måndag kväll

la melwin till lunchen o la mig själv då vakna gubben som jobbade inatt! och vi låg o prata massade isf att jag skulle sova! Mickes lediga vecka började ju idag så vi bestämde oss för att spendera pengar då melwin fyller år om ca 3 veckor, så nu är alla paket klara till honom och allt annat som ska vara till kalaset klart =) Micke är ute med jim o springer/går sais slingan och melwin ligger o är arg för pappa inte är hemma! men han somnar snart. blev sent hem idag och jag känner att de blir tidig säng ikväll. väntar mest på att melwin ska somna o micke komma hem! 
 
Imorgon blir de heldag i lysekil, ska till bm halv 11 och halv 12 ska micke skriva faderskap på Alwin och sen ska ju micke till läkaren på eftermiddagen så vi kör en hel dag i lysekil i morgon =) 
Blir o ställa fram urinröret jag ska fylla o ta med till bm imorgon och sen ska jag duscha så jag är okej ren i morgon! =) måndag o de finns inte ett skit o se på tv så de blir kanske en film innan sängen o dagens avsnitt av unga mödrar danmark! =) 
 
ha en bra kväll alla för de kommer ja ha eftersom gubben e hemma ikväll =) wieeee <3 
 
 
melwin sover i mammas säng! micke bar in honom för han skulle vakna medans vi ligger o pratar o har de allmänt mys och ungen vägrar vakna förräns micke säger var är polisen? då satt han upp och letade :P mammas underbara kille <3 

Måndag =)

hellu alla läsare! haft svårt att sova inatt igen! så ska snart in o vila lite middag men ville ha lite data tid medans melwin ligger då jag inte har datorn på så mkt när han e vaken! blivit massa bilar på tvn idag! lite trött på samma avsnitt då vi bara har ett, ska fixa hem fler filmer med cars till honom! 
 
 
Måste få berätta en rolig sak. Vi har lärt sonen att vi kan blåsa bort de onda om han slår sig. O så sa jag till hans pappa att jag har grymt ont i höften av foglossningen och Melwin kommer springandes o blåser mig på höften o säger båsa säger han. Åh kan inte annat än att bli glad då. samma sak är de om jag inte kommer upp ur soffan om ja har ont eller sängen, golvet eller vart jag nu sitter fast! så ska melwin hjälpa pappa o få upp mamma! världens bästa unge! han gör mig bara så glad o att man orkar igenom detta! OFTA nu menar jag hela tiden så hämtar han mina kuddar i sängen o säger mamma ligga, så jag lägger mig oftast för då får jag mindre ont än om jag sitter! o så lägger han på mig filten ( blir ju inte som man vill ha filten men att han försöker gör mig så stolt ) och han e snart 2 år tror han tittat på pappa för mkt o snappat upp.. 
 
Mammas underbara kille gör allt för att mamma inte ska ha ont! älskar honom runt jorden o tillbaka <3 
 
Imorse kom melwin in o gossa lite innan micke somnade och micke somna så vi skulle gå upp så han fick sova för han har jobbat inatt! då råkar melwin smälla till micke i skallen med sitt huvud så de eka nog i hela brastad! stackars melwin så ledsen han blev :/ 
 
 
liten bula i pannan blev de allt! 
 
nu ska jag krypa ner bredvid min sambo o kramas lite är så trött så jag lär ju somna på 2 sekunder 

Imorgon ska vi skriva faderskaps papper på alwin <3 och vi ska till barnmorskan och prata,lyssna på alwin och mäta magen. känner mig inte lika stor med alein som med melwin <3 

:(

inatt vaknade jag o kissade då berättar micke på sms att jag inte får läsa på fb förräns jag pratat med honom! då visa de sig att min fina underbara svärmor fick fatta ett svårt beslut igår kväll. emil var svårt sjuk o fick somna in. han blev ca 10 år gammal o var världens underbaraste hund. det är inte snällt att man förlorar två nära på så kort tid! melwin kommer leta efter emil i veckor då han älska att släppa in/ut emil när han skulle kissa och ville gärna hålla honom i koppel osv! 
 
 
sov så gott världens bästa emil <3 
 
IDAG: inatt sov jag bara ca 4 timmar så jag kan säga att jag är DÖDS trött nu! ska snart sova, har nyss lagt melwin för natten sitter med sd och förvärkar. micke sov till ca 12 och då blev de upp o göra oss klara för kalas för tim =) träffa andra barn som melwin lekte med vilket var skoj. Sen hem o laga mat, käkade och melwin spiller massa mat över sig och hela köket! blev att fixa disken, matresterna och fusk tvätta golvet och duscha honom. sen städa jag upp alla hans leksaker nyss så nu har jag så ont att jag vägrar göra något mer. imorgon ska jag se om jag kan få med mig mannen till att stor städa så slipper vi tänka på de i veckan. vi har lite små fullt schema.
 
tisdag ska vi till bm och till soc kontoret och skriva faderskap sen ska vi till dingle på lördag och så skulle jag vilja åka till emaus i veckan med! men får lite se vad micke o jag orkar! ska flytta mickes klä skåp in till melwins rum och sen ska lillebrors säng upp, när den e uppe så är vi helt klara för lillebrors ankomst! ska bli super kul o se hur melwin reagerar på sängen! För melwin har kommit in i ett stadie där ALLT är bebisens, som skötbordet, vagnen, kläderna, snuttisarna som vi köpt till bebisen, leksaker, bilbarnstolen, ja jag menar verkligen ALLT är bebisens just nu! 
 
nä vila var de. ha de så gott =)  47 kvar till bf 

v 34

 
 
Vecka 34

Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning, ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.
Många börjar fundera allt mer på förlossningen. Det är vanligt att man är orolig för att något ska hända. Du kan vara orolig för att du har mått ”för bra” och tänka att ”det får inte vara så här lätt”. Eller så tänker du motsatsen, ”allt har varit så jobbigt, det kanske inte är meningen att jag ska få vara glad”. Det är vanligt och helt normalt. Även som partner kan man ha många funderingar. Det är svårt att förbereda sig på att vara ett bra stöd när man inte vet vad som väntar. En del blivande pappor eller partners kan uppleva tanken på förlossningen som skrämmande.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas/partners samt främmande personers röster.
 
---------------------------------------------------------------------
 
God morgon =) sitter nu o kollar på bilar på netflix. melwin älskar den! funderar massor på vad vi ska köpa till honom när han fyller år! hittat massa roliga saker men priset blir så mkt då! får se vad jag hittar till honom! 
 
Sovit skit dåligt inatt igen som vanligt och ont i hela magen. men om ca 2 veckor ska jag börja dricka igång sättnings te, ska ha igång förlossningen så jag slipper gå över iaf! måste bara se till att inte föda när melwin ska ha kalas! =)
men har massa olika datum som jag ser fram i mot som kommer göra att allt går fortare! 
 
4maj: dingle ko utsläpp
10maj: top cats i grebbestad
17maj: Veronica och Jonathan kommer 
18 maj: melwin fyller
14 juni: lillebror beräknad ( hoppas han kommer lite tidigt)
7 juli: gyllene tider i lysekil med pojkarna ♥
 
åh bara drömmer mer o mer om bebisen. namnet är klart men håller de lite hemligt ett tag till! men skönt att vi har hittat ett namn till lillebror =) 

bajs inlägg! LÄS EJ OM DU INTE TÅL DE SOM STÅR

Melwin har blivit duktig o de har bara hänt 2 kiss olyckor på en vecka nu! han blir bara bättre o bättre på att säga till när han vill kissa =) har blöja på ute fortfarande! MEN sen kommer ett stort problem! pojken vill inte ha blöja hemma och han förstår inte hur man bajsar på pottan ännu! funderar på hur jag ska lära honom att bajsa där eftersom de kommer lite i kallingarna och inge mer. för sätter jag då honom på pottan så vägrar han att bajsa :( den olyckan var framme nyss o nu sitter han o puzzlar med ett bord framför pottan i väntan på att de ska komma något i pottan! TIPS motages. inte kul om han ska ha ont i magen för han inte vill bajsa på pottan eller toan! vet inte hur jag ska göra! för blöjan är inget altenativ för honom o han får aldrig tömma magen riktigt! hoppas innerligt att de trycker på nu när han sitter på pottan! ska berömma honom till tusen och han ska få en glass om de kommer något så han ser att mamma o pappa blir super glada om jag tömmer magen! eller vad hade ni för knep? dela gärna med er 
 
annars idag har vi bara varit inne då min höft snart dödar mig! tvättat lite och tagit de lugnt, sovit middag idag och haft massa soff och film mys med melwin! igår kolla vi på cars 4ggr på hela eftermiddagen! han älskar verkligen den filmen =) 
 
nä nu ska jag kolla om melwin e klar annars torka de som e i rumpan o på med blöja o hoppas på att han kan acceptera den o inte slita av sig den på en gång...
 
 

god morgon

Inatt har jag sovit skit bra =) somna vid 11 efter att jag varit med linda hela kvällen o tjatat =) 
 
Micke åkte nyss till sin bror för dom ska iväg o hämta en säng till svärmor i gbg. så melwin o jag blir ensamma en stund! dom ska vara där nere vid 4 så får se vad klockan blir när micke kommer hem! 
 
melwin har fått en favorit film o de är bilarna o madagascar. samma filmer hela tiden :P
 
 
 
 
mag bild tagen igår =) 

första solbrännan!

Igår fick melwin vara hos en kompis medans jag o linda åkte o hämta våran nya syskonvagn! finns lite skönhetsfel men skiter i det för jag ska ha den som skogsvagn eller när vi ska iväg i sommar! nu har jag äntligen koll på båda pojkarna när jag drar ut med dom sen! Igår märkte vi att magen har sjunkit en massa! så han ligger långt ner och trycker på! hoppas han stannar inne iaf till slutet av maj allså 2 v innan bf!! =) 
 
 
melwin o hans kompis leker lite på deras trädgård =) 
 
Inatt hade grannen fest så jag har sovit 4 timmar sen kl 5 igår morse så är DÖDS trött men men sånt e livet! har inte mått bra alls idag så har bara legat hela dagen :/ ska snart göra mat till oss sen ut på gården en stund så melwin får leka av sig lite! 
 
54 dagar kvar idag till bf <3 

Duktig jag e =)

i torsdags blev de upp till obstektiska motagningen på näl för ja inte hade känt bebis på 23 timmar. vi kom dit o gjorde alla undersökningar fick se bebisen på ul med! på båren blev jag yr o svimmade :( men allt var bra med honom o skulle höra av mig om han inte piggna på sig! 
 
Igår jobba micke 12 timmars och jag tänkte jag skulle baka lite o osv! men orka inte för jag mådde skit dåligt. så jag blev kvar nere hos linda och anders så melwin o jag var där tills micke sluta sen gick vi upp till oss och dom käkade här och melwin kom inte i säng förräns halv 10. då la vi oss också men somna vid 12-1 inatt och sen vakna jag när micke gick till jobbet imorse kl 5 och kunde ej somna om. så jag börjar bli grymt trött nu! men kände att idag ska jag inte SLAPPA alls så! blev städa köket, badrummet och hallen så nu e de rent! 
Väntar på linda för vi ska åka o kolla på en syskonvagn till barnen. 
 
 
här är en bild på den! vet ej om jag köper den ännu för jag måste titta på den först! finns bebis ligg korg till bebisen så nu finns de ingen anledning o säg att jag inte kan träna när lillebror är född! skönt att jag ska komma i form! =) 
 
 
 

Vecka 33

Kroppen: Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa. 

Barnet: Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.


Mattips!
Lika viktigt som annars är det att äta en varierad kost. På så sätt är det lättare att du får i dig det du behöver i form av protein, kolhydrater, fett, vitaminer och mineraler. 

Ät gärna:
500 g frukt och grönt varje dag
Fisk 2–3 gånger i veckan. Fisk och skaldjur är rikt på vitamin D, jod och selen, som är viktiga nu när du är gravid. Fet fisk som lax och makrill innehåller också omega 3-fett.
Lättmjölk, naturell lättfil eller naturell lättyoghurt, cirka 5 dl per dag.
Kött, kyckling, ägg, bönor, linser eller ärtor varje dag.
Bröd och potatis, ris, pasta, bulgur eller liknande varje dag, helst fullkornsalternativ.
Drick gärna vatten till maten och när du är törstig.
Källa: Livsmedelsverket   


god förmiddag

Idag vakna melwin halv 7 o vägra gå ur sängen ja ja tänkte ja o la mig igen. somna om o vakna efter 2 timmar då sov melwin ännu! vaknade runt 20 i 9. Micke var o lämna in bilen på volvo för att laga lite på bilen sen göra stora servicen på bilen! inte gratis o ligga på topp! micke har jobbat andra natten så han ligger o sover nu så jag o melwin käka frulle sen bada vi och då sket jag i att tända lampan för solen lös in igenom fönstret! sen när solen gick i moln sa melwin DUMMA PAPPA, sen kom solen fram då tror han att pappa varit där o tänt igen! så han bara titt ut pappa sa han men ingen pappa där! han var fundersam på vem som släkte lampan (som var solen) underbara melwin =)
 
snart ut o leka lite sen ska micke hämta bilen sen får vi se vad denna dag har o erbjuda! känner mig yr o illamående som jag ALLTID gör efter duschen
 
 
en sov bild på melwin från igår! 
 
måste också säga att melwin varit så gott som helt torr i kallingarna snart 4 dagar och igår kväll kom en bajs olycka o satte honom på nya pottan för att träna honom o han blev super ledsen att de var usch i pottan efter allså bajs! men jag berömde honom massor så hoppas att nästa gång han säger till o att de kommer i pottan o inget i kallingarna! så fort de blir varmare ute ska vi börja ha honom utan blöja ute med men ännu är de för kallt ifall de skulle hända en olycka! 
 
58 dagar kvar nu till bf! snart kan lillebror få titta ut! orkar inte vara gravid längre! ha en toppen dag alla 

melwin som nyklippt =)

 
bilder på min fina melwin efter jag klippte honom! har ingen bra bild på han med långt hår men micke tvinga mig att klippa melwin medans jag tog gubben...! 

hel dag ute =)

Idag bestämde vi oss för att åka till www.universeum.se i GBG. Började med att vi stanna på ikea och käkade för det var lunch dax o de är billigare o äta där. Efter mkt strul så kommer vi fram o kommer in! vi besluta oss för att ta med vagnen in! och de ångrar jag i efter hand, vi fick se massa fina djur men glömde kameran så blev inga bilder där inneifrån, melwin tyckte så klart fiskarna och aporna var de bästa av allt. Hände inte så mkt mer där inne rätt segt tyckte vi för jag trodde de skulle vara större och roligare när de ändå kostade 170kr för mig och 170kr för micke. Väl tillbaka i bilen efter mycket kämpade då foglossningen och sd gjorde sig påminda så åkte vi till ikea igen för nu skulle de handlas! meningen var att vi skulle handla lite av trofast serien men vi gilla de inte riktigt och tyckte de var otroligt dyrt så istället hitta vi backar med hjul på för 49kr för lådan och 19kr för ett lock och vi köpte 4 st såna sett så melwin fick massa mer plats på rummet! när vi kom hem så fixade vi hans rum på en gång för att få de klart. köpte också en ny potta till melwin för hans andra gilla inte vi riktigt!
 
 
här är hans nya potta kosta 59kr och melwin verkligen ÄLSKA den ville kissa på den så fort vi kom hem =) vilket är ett stort plus
 
tänkte att jag laddar upp lite bilder på melwins rum hur det ser ut nu! 
 
 
 
lite mer plats på rummet nu! här är lite bilder jag tog innan han somna ikväll. ( melwin ligger i sängen med alla sina nallar )
 
mitten bilden stod de ett skötbord förut! 
 
 
här är en bild på melwins skötbord som är till SALU nu.. 
 
Idag är det 2 månader till bf och de är 1 månad och 4 dagar tills melwin fyller två år. ska passa på och klippa honom innan han fyller år =)
 
 
nu sitter jag o bara tar de lugnt med alla sd och trött kropp efter en lång lång dag =) så nu säger jag godnatt bloggen och hoppas du som läser har haft en lika bra dag som jag har haft! 

v32 <3

ny vecka! känns som de ända jag ser ifram i mot är att veckorna går! 
Vaknar varje gång jag ska vända mig om på natten o nästan gråter av smärta så ont de gör! hur ska jag få kroppen till att ligga still på natten? 
Igår hämta vi hem nya skötbordet och vi hämtade ut mina nya glasögon, känns som jag är på fylla i dom ännu, hoppas dom får min huvudvärk o försvinna! vi var också hemma hos melwins farmor i igår och lekte! melwin hade 38,5 graders feber men tänkte han var ändå pigg o vi skulle mest åka bil så vi tog oss iväg, sen försvann febern så vi åkte till farmor och melwin kom o brände mig då hade han 39.5 graders feber! stanna kvar hos farmor för att äta och mysa men han fick inte i sig mat alls igår! 
 
melwin somna i bilen på väg hem! mammas sötaste troll unge <3 
 
 
 
vårt nya fina skötbord så nu ska melwins bort som står i hans rum! ska också fixa lite så de blir fint där inne! men de gör jag sen när ikea öppnar i uddevalla den 8 maj tror jag de var!
 
lillebror <3 
 
Kroppen: Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.
I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.
 

hellu

Idag kom mickes nya körkort eller pappret om de! så imorgon har gubben fått nytt körkort! köpte också ett skötbord idag som ska sättas upp på fredag då de är hemma hos min svärmor =) på fredag hämtar vi mina nya glasögon! ska bli skönt med hela brillor på näsan! i sommar ska jag köra med lincer för de mesta för att slippa den FULA solbrännan man får! skulle behöva köra lincer hela tiden ist men mina ögon gillar inte lincerna när jag är gravid! 
 
halsbränna DELUX har börjat mer o mer på mig! känns som jag lever på halsbränna tabletter! 
 
Inatt somna jag halv ett och melwin vakna halv 3 av att han klaga på för mkt kiss i blöjan ( han har lärt sig att de e skönt att vara helt torr i kallingarna!) så han blev ledsen så fick byta på honom för han ville vara torr ( var nästan inge kiss i blöjan! ) sen prata melwin om pis( polis) och pappa så han leta efter pappa så jag fick vackert förklara att pappa sover för han ska ju jobba idag! och efter de somna melwin om runt halv 4-4 och jag somna nästan vid 5 för jag hade halsbränna sen sov melwin till halv 9 =) det leder till att han inte sover middag idag! 
 
fixat lite hemma och väntar på att unga mödrar danmark börjar om ca 30 min sen ska jag ta med trollungen ut och leka lite =) nä nu vill jag bara ha fredag! ha de bra 

utan mobil en hel dag :O

vad är detta??? jag är så mobil beroende men IDAG så glömde jag den hemma när jag åkte till svärmor och hälsa på! när vi kom så blev de massa mys och lunch, sen besluta vi oss för att gå maltes stig i munkedal som tar ca timmen att gå ca 4km. idag stanna vi lite på vägen för jag palla inte att gå hela tiden! när vi kom hem drog sd igång så jag höll på att ramla av stolen! men efter lite vila lugna de sig med och vad gör vi inte då? jo byter däck ( micke byter och jag kollar) sen tvättar vi våran och svärmors bil! URK vilka smuttsiga bilar vi har! melwin var inne med farmor så länge o fixa middag, 
 
När vi åker hem blir melwin helt knäckt, han vill verkligen inte lämna farmor <3 funderar fram o tillbaka om man ska testa att låta han sova där en natt eller två någon dag efter april slut! (händer så mkt i april för henne och oss så hinner inte innan) så kanske melwin kan testa på heldagar med farmor utan oss helt! har nämligen bara lämnat honom korta stunder. Farmor är världens bästa tkr melwin <3 
 
Imorgon ska vi hem till mickes mormor och morfar, gullvi kommer o hämtar oss innan hon åker dit för jag orkar inte gå upp för backen till dom! 80graders lutning ungefär! så är lat o låter farmor ta med oss :P blir la massa skit snack och fika där kan jag tänka mig! har inte varit hos dom på super länge och mickes mormor ringer ofta o vill ha oss dit <3 nu får tanten en fin överraskning ( NI SOM KÄNNER OSS OCH HENNE BEHÖVER INGET SÄGA OM NI PRATAR MED HENNE INNAN LUNCH IMORGON TACK)
 
nu sitta o kolla fb lite o film med gubben. melwin ligger sen en stund tillbaka och snart gör jag de samma! 
God natt 

God morgon alla

Igår kom familjen bråten och hälsade på! barnen lekte så fint o melwin fick vara utan blöja o träna med att säga till medans de e kompisar här! o han kissa inte på sig en enda gång igår! mammas duktiga kille! vi käkade gott och lekte ute =) hade massa mys, 
 
Idag åkte micke på DM, och melwin protesterar med att kissa på sig flera gånger efter varandra och en gång på pottan! så nu är blöjan på tills vidare orkar inte mer protest kissar. Idag kanske de blir boll o lek vet inte om jag har lusten för de! sen blir de kanske ner o handla mjölk vilket jag skulle ha gjort igår men de blev aldrig av! baka hade också varit kul men de får jag nog göra när melwin sover middag för jag orkar inte städa hela dagen idag med som jag gjorde igår! fick så mkt sd igår kväll så jag trodde bebisen skulle ut
 
 
Idag går jag in i vecka 31 =) så skönt att de äntligen börjar hända något! är så trött på att vara gravid just nu! humöret håller inte och de blir inte bättre när man har en son som VÄGRAR att lyssna på mig helt!! 
 
Var hos bm på morgonen igår med, lillebror har lagt sig med huvudet nedåt, hjärtslagen är på 148 slag/min och hon mätte magens sf mått till 31cm. =) 
 
Fick hem min "Bebis" tröja som jag kan ha på mig nu =) står bebis på hela min mage =) 
Igår tvättade jag ALLA 50/56 kläder och bilbarnstolen så de ska vikas in idag eller imorgon och tvätta mer. måste fan köpa mig en normal tvättställning,, nä orkar inte skriva mer ha de! 

melwin......

melwin är så TOKIG i uttryckningsfordon och vi gick ner till ica för att handla o jag såg att brandbilarna inte var hemma! så jag sa till melwin om du har tur så får du se tut tut. han leta o blev glad! vi fortsatte mot affären och vad ser vi efter vi gått över övergångsstället? jo BRANDBILEN åker förbi och melwin blir den gladaste trollungen man kan hitta! så sa jag vi får se om brandbilen är vaken när vi går hem. så vi gick in och handla allt vi skulle ha! vi går hemåt och melwin kom ihåg vad jag sa innan om att kolla om brandbilen är vaken. så när vi kommer till brandstationen så står brandbilen ute och blir tvättad efter en skitig omgång med träning eller uttryckning, melwin står SJÄLVKLART som ett ljus o vägrar att gå där i från. När brandbilen var ren och fin så kör en man in den o då brukar vi säga att brandbilen ska sova o då får man inte störa brandbilen (ända sättet att han följer med utan bråk) och när han iaf hade kört in brandbilen "innan dom fäller ner dörren" så sätter han på blåljusen och melwin nästan gråter av lycka! TACK SNÄLLA DU FÖR ATT DU GÖR MIN SONS DAG <3  uppskattar dessa brandmänn. dom står o kollar på melwin som verkligen avgudar brandbilar! 
 
 
här står brandbilen o tvättas! 
 
 
Nu har jag lagt melwin, fixat disken och sitter och äter upp sista tårtbiten o det smakar sååå gott =) 
väntar in sambon som kommer upp om en stund för att jobba natten! så god natt på er alla o hoppas ni har haft en sådan bra dag som jag har haft de fast jag mådde dåligt hela förmiddagen! 

svårt o andas

sovit dåligt inatt! och nu på morgonen har jag haft svårt med aningen och migrän! men bara att stå ut för medicinen hjälper inte ett skit just nu! men så här hade jag som gravid med melwin med o då testa jag flera olika mediciner för de! migränen på morgonen var inte så rolig! men men sånt e livet.. melwin är duktig, han vill gärna kissa på pottan idag tänk om han kunde bajsa där med så jag kunde få ge honom massa beröm. men duktig som vill sitta o kissa på pottan iaf! kör vi en pott tränar eftermiddag nu då =)

grattis till mig <3

Idag fyller jag 23 år! detta skulle spenderas med mamma o larza vilket de inte blev. Istället börja dagen med sovmorgon till halv 9 då melwin vakna! frukost mys och sen bar de in till lysekil för att handla till maten jag blev lovad, fiskgryta och de var så otroligt gott! Linda, anders och deras dotter angel var på besök o käkade, angel fick ta med melwin till framsidan o leka lite medans vi satt på våran baksida o njöt av solen till tusen, sedan blev de fika och dom gick hem efter de! städade och fixat här hemma, sendan kom svärmor på spontan besök och vi käkade o fikade lite =) sen kom jimsan på besök och fick en super fin duk av honom och ett fint set med salt,peppar,olja och vinäger kar =) så jäkla snyggt bild kommer upp en annan dag! =) 
 
melwins hosta blir ju inte bättre! han hostar så han nästan spyr ändå har jag gjort ALLT för att underlätta för honom! hoppas de ger sig snart denna förkyllningen. nu ska jag softa o vänta på att mannen i hemmet kommer hem om en timma =) 
 
 
igår ramla melwin o skrapa upp båda händerna och knäna! min sommar bebis <3 
 
 
så här bra har jag de på morgonen när man fyller år.. mina fina älsklingar <3 
 
 
melwin ville testa båda gungorna! så härligt väder... älskar detta mer lek o bus imorgon <3 god natt

1 april

jaha vad ska vi dra för skämt nu då! har inga roliga på lager! mamma o larza kom igår och åkte idag för dom kom hit sjuka o de blev tjaffs med gubben o massa sånt! konstigt att aldrig min familj kan få känna sig välkomna. allt dom gör e fel men sjuka är att micke är lika dan som dom! 
 
nog om de! jag fyller år imorgon och de är en dag jag inte bryr mig om för melwin är lite hostig och lika bra o låsa oss inne... har inte så mkt mer o skriva! bara sur o deppig idag....
 
ha en skit bra 1 april gott folk 

RSS 2.0