han var så söt o snäll, Efter de ringde jag förlossningen för bebisen har varit helt still hela dagen o hela dagen igår så har han inte rört sig innan i morgon måste jag på kontroll igen! suck dumma bebis kan du inte bara röra dig så vi vet att du mår bra! har testat ALLT nu. badat ( han brukar leva fan efter badet), druckit stark saft, kallt vatten men inget händer i magen! kan lyssna på honom men dom ville ändå ha kontroll om de inte bli mer rörelser! så i morgon blir de troligtvis förlossing. 
passade på att åka o kolla på utsikten över uddevalla bron o vad fint de var 
 
 
kolla så fint de var! synd att man inte hade med sig en bättre kamera! :P 
 
Ja ja försöka få liv i bebisen sen se farmen och sveriges mästerkock... ha de bäst 

saknar

När man mår som jag gör så saknar man sin familj o vänner ännu mer! känner att jag skulle behöva någon o prata med om allt o inget! jag har en vän som jag litar på så mkt här o de e katta, men kan inte lasta henne med massa skit heller för hon är själv gravid ( två v kortare än mig bara) och har 3 underbara ungar med gubbe hemma! önskar det fanns fler personer att binda band till. men alla känner alla o det är så mkt skit snack så fort man träffar någon ny så vet snart inte om man vågar! Just nu sitter man bara hemma eller ute lite med melwin! känner också att micke får lida för jag inte har vänner som vill besöka mig eller ha besök av mig för jag håller honom hemma från att träffa sina vänner bara för jag hatar att känna mig bortglömd för man e gravid! sen när bebisen är född lär väll alla vilja komma o hälsa på men ska säga de att den som inte kommer nu kan lika bra hålla sig borta sen med! trött på att folk vill träffa en så fort man fått tillökning i familjen! 
 
alla som läser detta o tar åt sig av de kan göra något åt de isf komma med bortförklarningar om allt vrf dom ej har besökt en! vill INTE höra dom....
 
Nog om detta gnäll..
 
Sitter just nu o kollar på micke som lagar mat, han ska till jimsan efter maten o man fick ej följa med så det lär bli grabb kväll med spel osv. ja ja tv:n o jag får dejta varandra ikväll! 
 
imorgon blir de till barnsmotagningen med melwin för hans prickar som ställer till det för honom o dom vill ej försvinna efter massa krämer o veckor som har gått! 
Melwin har också slutat sova middag, men jag lägger honom alltid ändå för att han behöver vila kroppen fast han inte somnar! 
 
nä ha det gött 

söndag =)

Idag har vi inte gjort ett SKIT rent ut sagt. mår inte så bra idag. har haft massa sammandraningar var inne på fl igår för att se så dom inte påvärka min tapp o de gjorde dom inte så bara ta de lugnt o inte anstränga mig sa dom.
så spelat lite o byggt lego är vad förmiddagen bjöd på. eftermiddagen har vi kollat runt på datorn, sonen lyssnar på sin musik på datorn och mamma läser bloggar osv. =) ibland är de skönt att ha ett barn som kan ha en inne dag för idag går jag inte ut fast jag vet att jag måste till affären. Sambon slutar om ca 1,5 timmar så han får gå vägen förbi affären o köpa bröd för de tog slut i morse :P
 
Melwins dumma prickar har inte försvunnit så blir att kolla upp dom med en barn specialist på onsdag, har fått remiss dit =) 
Imorgon blir det till sjukgymnasten för o hitta något som hjälper mot min foglossning. ja de är la de som händer närmast nu! sen jobbar sambon förmiddag onsdag o torsdag sen 12 timmars natt hela nästa helg sen är han LEDIG EN VECKA <3 då ska vi till bm o mäta o lyssna på lillebror. Melwin ska bli med o lyssna på bebisen! undra om magen vuxit något sen sist. den var 21 cm då tror jag de var :P 
 
 
 
eftersom jag får ont av att böja mig så fick melwin hjälpa mig med disken vilket han mer än gärna gör =) jag tog bara allt vasst så han inte kan skada sig på de! otroligt duktig kille. han vet vart ALLT ska vara så jag tar bara de som ska vara i övre skåpen resten fixar han! =) så stolt över min lilla troll unge! <3 
 
nu blir de att fixa lite här hemma ska börja med maten om en liten stund eller om ca en timma sen ska jag o melwin bada får se om mina sd lugnar sig lite! 
 
ha en bra dag alla  =) 

v23 <3

 
VECKA 23
 
Kroppen: Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.
 
---------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
fick se denna vackra tös idag <3 det är min syster dotter o vad hon sov gott fast de var massa ljud ikring. <3 saknar dig grymt mkt mosters lilla fis 
 
nu ska jag se tv o halv sova eller om man snart ska sova för natten ist ja ja ha de bäst 

chillar o tar de lugnt

 
sitter nu o ser film med jimsan o micke! ont i magen känns som sd men vet inte, magen blir hård till o från o nu har jag grym träningsverk! men men vi får se om detta ger sig efter lite vila! 
Idag har det inte hänt så mkt. varit hos mickes päron sen i tisdags o kom hem i morse! alltid kul o vara hos dom melwin älskar att ta hand om farfar o farmor! har inte så mkt o skriva men tänkte jag laddar upp min kalender från familjeliv =) längtar sönder mig tills dom där 127 dagarna är över för nu börjar jag bli mätt på att vara gravid
 

bebis <3

full fart i maen, kan inte minnas att melwin var så här aktiv i magen! men denna poffar o sparkar så vissa stunder hoppar jag till o blir lite rädd för han inte innan sparkat så hårt! men mysigt är de! han sparkar mest bakåt mot ryggen o de ger mig mer yrsel än vanligt... längtar sönder mig efter min lilla bebis <3 vill hellre ha honom på utsidan än på insidan =) 
 
 

130 dagar kvar

 
Idag är det 130 dagar kvar tills våran älskade bebis är beräknad! o jag längtar så jävla mycket när man ser alla fina bilder på syrrans fina lilla flicka. Idag böt vi vc åt oss för vi är trötta på att få en utlänsk man inte fattar ett skit av! så nu tillhör vi brastad o vi gick dit för att se vad prickarna på hans ben är. o det är INTE NÄSSELUTSLAG OCH INTE VATTENKOPPAR!!!!!
 
 
 
 
 
här är det innan det blev så mkt. nu är det HELA benen, armen och kinder! så nu blir det till barnmotganing i uddevalla inom kort! 
 
glass beroende så det det skriker om de! kan verkligen äta hur mkt isglass som helst. så här hade jag med melwin med! allså skulle lätt kunna smälla i mig ca 15 glassar på en dag om jag fick. nu kolla klart på farmen sen dax o se familjen annorlunda! sen äta kvällsmat med min fina micke innan han ska börja dagarna på 2 v jobb!!! 
 
micke jobbar massa nu.. o det tkr jag e tungt! 

elvira <3

 
kan inte låta bli o visa er min systers lilla flicka <3 här är min mamma och elvira söt som socker är hon! varje gång jag ser på bilden så längtar jag mer o mer till denna lilla skit unge! hoppas emelie, barnen, mamma och larza kan komma o hälsa på här snart! saknar dom alla skit mycket! fast helst vill jag till karlskoga bara för att få träffa mina små bröder, emelie, barnen, virre ( melwin och lillebrors fadder) och alla underbara människor. men det kostar ca 900kr att åka till kga fram o tillbaka! allså det är mer än vad de kostar med bil tänk om jag hade haft körkort så hade jag åkt till mamma på söndag eftermiddag! men så ser det inte ut just nu! kanske ska öppna ett konto för frivilliga o sätta in pengar till min resa som jag själv inte har råd med just nu! ( skämtar mest ta inte så hårt vid er)
 
Sen måste jag slänga in en tanke till sandra edengren som är min tremänning tror jag det blir som också fick en dotter fast idag o inte igår som syrran! massa som får barn nära mig nu! 
 
igår gjorde jag kyckling gryta som jag tydligen inte blev klar då killarna fått dålig mage, melwin o micke har bajsat ikapp idag o jag som inte åt så mkt kyckling blev lite lös inte mer.. eller så var de för det var ica basic kyckling hört många som blir dåliga av dom! ALDRIG mer skit ica mat... 
 
längtar efter micke nu! han dömer innebandy o kommer hem om ca 1 timma tror jag! melwin hade svårt att somna i kväll och medans jag kolla på 4an hela kvällen så har bebisen hållt mig sällskap med massa sparkar och röreler, måste säga att det är den ända gången jag vill bli sparkad på är när jag är gravid för då känner jag att bebis mår bra! <3 min fina lilla bebis <3 mamma saknar dig så otroligt mycket. du o melwin är mammas allt <3 Idag har melwin hållt på med magen hela kvällen eller från 5 till 7 typ! han har klappat, pussat och så har han gjort pruttljud med munnen på min mage. o så säger jag att han får vara snäll för lillebror hör honom. då klappar han på magen o ropar LILLEBROR???? undra om han söker kontakt med sin bror o hoppas han e lika älskad på utsidan sen, 
 
nä nu kolla klart på farmen sen sova! är så trött vakna så tidigt imorse... :/
 
 
min mage imorgon är jag i v 22 =) 
 
 
melwin sover i nya vagnen <3 
 
 
soffmys  med melwin i ca 1 timma innan han la sig.. bästa stunden på kvällen <3 mamma älskar dig mest i hela världen melwin <3 du gör mamma lycklig <3 

RSS 2.0