hel dag ute =)

Idag bestämde vi oss för att åka till www.universeum.se i GBG. Började med att vi stanna på ikea och käkade för det var lunch dax o de är billigare o äta där. Efter mkt strul så kommer vi fram o kommer in! vi besluta oss för att ta med vagnen in! och de ångrar jag i efter hand, vi fick se massa fina djur men glömde kameran så blev inga bilder där inneifrån, melwin tyckte så klart fiskarna och aporna var de bästa av allt. Hände inte så mkt mer där inne rätt segt tyckte vi för jag trodde de skulle vara större och roligare när de ändå kostade 170kr för mig och 170kr för micke. Väl tillbaka i bilen efter mycket kämpade då foglossningen och sd gjorde sig påminda så åkte vi till ikea igen för nu skulle de handlas! meningen var att vi skulle handla lite av trofast serien men vi gilla de inte riktigt och tyckte de var otroligt dyrt så istället hitta vi backar med hjul på för 49kr för lådan och 19kr för ett lock och vi köpte 4 st såna sett så melwin fick massa mer plats på rummet! när vi kom hem så fixade vi hans rum på en gång för att få de klart. köpte också en ny potta till melwin för hans andra gilla inte vi riktigt!
 
 
här är hans nya potta kosta 59kr och melwin verkligen ÄLSKA den ville kissa på den så fort vi kom hem =) vilket är ett stort plus
 
tänkte att jag laddar upp lite bilder på melwins rum hur det ser ut nu! 
 
 
 
lite mer plats på rummet nu! här är lite bilder jag tog innan han somna ikväll. ( melwin ligger i sängen med alla sina nallar )
 
mitten bilden stod de ett skötbord förut! 
 
 
här är en bild på melwins skötbord som är till SALU nu.. 
 
Idag är det 2 månader till bf och de är 1 månad och 4 dagar tills melwin fyller två år. ska passa på och klippa honom innan han fyller år =)
 
 
nu sitter jag o bara tar de lugnt med alla sd och trött kropp efter en lång lång dag =) så nu säger jag godnatt bloggen och hoppas du som läser har haft en lika bra dag som jag har haft! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0