1års spruta på wilma

Idag fick jag följa med wilma o krister ( hennes pappa) till bvc och ta sprutan då han inte gillar att se sin dotter få spruta då emelie var ute hela EFTERMIDDAG/kvällen så vi tog detta han o ja. Wilma var duktig o sa inte många ord vid sprutan =) stolt moster som fick vara med o kolla hur dom gör på bvc i kga, kister tog med melwin ut när sprutan skulle tas. Krister vill inte se och melwin blir arg om han ser någon göra kusinen illa ( han tror att man gör henne illa fast det inte är så farligt)
Efter bvc besök gick vi till maxi och runt lite till. Blev massa lek på gården med barnen ( BLEV EN FUL PRICK PÅ NÄSTAN ALLA KORT SER JAG NU SÅ DEN SVARTA PRICKEN HÖR INTE HEMMA PÅ BARNEN )
 
Först blev det fina bilder på wilma INNE innan bvc
 
 
 
Wilma somna lite innan bvc och det gjorde melwin med.
 
 
fina älskling somna 11,45-13,30 vilket var bra för han var vaken så länge igår till kvällen för han inte var trött o då är det dax o dra ner på sömntimmarna på middagen.
 
 
ute bilder på barnen och där kommer pricken som inte hör hemma
 
 
 
 
Wilma ramla idag när hon ställde sig mot sin dockvagn o slog upp läppen ( syns på detta foto som är taget sist)
 
 
Sitter nu nyduschad o har sett robinson revanchen och ska snart se ensam mamma söker för det fick jag spela in idag för mamma ville se DALLAS =)
 
Ha en toppen dag alla så hörds vi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0