Första ordet?

Alwin har börjat prata. Igår hörde jag honom säga mamma flera ggr. Mammas pojke. Blev otroligt glad. 
Vill önska er alla gott nytt år. Kommer nog inte skriva något mer iår. 
 
 
Alwin satt i sin säng medans vi städade rummet. Hihi Gull ungen min  

melwin natt vandra i natt

frös igår igen så la mig under värmefilten och täcket inatt för att hoppas på lång o skön sömn! sluta med 3 timmar! melwin var uppe och gick i natt! han brukar aldrig lämna sängen när han vaknar, varken natt som dag! så han hade tänt lampan på sitt rum och kom in till oss! jag krama honom o frågade om mamma skulle följa med in och lägga om honom! och de ville han! mammas älskade melwin <3 någon hade varit dum mot han sa han så undra om han drömde de? sa iaf att mamma skulle vakta honom så ingen kunde vara dum mot honom! då somna han om och då började alwin! så bara o njuta över dessa tre timmarna jag fick! nu blir de att lägga upp saker som jag ska sälja! ikväll eller senare ska alla kläder ut också! HOPPAS jag får mkt sålt så jag kan ta pengarna och göra lite vad ja vill!!!!!
 
ja ja vänta på att melwin ska vakna så vi kan äta o mysa framför tv;n resten av dagen!! tänkte åkt till uddevalla idag men fick inge större sömn så de SKET sig!!!!! 

inte haft tillgång till dator på ett tag

inte orkat blogga från mobilen så har haft ett juluppehåll! barnen fick massa julklappar och tomten kom med massa fina julklappar av tomten! =) 
 
nu ska jag sälja av lite saker! alla barnkläder i storlek 56-80 ska säljas känns dumt o spara eftersom jag inte vill spara på allt då jag kommer o köpa nytt o bättre beg sen! 
 
så vill någon köpa kläder i dessa storlekar? vissa av dom är nästan nya! 
sen ska jag sälja babyskyddet med bas, babysittern, ena babygymmet och amningskudden ( använt den som sitt puff till pojken bara )! så behöver du något hör av dig =) 
 
 
liten del av alla julklappar! detta är de jag har köpt bara
 
 
 
lite bilder på mina och syrrans skatter <3 
 
 
 
denna fick jag av micke i julklapp <3 
 
 
 
detta var melwins bästa julklapp =)
 
 
 
detta var alwins bästa =) 
 
nu ska jag bara sega! alwin har kommit in i en gnäll period. tänderna verkar inte vilja komma igenom! testat allt jag kan! bitringar kalla, isiga och såna i rumstemperatur men inget funkar! testat borsta tänderna och gett han alvedon men inget INGET har funkat!! mår så dåligt när han alltid e ledsen o jag inte kan trösta min fina skatt <3 
 
nu ska jag ta barnen! ha de
 

alwin o hans sömn

usch vad dagarna går fort! hinner inte med dagarna! vaknade nyss och nu ska jag snart sova! alwin har varit bråkig vid läggningen och idag bestämde jag mig för att han inte skulle sova efter 4. halv 4 vakna han och somna utan problem halv 7!!!! så ska de vara.
 
Igår handlade jag massa kläder till barnen skulle betala 1300kr typ o betala 250,70kr när en rabatt var slut! visa sig att de var en bugg på lindex så imorgon - fredag kommer kläderna så barnen ska få lite kläder i julklappar om en vecka!! 
 
alwin blir bättre o bättre på att sitta! idag satt han o melwin o lekte själva medans jag fixa disken! han satt i köket med filt runt sig!! och han satt 45 min sen orka han inte mer då ville han komma upp!! mammas stora kille blir 6 mån om 2 dagar!!! 
 
 
alwin igår när han sov! han tar inte alls upp hela sängen!! 
 
 
 
fick lite glada bilder på alwin, vilket inte är vanligt då han alltid ser så bestämd ut på bilder! här kommer lite bilder på mina pojkar när dom lekte =) 
 
melwin har fått ett favorit barnprogram på NETFLIX
 
 
han kan allt utantill känns de som!! 
 
 
 
nu ska jag lägga melwin o sen sova! god natt 
 

julmarknad

igår var vi på jul på hoga! synd de var så lite folk men brandbilen kom iaf och de gjorde melwin glad! och samma i brastad igår då var brandbilen med där! =) så glad när man ser melwins lycka!!
idag åkte vi till lysekil och då fick melwin syn på hästarna och karusellen! detta tjata han om hela tiden tills han fick åka och rida!!
 
 
passade på att ta julkort på mina pojkar! men två trötta barn så blev de inte så bra jag önska att de skulle bli
 
 
lite bilder på mina skatter! roligt o ta bilder på alwin som kan sitta själv!! =) 
 

kanske inte sagt de?

alwin sitter helt själv nu för tiden! han ramlar väll ikull ibland men annars tycker han de e skit kul o leka med storebror! vi satt och lekte inne hos melwin nyss.. då åt vi lite mellis och lekte och de uppskattades av båda barnen! nu julmusik iväntan på LUCIA på tvn.. tkr iof att de har blivit tråkigare än förr! men hoppas de e lite roligt.. ikväll lägger jag mig så snart barnen sover då jag har haft ont i magen för alwin är så missnöjd under dagen, tror detta beror på alla tänder som vill bråka men inte komma upp!! tycker så synd om mina skatt som hela tiden gnäller! och JA jag har testat ALLT!! förutom bedövningssalva men de vill jag inte ge sånt!! 
 
 
lite bilder på alwin som sitter o leker själv med melwin medans jag kollar på! älskar er mina skatter <3 <3 <3 <3 
 
 
 
 
detta sa melwin till mig här om dagen! 

Lucia

Idag fyller min älskade lillebror  10 år. Grattis syrrans skatt. 

happy

syrran har varit här i helgen och skulle åka hem idag men men men HON STANNAR några dagar till!!! fan vad skönt.. vi har badat badhus, varit på torp, chillat, varit i lysekil och fixa p-struta till mig och jag är sååååå jävla nöjd då jag inte fått några till =) 
 
några bilder från helgen
 
 
 
mice o alwin busar =) nä nu ska vi göra klart för o spela bingolotto =) ha de bäst 

nervvrak

jag önskar mig en tur på ett spa! lyx paket till mig tack! sovit dåligt flera nätter/månader! alwin han är som vatten i magen 7 bajsblöjor och de e som vatten.. jag ser o känner att de e tandbajs så troligtvis är de de som gör dom svåra nätterna nu! längtar tills hans tänder kommer upp så vi kanske får sova lite bättre hela bunten! inatt sov jag 20 min typ och sen på morgonen fick jag sova en timme! allså måste jag säga att jag klarar inte så lite sömn så idag har jag varit nära till tårar för inget! barnen har inte gjort något men tack o lov så har jag haft min syster till hjälp!! tack min underbara lilla syster för hjälpen
 
imorgon åker kanske micke på en match till och idag har han varit iväg hela dagen! behöver jag säga att jag är trött på att alltid vara själv med barnen...
 
Igår fick jag min första p-spruta och jag är så nöjd!!! =) =) =) 
 
 
börjat med 86 kläder på denna killen =) 
 
nu blir de sova! godnatt 

Lycklig

Ligger nu i sängen och hör Alwin andas. Är så lycklig som får spendera mitt  tillsammans med mina tre killar. 
Idag hände  som aldrig får hända. Jag stod o fixa disken o Alwin låg på golvet o lekte med  Melwin som vilken annan dag som helst. Men idag satte Alwin en kräka fel så han blev blå/lila i hela ansiktet, Melwin ropade på mig o jag svara utan att kolla och han upprepar ropadet och jag blev lite sur för han inte sa vad valde var. Så till slut sa Melwin : mamma titta Alwin. Och jag kollar o ser min lilla bebis. Han såg nästan död ut. Lägger Lägger honom på mage o klappar honom i ryggen och han  mängder o sen börjar han gråta. Kan lova att jag har aldrig varit så  någon gång i livet. Melwin räddade sin bror. Tänk om han inte hade sagt något. Så stolt jag är. 
Nu sover båda  oroligt  funderar om dom drömmer om detta. 
Nu ska jag sova så jag orkar natten ifall  vaknar mer. 
Godnatt 
 
 
 
 
Här är familjen hjälte. 
 
 

RSS 2.0